Jump to content

korn_ole

Premium Members
  • Posts

    57
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by korn_ole

  1. δλδ αν εχω πανω στην μητρικη που συνδεω? και αν εχω καρτα ηχου που συνδεω??
  2. Εγώ ρωτάω να πάρω ή να μην πάρω X-Fi??
  3. Δηλαδή η καλύτερη σύνδεση είναι digital-->coaxial??
  4. Τι ειναι coaxial?? επειδή έχω μπερδευτεί πείτε μου πως είναι η αναλογική και πως η ψηφιακή σύνδεση??
  5. Απο αυτές ποιά μου προτίνετε?? έχει 3 X-Fi γι' αυτό το λέω ποιά είναι καλύτερη? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=28
  6. μητρική ίνα?? δλδ τι είναι τούτο... βασικά μπορεί να ξέρω τι είναι και να μην ξέρω ότι λέγετε έτσι.. :jump1: :jump1:
  7. Σκέφτομαι δλδ τι σκέφτομαι το έχω πάρει απόφαση να πάρω τα 5500 της logitech.. απο οτι έχω καταλάβει καλύτερο είναι να βάλω μια κάρτα ήχου παρα να κρατίσω της motherboard... μπορείτε να μου δώσετε ένα link απο X-Fi να δω τιμές.. γιατί 320 κάνουν μόνο τα ηχεία.. ε να δω τελικά πόσο θα μου βγει..! ΥΓ.: Αυτό με την αναλογική και ψηφιακή σύνδεση.. τι πρέπει να αλλάξει στην σύνδεση άμα πάρω κάρτα ήχου..?
  8. Επειδή βαριέμαι να τα διαβάζω ΟΛΑ... Σκέφτομαι δλδ τι σκέφτομαι το έχω πάρει απόφαση να πάρω τα 5500 της logitech.. απο οτι έχω καταλάβει καλύτερο είναι να βάλω μια κάρτα ήχου παρα να κρατίσω της motherboard... μπορείτε να μου δώσετε ένα link απο X-Fi να δω τιμές.. γιατί 320 κάνουν μόνο τα ηχεία.. ε να δω τελικά πόσο θα μου βγει..! ΥΓ.: Αυτό με την αναλογική και ψηφιακή σύνδεση.. τι πρέπει να αλλάξει στην σύνδεση άμα πάρω κάρτα ήχου..?
  9. Απο που τα αγόρασες? Τους το είπες οτι σου καίγονται οι ασφάλειες...? 1 λύση υπάρχει πάνε κραξτους λίγο και θα δεις.... :D
  10. Η X-Fi XtremeMusic ειναι της creative?? εγω εχω πάνω στην μητρική θα βγάζει καλύτερα με την X-Fi??
  11. όχι το είπα μήπως και είναι καμια άλλη έκδοση..! αν ξέρεις και τιμές απο τις κάρτες πες μου..!
  12. οκ τελικά το αποφάσισα θα πάρω τα 5500...!! αλλά μπορείτε να μου προτίνετε καμια καλή κάρτα ήχου για να δω πόσο θα μου βγει σε λεφτά...? και κάτι ακόμα που παρατήρησα στις φωτογραφίες το κουτί πάνω γράφει 1000 και 500 (watts) ενω τώρα που τα είδα στο e-shop λέει 1010 και 505...? πως το εξηγήτε??
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ thelab.gr. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 5.1 ΤΗΣ LOGI 5450.. ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΑ 5500 ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.