Jump to content

Simon

Premium Members
 • Content Count

  1,778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Simon

 • Rank
  fubar
 • Birthday 07/04/1988

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Πευκάκια, Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Λιγο απ ολα
 • Επάγγελμα
  Παντρεμενος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Simon

  COVID-19

  Πολλοί μπαρμπάδες εδώ μέσα..
 2. Simon

  COVID-19

  Τί είναι ρε σεις αυτά τα συμβάματα;
 3. Να ξεκινήσω γράφοντας ότι -κατά τη γνώμη μου- ο "δημοσιογράφος" δεν έκανε κάτι επιλήψιμο. Το τί κάνουν οι άλλοι δεν τον αφορά, αν την έβρισαν ή ότι άλλο. Ακόμα και να σχολιάσει κάποιος την εμφάνιση του άλλου δεν είναι αντικανονικό πχ "η μπλούζα που φοράς δε μου αρέσει", "τα σκουλαρίκια σου δε σου πάνε" κλπ. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί όχι μόνο να μιλάνε έτσι σε γυναίκες (ή οτιδήποτε άλλο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) αλλά ακόμα και να τις κοιτάνε σαν σκεύη ηδονής (sic) Πάντως έχω την αίσθηση ότι ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" το κάνει αστειευόμενος. Μπορεί να είναι κακόγουστο αλλά δε ν
 4. Simon

  COVID-19

  Μάλλον πρέπει να βρείς άλλο φόρουμ να γράψεις τέτοια
 5. Simon

  COVID-19

  @Γιάννης_84 Περαστικά στον άνθρωπό σου, πιθανόν όπως γράφτηκε να είναι ύποπτο κρούσμα και τον έβαλαν με τους υπόλοιπους. Αν είναι εμβολιασμένος πιθανότατα θα τη γλυτώσει, αν δεν είναι εύχομαι να μην κολλήσει μέσα στο νοσοκομείο.
 6. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο ρίσκο, αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή. Σίγουρα γίνεται και νόμιμα. Ρώτα την ασφαλιστική που σε ενδιαφέρει.
 7. Simon

  COVID-19

  @tommybertsen Αυτό που σου γράφει ισχύει, η πιθανότητα να μην το έχει και η Όλγα είναι απειροελάχιστη. Μεγάλη προσοχή (χωρίς πανικό) αφού έχει ιστορικό θρόμβωσης. Τα self test είναι αστεία και δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό... Γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος.
 8. Εμένα μου φάνηκε χάλια. Απαράδεκτη σκηνοθεσία για Snyder. Μηδενική ανάπτυξη χαρακτήρων. Σενάριο για κλάματα. Απίθανες καταστάσεις και παράλογες αποφάσεις από τους χαρακτήρες. Υπερβολική διάρκεια για τέτοιου είδους ταινία. 3/10 sorry
 9. Simon

  COVID-19

  Ειλικρινά εκπλήσσομαι από την επιμονή σας να αρνείστε τη βοήθεια που μας προσφέρει ένα έστω "πειραματικό" εμβόλιο πού έχει κατεπείγουσα έγκριση. Επίσης από το ότι δεν αντιλαμβάνεστε απλά πράγματα σχετικά με τη διάδοση μιας επιδημίας.
 10. Simon

  COVID-19

  Νομίζω πως γράφουν χαζομαρούλες αλλά δεν είμαι και @acct για να το ψάξω περισσότερο.
 11. Ακριβώς αυτό είναι το ζουμί από όσα έγραψα. Ο επαγγελματισμός είναι σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα. Γενικότερα, όχι μόνο στους αγρότες. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνεις ο Elon για να πουλήσεις την παραγωγή σου αλλά καλό θα είναι να γνωρίζεις και καμιά ξένη γλώσσα! Ακόμα και το καλύτερο λάδι του κόσμου να βγάζεις, αν δεν έχεις επιχειρηματικότητα θα απολαμβάνουν άλλοι τους κόπους σου.
 12. @Proteas Απαντάς και μόνος σου στο πρόβλημα. Ο έμπορος είναι έμπορος, θα επιδιώξει τη χαμηλότερη τιμή αγοράς και τη μεγαλύτερη τιμή πώλησης. Ο παραγωγός έχει την ευθύνη να διεκδικήσει μεγαλύτερη τιμή πώλησης. Αυτό προϋποθέτει επιχειρηματικότητα, που ΔΕΝ είναι καθόλου αυτονόητο σε κάθε άνθρωπο. Επίσης, δεν είναι όλοι οι παραγωγοί εντάξει. Καθόλου όμως. Όσο περνάει ο καιρός βέβαια (και έρχονται νεότεροι) θα αντιληφθούν ότι εάν είσαι yolo, δε θα έχεις μέλλον. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι η γεωργία/κτηνοτροφία είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΕΝ αρκεί να φυτεύεις σπόρους, να π
 13. Αυτά που σου είπε είναι ακριβώς τα προβλήματα που έχουν οι Έλληνες (κατά πλειοψηφία) και είναι αυτά που ΔΕΝ θέλουν οι εταιρείες του εξωτερικού. Τα συναντάς και αλλού βέβαια αυτά τα μειονεκτήματα. Δε φαντάζεσαι πόσο διαφορετικά συνεργάζομαι με Γερμανούς -ακόμα και με Κινέζους- σε σχέση με τους Έλληνες.
 14. Simon

  COVID-19

  Δε νομίζω ότι είπαν ή υπονόησαν κάτι τέτοιο, μη flameαρεις Είμαστε πολλοί τελικά
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.