Jump to content

Tony_Montana

Premium Members
  • Posts

    94
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Tony_Montana

  1. Μάλλον για εκεί πάει η δουλειά... Να κάνω κάνα μήνα υπομονή να ανέβω στα 750 με 800 και να πάω για I5 6500 + GTX970 με ένα motherboard κάτω από 100€ με B150M και 8GB DDR4@2400
  2. Φίλε Γιώργο τα λες πάρα πολύ σωστά... Έτσι έκανα και κάνω πάντα. Ξεκίνησα με τον Phenom που βλέπεις στην υπογραφή μου με μια 5770. Mετά μπήκε ο SSD, μετά μπήκε η GTX560, μετά έχωσα κι άλλα 4 GB Ram πιο γρήγορες μνήμες μετά ανέβηκα και άλλο και εφτασα στη GTX660 κάηκε όμως. Απλά πιστεύω ήρθε η ώρα που με καθυστερεί πολύ ο CPU ότι και να κάνω. Kαι σε GTX960 να πάω πιστεύω θα με κόβει πολύ ο επεξεργαστής. Θέλω να ανέβω λίγο αυτή τη φορά σε fps. Nα νοιώσω οτι κάνω upgrade ουσιαστικό. Παίζω με το ίδιο PC από το 2010 τέτοιες μέρες, Τότε επαιζα Crysis 2, Black Ops και Battlefield Bad Company 2 και ημουνα αρκετά αεράτος. Θέλω ύστερα απο καιρό λίγη άνεση μου έχει λήψει. Παιχταρά μου μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά εγώ ξέρω ότι ό,τι πληρώνεις πέρνεις. Ενα +-5% διαφορά και λιγοτερο αναλόγως το παιχνίδι πρέπει να έχουν οι nvidia από την AMD στα ιδια λεφτά. Δεν αλλάζω μάρκα έχω βολευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια από drivers και νομίζω θέλουν και λιγοτερο ρεύμα. Έτσι κι αλλιως το δίλημμα πιο πολύ είναι R9 390 με GTX970 που ειναι ακόμα μικρότερες οι διαφορές.
  3. Παίδες ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Δεν το περίμενα να απαντήσετε τόσοι πολλοί. Aπό ότι βλέπω με τον i3 δεν κάνουμε δουλειά. Επίσης όπως βλέπω τα πράγματα με την GTX960 πάλι δεν με βλέπω να είμαι 100% ικανοποιημένος, οπότε μπλέξαμε για τα καλά. Για πακετάκι ξεκλείδωτου i5 και καλό mobo δεν με βλέπω με τίποτα. To κακό είναι ότι ούτε οι παλίοτεροι i5 έχουν πέσει καθόλου σε τιμή. Για κάποιον i5-6400/6500 που ειναι ο πιο φθηνός και κάνει γύρω στα 75€ παραπάνω από τον i3 με βλέπω. Δεν είναι και λίγα λεφτά η διαφορά αλλά τι να κάνω. Το χειρότερο είναι και τα μαγαζιά. Το βλέπω πανδύσκολο να τα βρω όλα από ενα.
  4. Παιδαράδες μου xρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, Υγεία ψυχοσωματική πάνω από ολα, χρήμα και χρόνο για όσο gaming γουστάρετε. Έχω να γράψω χρόνια και το χειρότερο είναι οτι έχω να διαβάσω για υπολογιστές, ακόμα περισσότερα. Σκέφτομαι να χτυπήσω μερικά μηχανηματάκια γιατί έχω πέσει πολύ σε fps και δεν την παλεύω άλλο. Έχω να χαλάσω 6-7 κατοστάρικα για το βασικό set-up... (Mνήμες-Μοbo-CPU-GPU) και η απορία μου είναι η εξής, να χτυπήσω έναν i3 με μια GTX970 ή έναν i5 με μία GTX960? Η χρήση είναι 100% gaming εννοείται. World of Tanks, Star Wars Battlefront με ταλαιπωρούν αυτή τη περίοδο, ενώ το 2016 αν όλα πάνε καλά έχω σκοπό να λιώσω το Τοm Clancy`s The Division
  5. Tony_Montana

