Jump to content

phed

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About phed

  • Γενέθλια 22/10/1976

phed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστω αρχικα για την απαντηση σου να σου πω οτι βλεπω δυο καρτες την TERRATEC AUREON 7.1 FIREWIRE και την M-AUDIO Revolution 7.1 ποια ειναι η γνωμη σου;
  2. Μπηκα σε σκεψεις να παρω κι εγω καρτα ηχου αλλα αν ειναι να παρω θελω μια καλη καρτα μπορει να προτινει κανεις μια αρκετα καλη καρτα που να δουλευει καλα με τα ηχεια τα 5500 μεχρι 250-300 αντε και τα δινω, ομως η x-fi δεν με πειθει θα ηθελα να υπαρχει κατι καλυτερο.
  3. Coaxial ειναι η ψηφιακη συνδεση λεγεται και spdif
  4. Εγω το εχω συνδεμενο με την καρτα ηχου της μητρικης με coaxial ομως και παιζει μια χαρα Τουλαχιστον μια χαρα αν δεν γραφεις μουσικη... που δεν νομιζω οτι θα συζητουσαμε γι αυτα τα ηχεια. Καμια σχεση η συνδεση αναλογικα ηταν χαλια.
  5. Την εποχη που πηρα αυτα τα ηχεια θα σου πω οτι ημουν αναμεσα στα 5500 και 5450 τα 5500 ειναι σιγουρα πιο δυνατα αλλα το πιο δυνατα δεν σημαινει οτι θα τα σπας (που και αυτο γινεται) αλλα μια καθαροτητα σε φυσιολογικη ενταση αυτος ηταν ο ενας λογος που τα διαλεξα και ο δευτερος ηταν οτι εχω πολλα ασυρματα πραγματα στο δωματιο και μια στο εκατομμυριο να μην δουλευε σωστα ειχα "φαει" γυρω στα 350.
  6. Μπραβο για την παρουσιαση εχω τα ηχεια κανα 8 μηνο και δεν ασχοληθηκα να μαθω αυτα που ειδα εδω περι δευτερου skin κλπ... Ειναι κορυφαια η αποδοση τουλαχιστον γι'αυτα που ζηταω εγω και νομιζω οτι εκανα μια καλη επενδυση ειδικα οσον αφορα στο θεμα προβολης ταινιας. (τα εχω συνδεμενα σε καρτα ηχου Onboard αλλα με coaxial καλωδιο)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.