Jump to content

mitsos1os

Premium Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About mitsos1os

  • Rank
    Registered User
  • Birthday 03/03/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βόλος
  • Επάγγελμα
    Προγραμματιστής
  1. Λοιπόν παιδιά το βρήκα. Μετά από ολόκληρη μέρα ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα και οι περισσότεροι μάλιστα με Asrock μητρικές... Ξέχασα να πω ότι όταν κολλάει ο κωδικός που εμφανίζει στο post το bios είναι 0078 Η αιτία είναι ότι κάτι έχει γραφτεί με κάποιο τρόπο στον δίσκο, ίσως partition table και λοιπά και το οποίο το κολλάει με την συγκεκριμένη μητρική... Το clean από το diskpart και το απλό φορμάτ δεν το καθαρίζουν.. Οπότε το έβαλα στο pc που δουλεύει και έτρεξα ένα live ubuntu και έτρεξα την εντολή : sudo dd if=/dev/zero of=/sdb bs=1M όπου sdb ο δίσκος με το
  2. Επιτυχής αναφορά Smart.... Θερμοκρασίες κομπλεντάν! 27 C από SeaTools περνάει όλα τα τεστ.... Μόνο που δεν δοκίμασα είναι ευχέλαιο που πρότεινε ένας φίλος!
  3. Είναι Seagate ST3250410AS. Αλλά και πάλι αν ηταν δεν θα έπαιζε από την αρχή. Όχι ξαφνικά ενώ ήταν όλα καλά.
  4. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά εύχομαι. Έχω ένα θέμα που συναντώ πρώτη φορά και είπα να ζητήσω τα φώτα σας. Μου φέρανε ένα pc με μητρική asrock 2Core1333-2.66G και τον επεξεργαστή που είχε ως πακέτο. Ήθελε εγκατάσταση Windows. Όλα καλά μέχρι εδώ.... Ξαφνικά από το πουθενά, το pc άρχισε να κολλάει στο post κατά την ανίχνευση των Sata συσκευών. Υπάρχει ο δίσκος και ένα DVD Sata και τα δύο. Αν αποσυνδέσω τον σκληρό και αφήσω μόνο το DVD κάνει POST κανονικά. Αν αφήσω μόνο τον δίσκο πάλι κολλάει. Κολλάει αφού τον αναγνωρίσει όμως κανονικά και απλά δεν προχωράει ποτέ. Γενικά δεν υπάρχει τρόπο
  5. Αυτός διαφέρει στα 4 τελευταία... χαχαχα, αλλά είχε συγκεκριμένα το μοντέλο του λαπτοπ ότι ταιριάζει... εκεί την πάτησα και γιατί ήταν πιο φθηνός.... Έμαθα με τον δύσκολο τρόπο... Ευχαριστώ πάντως
  6. Καινούργιος ήταν, αλλά δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος στους κωδικούς γιατί εμφανισιακά ίδιος ήταν. Αφού με λίγη αναμονή πριν την επανέναρξη δουλεύει, πιστεύω ότι κάτι έχει να κάνει με κανα πυκνωτή, κρατάσει και δεν ξεφορτίζει αμέσως ώστε να αρχίσει από την αρχή η λειτουργία και τέτοια... αλλά πρόκειται για πολύ μικροδουλειά και δεν βλέπω γιατρειά παρά την αντικατάσταση ξανά...
  7. Καλημέρα παιδιά. Αντικατέστησα τον LCD ivnerter στο λαπτοπ μου και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν τον ανοίγεις από κλειστό όλα καλά. Όμως όταν τον κάνω επανεκκίνηση, ή τον κλείσω και τον ανοίοξω κατευθείαν, τότε η οθόνη (λάμπα) δεν ανάβει για κανά λεπτό από την εκκίνηση (μπορεί και παραπάνω). Άμα περιμένεις πριν τον ξανανοίξεις 10-15 δευτερόλεπτα δεν το κάνει (αλλά στην επανεκκίνηση δεν γίνεται αυτό). Δοκίμασα και με άλλη CCFL λάμπα, και κάνει ακριβώς το ίδιο, οπότε είναι θέμα inverter. Ξέρει κανείς τίποτα περί αυτού; Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα παιδιά. Έχω τον προβολέα Acer X1110 και τον λειτουργώ με το