    AMD OC Database

    δεν μπορώ να βάλω Cool 'N' Qiuet Μου το έχει διαφανες (στα Bios Settings) σαν να μην αλλάζει. Δεν με πειράζει τόσο. με τη stock στα 3,4 και C'n'Q είχα χειρότερες θερμοκρασίες.
  6. Tony_Montana

    AMD OC Database

    τον κατέβασα στα 3,8 γιατί τηγανιζoνταν άσχημα. H ψυκτρα μου /ανεμιστηρας δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, στο τελευταίο Post μου εχω τα ρευματα που εχω τωρα και ειμαι 2 ωρες + με prime95 εχθες στα 3,9 τα ρευματα αν θυμαμαι καλα cpu - 1.425 cpu/nb - 1.3000 (μπορεί και λιγοτερο) ht - 1.28 Nb - 1.28 sb - 1.35 στο Βιοs εχω απενεργοποιησει το Secure Virtual Machine, το Cool 'N' Quiet & το Cpu Spread Spectrum
  7. Tony_Montana

    AMD OC Database

    λοιπόν έριξα λίγο τα ρευματα στο Bios στο HT/Nb/Sb/ ΙntelBurn Test περασα άνετος, Linx σε 15 λεπτά άνετος. και μετά απο μία ώρα+ το Prime95 δεν μου έχει βγάλει ουτε error ουτε warning θερμοκρασίες είμαι λίγο στο όριο. αν και δεν νομίζω να το ξαναζορίσω ποτέ τόσο και εδώ τα ρεύματα όπως τα έχω τώρα. καλά είμαι πιστεύω, λέω να μη πείράξω τίποτα άλλο.
  8. Tony_Montana

    AMD OC Database

    to SB voltage με αφήνει να το κατεβάζω κατά 0.05V ωραία το κάνω τώρα και αυτό το κατεβασα και το Linx 0.6.4 τι ρυθμίσεις να βάλλω? στο Pm απαντησα λίγο γρήγορα ,ειχα το νου μου εδώ, δεν ξέρω αν απάντησα κι όλας γιατί μου κάνει κατι μαγκιες ο FF με τα pop-up ναι Γαρίτσα Κέρκυρας εννοώ.
  9. Tony_Montana

    AMD OC Database

    επειδή εχθές στα 3,9 δεν ημουν Καθολου σταθερός και όσο ανέβαζα ρεύμα η ψυκτρα μου (ΤΤ bigtyphoon 120 με αυτον τον ανεμιστήρα και αυτήν την κρέμα) ήταν λίγο δυσκοίλια θα κρατήσω 24/7 αυτό το setup. ρίξτε και μια ματιά στα Bios settings γιατί μου βγάζει κοκινάδια ? και ένα 3dmark06
  10. Tony_Montana

    AMD OC Database

    ετρεξα ενα prime95 και μου κανει νερα... χαλαρωσα τις μνημες 9-9-9-24 και δεν βλεπω προβλημα τουλαχιστον οση ωρα εκανα να απαντησω. δεν εχω ανεβασει καθολου ρευμα ειμαι με 1.65 stock. το ΗΤΤ Link το εχω auto να το παω 2200 με τη μια? NB ποσο να το βαλλω και αυτο Auto το έχω. Cpu/Nb το εχω πολυ χαμηλα, πρεπει να πατσησα κανα-δυο φορες το + γιατι μου κιτρινιζε το μενου στο BIOs, πρεπει να ειναι καπου στο 1.1 απο μαμά πόσο να το πάω?
  11. Tony_Montana

    AMD OC Database

    να βάλω και εγώ το δικό μου και validation να ρωτησω και κάτι. Ξερω οτι η ασφαλη θερμοκρασια που λεει η AMD ειναι 62C εμενα το ΙntelBurn σε standard και ολα auto μου αγγιξε τους 60C αλλα γενικώς ήταν στους 55-58 να τον ανεβασω κι άλλο ή καλυτερα να τον αφησω όπως είναι? ιdle ειμαι κατω απο 38C, όταν με την μανίσια ψυκτρα περνουσα τους 50C.
  12. Tony_Montana

    Official Windows 7 Thread

    δεν μπορω να βάλλω τον Foobar2000 στα default programms:wall:
  13. Tony_Montana

    Official Windows 7 Thread

    καλημέρα έχω ενα pc παλιο και θα το βάλω στο σαλόνι στην τηλεόραση των γονιών μου, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να βάλω να τρέχει αυτόματα μια επιλογή οταν μπαίνει ενα cd/dvd. Πχ οταν βαζουν cd να το ανοίχει αυτόματα ο foobar (αντι του Windows Media Player) Και όταν μπαίνει DVd να ανοιγει το PowerDVD αυτόματα
  14. Tony_Montana

    Δείξτε το κουτί σας...

