Jump to content

psytransas

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by psytransas

  1. psytransas

    Intel i7 Haswell 4770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

    Καταρχην τι ειναι το tweakers paradise? το vcore ειναι manual ναι, με το load line αντε να παει +0.1. Η μνημη δεν ειναι xmp ειναι manual και τα timings επισης manual. To cpu cache ratio ηταν στο 39 αλλα θα το βαλω auto οπως λες. Απο synthetic benchmarks με avx που λες τι να δοκιμασω ? Απο θερμοκρασιες που ειδα στο hdmonitor με 1.35 βαραει ~80-85. Ποιο ειναι το max temp που δεν πρεπει να ξεπερναει ? Δοκιμαζω και αναφερω.
  2. psytransas

    Intel i7 Haswell 4770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

    Εχω Corsair H110. Τοση λοτταρια πια ?? Σε ολα τρωει bsod, χρησιμοποιω το stability test. Cinebench βγαζει στα 4.5 ναι, με 1.35 ομως... Uncore ???? Οι μνημες ειναι στα 1866 με manual τα timings στο bios. Eχει παντως πολλες ρυθμισεις στο DIGI+ και στο cpu configuration, εκει δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξω κατι για να δημιουργησω σταθεροτητα...δεν εχω βρει κι ενα καλο guide γμτ.
  3. psytransas

    Intel i7 Haswell 4770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

    Εχω μητρικη Asus Z87-C αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα σταθερη ρυθμιση για 4.5Ghz Mεχρι 1.35 του εδωσα αλλα τρωει BSOD στο AIDA64. C States, Speedstep disable. Tι φταιει δεν μπορω να καταλαβω οταν αλλοι ειναι σταθεροι με 1.3v.
  4. Αυτη η μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526884&u=GIGABYTE-GA-P55-US3L-R1.1 τι καλωδιο χρειαζεται για να συνδεθει με τα Ζ5500 ???
  5. Ειναι ΟΚ η ρυθμιση της καρτας ηχου μου ? Η θα επρεπε να αλλαξω κατι στο ρυθμο δειγματοληψιας ? Συνδεδεμενα με οπτικο καλωδιο.
  6. :suicide2: Καταλαβα...πρεπει να παει το..κουτακι απο την αλλη πλευρα... Χρειαζεται fan ο ενισχυτης τους ή ειναι καθαρα προαιρετικος/εφετζιδικος ?
  7. Μια χαρα φτανει. Επισης παραλειψη απο πριν η μητρικη μου ειναι αυτη.Πιστευω ειμαστε οκ, right ? Εdit: Λαθος link. Θα παρω των 1.8Μ Α και κατι αλλο! Εχω ακουσει οτι δεν εχουν μαγνητικη θωρακηση.Υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψουν οι σκληροι ? :-O
  8. Ποιο απο τα 2 να παρω για ψηφιακη συνδεση ? Θα "ακουσω" διαφορα ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803300 vs http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=41538368&product=948721
  9. Δεν θα χανω ομως σε ποιοτητα συνδεοντας τα αναλογικα απ' οτι ψηφιακα ? (περαν του οτι χανω το 5.1, αν καταλαβα καλα απο τις απαντησεις σας)
  10. Παιδια μια ερωτηση (ισως χαζη): Εχω καρτα ηχου την Creative X-FI Titanium Fatality και θα θελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος διασυνδεσης τους με την καρτα ηχου ? Αναλογικα (με τα πρασινο/μαυρο/πορτοκαλι βυσματακια) η με την οπτικη εισοδο που εχουν ? Με την οπτικη εισοδο εχεις παλι 5.1 κανονικα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? (λιγο δυσκολο να διαβασω ολο το topic :giveup:) Υπαρχει διαφορα ? Ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.