Jump to content

seram

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About seram

  • Γενέθλια 31/10/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΣΟΥΦΛΙ
  • Ενδιαφέροντα
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
  • Επάγγελμα
    ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

seram's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    ειναι το coolermaster storm scout εχει πολυ καλωδιο οσο μπορουσα το σημαζεψα και παλυ να φανταστεις εχουν μεινει πολυ λιγα που φενονται αλλα και η οθονη που εχω στο κουτι και εκεινο γινετε χαμος με καλωδια θερμοκρασιας και κατι χαζα τα οποια μου φνεναιται θα τα βγαλω γιατι με εκνευριζουν.
  2. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εχω ενα θέμα με τα καλώδια λογο του κουτιού γιατι ειναι αρκετά στενάχωρο όσο μπορούσαν συμαζεύτικαν αλλα και το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έχει πολύ και μακρύ καλώδιο....
  3. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα καλώδια μου να φανταστεις οτι τα εχω πσιλοσυμαζεψει! Ειναι αρκετα γιατι εχω και την bluebay συσκευη. θα προπσαθησω ομως. Οσον αφορα το γραφείο μου, τι θελετα να πείτε?
  4. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και η άλλη οψη του "νομίσματος"!!!
  5. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καλημέρα και απο εμενα! Έτοιμο και το δικό μου! Το μόνο κακό με το δικό μου pc είναι οτι το κουτί μου είναι παλιό! Και απο θερμοκρασίες παει αρκετά καλά!
  6. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! :D :D ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΣΤΟ PC ΜΕ USB ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ WINAMP H ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;;;;; :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
  7. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Παιδιά γειά. ωραια ολα αυτα κια γουστάρω κια εγω πολυ. εγω πειρα ενα aerocool Front Pannel Powerwatch - Black και θελω να μου πειτε αν ξερετε σελιδες που να εχει τετοιες Multibay συσκευες.
  8. seram

    Δείξτε το κουτί σας...

    Παιδιά χαιρετω και εγω. σε λιγεσ μερεσ τελειωνω και το δικο μου κουτακι κα θα σασ το προβαλω. οχι υδροψύξεις και τεοια αλλα κατι που και παλι ειναι ωμορφο. σε λιγες μερες. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.