Jump to content

skritikos

Premium Members
  • Posts

    116
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About skritikos

  • Γενέθλια 27/08/1976

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens
  • Επάγγελμα
    IT Network Admin

skritikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    1280*1024 με όλα στο full. Η ανάλυση επιβάλεται από το 19" Nokia CRT που έχω.
  2. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Ξαναξεκίνησα από την αρχή και μέχρι το level 2 δεν είδα πουθενά κάτω από 60 fps. Όσο προλαβαίνω να δω στο Fraps τουλάχιστον. Ίσως την επόμενη φορά κάνω ένα log να δω τα aver/min/max fps. Γενικά, σαν αίσθηση, πουθενά δεν νοιώθω να δυσκολεύεται και να κομπιάζει. Ούτε έχω αστοχήσει λόγω "σπαστής" κίνησης. Ίσως πιο κάτω που λογικά γίνεται και πολύ πιο δύσκολο. Ποιός μιλάει για 10αρια? Και με τι PC?
  3. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Δεν έχω FRAPS ή κάποιο άλλο τρόπο μέτρησης (έχει το game δικό του? ) αλλά μέχρι εκεί που έχω παίξει δεν μου έκανε ποτέ κανένα είδους κόλλημα. Ίσως βοηθάει ότι είναι και το PC πουσαριμένο σε όλα τα επίπεδα και καθαρό από οτιδήποτε περιτό κατά το startup. πχ στην γέφυρα του τραίνου στην μάχη που έδωσα με τον στρατό, χειροβομβίδες, φλόγες, 10+ στρατιώτες να με κυνηγούν και νύχτα με full dynamic lighting δεν έκανε ούτε κιχ. Πως μπορώ να μετρήσω το min FPS; Με πιο πρόγραμμα;
  4. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Και στην 8800 GTS παίζει τέλεια. Γενικά το game θέλει καλό PC, τουλάχιστον σε ανταμοίβει με καλά γραφικά και κίνηση. Επίσης φοβερή η εναλλαγή από μέρα, σε σούρουπο, μετά νύχτα και πάλι μέρα. Βοηθάει και στην στρατηγική αυτό
  5. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Δεν είναι τα γραφικά, είναι η ατμόσφαιρα μέσα στην οποία σε βάζει. Αν σου αρέσουν παιχνίδια καθαρά shoot 'em up τότε αυτό δεν είναι το παιχνίδι σου.
  6. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Στο μυαλό μου είσαι? Duke Nukem 3D και Fallout 2 ήταν ως προχθές τα κορυφαία για μένα. Τώρα πρόσθεσα και το STALKER :clap:
  7. skritikos

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία 6 χρόνια! Φοβερή ατμόσφαιρα, μάχες και αρκετό κρυφτούλι με τους "κακούς"! Μπράβο τους, αξίζανε τα 5 χρόνια αναμονής. Στο PC της υπογραφής παίζει "νεράκι" με όλα τα options στο max και ανάλυση 1280*1024 (λόγω 19" CRT). Bugs ως τώρα δεν βρήκα (patch 1). ΥΓ: δώστε 28 Euro και πάρτε το ORIGINAL. Είναι ντροπή να ξοδεύουμε εκαντοντάδες euro για hardware και να μην δίνουμε τρεις δεκάδες για ένα παιχνίδι. Κάπως πρέπει να ζήσουν και οι εταιρίες που τα δημιουργούν, ώστε στο μέλλον να μας δώσουν ακόμη καλύτερα πράγματα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.