netbook HP Compaq mini C110-s1030v. To πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να θέσω την ανάλυση του προβολέα σε 1024Χ768 αν και την υποστηρίζει κανονικά. Να σημειώσω ότι ενεργοποιώ την προβολή μόνο στην οθόνη του projector απενεργοποιώντας την ενσωματωμένη του Netbook μέσα από τις ρυθμίσεις. Αυτό το κάνω γιατί το netbook έχει εγγενή ανάλυση 1024X600 οπότε με την επέκταση επιφάνειας ή το DUAL CLONE που πρέπει να έχουν ίδιες αναλύσεις δεν γίνεται να βάλουμε στο προβολέα 1024Χ768 γιατί δεν το βγάζει η ενσωματωμένη οθόνη. Με τα ίδια
  9. Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ μόνο και μόνο που μπαίνεις στον κόπο για όλη αυτή την διαδικασία, μιας και είμαι τελείως αρχάριος. Λοιπόν, επειδή το site της qdi όπως είπες πολύ σωστά έχει κλείσει, χρησιμοποιώ το wayback machine για να έχω πρόσβαση, QDI (Είναι πολύ χρήσιμο για να βρίσκεις πράγματα που δεν υπάρχουν πια). Κατέβασα το τελευταίο από εκεί. Εκτός αυτού όμως έχω και το άλλο κρατημένο το παλιό. Τώρα αυτό που με ρώτησες αν φοράει δεν ξέρω τι είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι το τσιπάκι είναι το w49f002u-12b. Θες να μιλήσουμε απευθείας για να συνενοηθούμε καλύτερα; Να μου στείλεις το email
  10. Εϊναι μία QDI Superb 4. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, αλλά είμαστε μακριά. Μπορείς να με κατευθύνεις που να αρχίσω να κοιτάω, είμαι λίγο στα χαμένα δεν ξέρω που να αρχίσω
  11. Καλησπέρα παιδιά. Ενώ έκανα update το bios μίας μητρικής μέσω του awdflash στα DOS, για ανεξήγητους λόγους σταμάτησε στη μέση με αποτέλεσμα να μου αφήσει corrupted BIOS. Το μηχάνημα με του που πατήσω τον διακόπτη, ανοίγει, δείχνει την αρχική post οθόνη όπου φαίνεται ότι έχει αλλάξει το BIOS VERSION αλλά όλα τα άλλα είναι με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Όμως δεν προχωράει, ώστε να διαβάσει την δισκέτα ή κάποιο άλλο μέσo, ώστε να μπορέσω να ξαναφλασάρω την ROM.Απλά ανοίγει και μένει εκεί. Για BIOS έχει ένα DIP 32 EPROM chip όπως αυτό: http://images.batronix.com/products/chips/DIP32-500-313.jpg.
  12. Παιδιά όλα αυτά τσεκαρισμένα. Ούτε το live δεν έτρεχε. Για να μην σας κουράζω άλλο, το βρήκα. Έπρεπε να αναγκάσω το system bus του επεξεργαστή να τρέχει στα 100 ΜΗΖ αντί για τα 133 τα εργοαστασιακά λόγω μητρικής. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
  13. Καλημέρα παιδιά. Αγανάκτησα και ζητώ βοήθεια. Ένας φίλος μου έδωσε ένα pc για να του το φτιάξω. Έχει πάνω την ECS P6BAT-A+ μητρική με τον Slot1 Pentium III 733Mhz και ενα στικάκι 64mb SDRAM στα 133 ΜΗΖ. Επάνω είχε το μηχάνημα τα Windows 98 και δούλευε. Είπα να δοκιμάσω να του βάλω τα Windws XP Πάνω. Τότε άρχισε ο γολγοθάς!!! Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης εκεί που λέει αντιγράφονται τα αρχεία εγκατάστασης (στο μπλε φόντο) πετάει σφάλμα και λέει ότι δεν μπορεί να αντιγράψει τα αρχεία ίσως λόγω μη καλού CD Και λοιπά. Το δοκίμασα αρκετές φορές με ε το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε λέω εντάξει έιναι
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.