    ποιο πανελ εχεις βαλει?
  15. Tony_Montana

    Δείξτε το κουτί σας...

    ζωγραφιά, όπερα, υπερπαραγωγή ,καλλιτεχνία , φακιν οσομ Που λενε και οι Αμερικάνοι
  16. Tony_Montana

    Δείξτε το κουτί σας...

    πολυ ωραίο το corsair 600t παρ'οτι Midi τα αξιζει τα λεφτά του σε σχέση με το Haf932
  17. Καταρχας για την αποφυγη παρεξηγήσεων ,ουτε εχω ανοιξει τέτοιο θέμα ουτε προκειται να ανοιξω ,για τη βελτιωση του forum το ειπα,για να εχει πιο αξιόπιστες και πιο εγκυρες απαντήσεις ,δικό σας forum ειναι ο,τι θέλετε κάνετε Απλα για να αποφυγετε αυτή τη κατάσταση το λέω Δεν θα ήταν πιο ευκολο στον καθε πιτσιρικά οπως λες να του δινεις ενα λινκ και να τελειωνει εκει το θέμα? Νομίζω αν δεν σας φοβίζει μη τυχον γίνει διαφήμιση σε συγκεκριμένα προιόντα θα ήταν καλη ιδέα. Τελοσπάντων ο,τι θέλετε κάνετε.
  18. Βλέπω οτι κάθε μέρα υπαρχουν 3-4 topic με τιτλο Νεο pc,Αγορα νεου pc,Βοηθεια νεο pc,Tι να πάρω κτλ Το θέμα ειναι οτι μπορει την ίδια μέρα να καταλήξουν στον ένα να παρει πχ Ε4300 και στον αλλον Ε6320 και απο οτι βλέπω οι περισσοτεροι παλιοι δεν δινουν πολύ σημασια ,ενω γενικώς ο καθένας απανταει ο,τι του ερθει εκείνη την ώρα. Απο τη στιγμή που όλοι οι Labites για ίδια χρήση θέλουν τα pc και το ιδιο οc πανω κάτω θα κανουν.* Θα ηταν ωραιο πιστευω στην κατηγορία-> Γενικα για pc, να μπουν δυο θέματα με τιτλο πχ Low End Η επιλογή του μήνα για cpu+mobo+ram+vga+psu μέχρι 700 ευρώ και αλλη μια με συστηματα πιο δυνατα** (ας πουμε 1200ευρώ ,βρειτε τα εσεις αυτα) Θα μπορούσε ειτε να λειτουργει με διαλογο σε ενα πιο κλειστό κυκλο του thelab*** (admins,moderator,senior members εσεις θα κανονίσεται πάλι) είτε με poll απο όλα τα μέλη. Επειδη παιζει φυσικά ρόλο ο συνδυασμος προτιμώ τη πρώτη μέθοδο για να έχει και κάποια σχόλια**** Οι επιλογές μπορουν να αλλάζουν μηνιαίος ή εβδομαδιαίος. * κάποιος που έχει διαβάσει ,έχει δει και ξέρει τι θα κάνει δυσκολα θα φτιάξει τετοιο τοπικ,συνήθως τα ανοιγουν πιο απειροι χρήστες **Πιο δυνατο oc και πιο εφαρμοσμένη χρηση ,ας φτιάξει κάποιος νέο τοπικ αν και πάλι δύσκολο να έχεις σκοπο να χαλασεις παραπανω λεφτά και να μην εχεις δει καμια δεκαρια συγκριτικά και reviews με την κάρτα ,τη Mobo ή τις μνήμες που θελεις. ***Δεν ειμαι κατά της δημοκρατίας απλα να μην γίνει το topic μάχη αναμεσα σε intel ,amd η ati vs nvidia ****Για να μην σας κατηγορήσει κανεις οτι δίνετε κατεύθυνση για αγορά στην Χ,Ψ εταιρεια
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.