Jump to content

knut

Premium Members
  • Posts

    138
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

knut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. knut

    Βοήθεια για αγορά Laptop

    Κοιτα αυτο, σαν χαρακτηριστικά πάντα, ειναι ενα βημα κάτψ απο τα αλλα και στην ιδια τιμή με εξαίρεση τον μεγαλυτερο ssd. Τώρα αν ειναι καλυτερο κατασκευαστικά... ΑΥτά δε γνωριζω και με ενδιαφερουν για να μη την πατησω. Για τα Lenovo εχεις ακουσει κάτι? Γιατί το κράξιμο κυρίως για HP το ριχνουν
  2. knut

    Βοήθεια για αγορά Laptop

    Για τα Asus ποια η γνώμη σου? https://exoplizin.gr/φορητοι-υπολογιστες/asus-fx753ve-gc093-laptop-intel-core-i7-7700u-2-8-ghz-17-3-90nb0dn3-m01510 Επίσης υπάρχει και αυτό http://www.e-lenovo.gr/lenovo-legion-y520-15-6-ipsfhd-i7-8gb-ssd128-1tb-gtx1050-4gb-w10-dualdisk-1718480360.html To μόνο αρνητικό στον Asus βλέπω ότι δεν έχει ssd αλλα εχει 12 gbRam σε σχέση με τον lenovo που έχει ssd αλλα 8 gb Ram. Όσον αφορά ποιότητα και εξυπηρετηση για Asus και Lenovo?
  3. Καλημέρα. Ξεκίνησα μία έρευνα για αγορά νέου laptop με σκοπό να το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου (σε γραφιστικά, εικονογραφήσεις κλπ) αλλά και εν μέρει για gaming (το οποίο είναι πολύ δευτερεύον πλέον και γνωρίζω ότι θα διαρκέσει λίγο για το budget μου). Σημαντικό είναι να έχει διάρκεια ζωής. Γνωρίζω πράγματα περί hardware κλπ απλά το έχω αφήσει καιρό και πχ όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, οθόνη κλπ δεν είμαι γνώστης. Είδα αυτό και το θεώρησα πολύ καλή ευκαιρία http://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-pavilion-power-15-cb005nv-intel-core-i7-7700hq-12gb-128gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1050-4-gb-1201373.html Βέβαια έχω διαβάσει τριγύρω ότι δεν εκτιμούν και πολύ τα Pavilion Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη αλλά και προτάσεις! Το budget μου είναι εκεί κοντά στα 1200 πάνω κάτω. Ευχαριστώ!
  4. knut

    The Evil Within

    Θενξ Υποθέτω ότι το αντίστοιχο για Windows 7 είναι αυτό? Download Microsoft Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4 from Official Microsoft Download Center
  5. knut

    The Evil Within

    Γιάυτό έγραψα για εναλλακτική.. Γιατί και στο Isolation κάποιοι κατάφεραν να το τρέξουν με x10 μέσω παπάτζας.. Επίσης, θεώρησα ότι, όπως συνήθως, τα requirements είναι πολύ σχετικά, εκτός αν ξεφεύγουν, όπως μάλλον συμβαίνει εδώ. Δλδ αποδέχομαι ότι η καρτούλα μου δεν?...
  6. knut

    The Evil Within

    Μόλις πάω να φορτώσω το παιχνίδι, με τη μία σταματάει να αποκρίνεται με το error να σχετίζεται με το αρχείο nvwgf2umx.dll Το έψαξα και κάποιοi αναφέρουν σαν λύση την εγκατάσταση παλαιότερου NVidia Driver κατι που σε μένα δε λειτούργησε. Παρεπιπτόντως, τα specs μου είναι Windows 7 64bit Intel Quad 6600 2.40 6 GB RAM GeForce 8800 GTX Μέχρι τώρα δεν είχα θέμα με αλλα παιχνίδια. Ξέρω ότι παίζει η κάρτα να μην πληρεί καν τις προϋποθέσεις αλλά ψάχνω εναλλακτική. Ούτε καν Direct Χ11 δεν μπορώ να βάλω. Όχι ότι πριν μπορούσα απλά δεν το χρειάστηκα μεχρι τώρα.. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ.
  7. knut

    Scythe σπασμένα mounting clips HELP

    μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς βίδες θα χρειαστώ και αν πρέπει να υπάρχει πλαστικό έκει που εφαρμόζει με την μητρική? Επίσης, με αυτή η λύση δεν πρέπει να ξηλώσω μητρική για να φτάσω να βιδώσω από κάτω? aposporis μπορείς να μου στείλεις κάποιο link με αυτά που ζήτησες να στείλουν?
  8. Χαίρετε. Εχω χρόνια μία ψυκτρα Scythe και μου έχουν σπάσει δύο από τα τέσσερα mounting clips (λόγω καθαρισμών,αλλαγή πάστας κλπ) Oυσιαστικά ψάχνω κάτι τέτοιο LGA775 Kit with Push Pins αλλά μόνο τα 4 πλαστικά από αυτό. Γνωρίζεται που μπορώ να βρω Ελλάδα ή τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.
  9. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Drawn the Dark Flight
  10. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Άρχισα Red Dead Redemption και γενικά στον ελάχιστο χρόνο που παίζω λίγο Killzone 2 multi/ MGS 4/ Monkey Island 2 Special Edition. Βασικά βάζω παίζω λίγο μετά κάτι άλλο κλπ...
  11. knut

    Trine 2

    Μακάρι πάντως να προσθέσουνε νέα στοιχεία και δεν εννοώ ούζι αντί για σπάθα. Το πρώτο ήταν πραγματικά απροσδόκητα καλό σε όλους τους τομείς. Οκ, είχε τα bugάκια του, αλλά η μηχανή φυσικής σου έδινε τη δυνατότητα πολλών τρόπων προσπέλασης ενός σημείου. Α να δούμε.
  12. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Έφυγε το Killzone 2 + Uncharted 2 για 2η φορά και συνεχίζουμε με λίγο multi και Folklore + Infamous.
  13. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Έφυγε το Singularity και συνεχίζω χαλαρά PoP: Forgotten Sands. Πιο εύκολο δε μπορούσανε να το κάνουνε. Σκαρφάλωμα/ μάχη/ βίντεο/ ριπιτ. Αυτό είναι. Επίσης Monkey Island Remake.
  14. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελείωσα τα Ασασινέισιονς και πάω για χαλαρό andventurάκι. Whispered World. Άντε να δούμε πόσο χαλαρό θα είναι...
  15. knut

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Κάνε Uninstall, χο χο..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.