Jump to content

makis30

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

makis30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. makis30

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Πάντως όσοι έχετε την συγκεκριμμένη οθόνη (samsung) δοκιμάστε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και το magic tune που την υποστηρίζει τελεια, για γρήγορες ρυθμίσεις και calibration με ένα κλίκ! το link εδώ : http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/magictune_05s.htm
  2. makis30

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Α γουστάρω... η δική μου η κοτσωβολέικη έχει panel info "AM LCD220M1" αυτο σημαίνει οτι είναι panel S ? Ξέρει κάποιος συγκεκριμμένες τιμές για brightness και contrast σε συνάρτηση με gamma ώστε να πάρω την καλύτερη δυνατη πιστότητα? Ξέρω ίσως είναι και υποκειμενικες οι ακριβείς τιμές αλλα όποιος ξέρει ας πεί... με ενδιαφέρει να τις διασταυρώσω με αυτές που έχω δώσει.
  3. makis30

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Ελειπα διήμερο.... Στο Κατάστημα του κοτσώβολου στο the mall την πήρα εγω, βέβαια ήταν η τελευταία αλλά είχε σε πολλά υποκαταστήματα απο μία, και σίγουρα στου αεροδρομίου, αυτά την πέμπτη το απόγευμα.... δεν πιστεύω μέχρι σήμερα να έχουν εξαντληθεί. Μιλάμε πολύ χλιδή η οθόνη... έχει και λίγο glossy ακριβώς όσο πρέπει.. και κανένα καμμένο pixel όσο για την ευκρίνεια είναι φοβερή!Και έχει και πολύ ποιοτικό πλαίσιο. Στο κατάστημα του Πλαισίου στο the mall που τήν είδα ανοιχτή σε σύγκριση με πολλά άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς(LG,VIEWSONIC,BEN-Q,HYIAMA,ASER, ήταν η ποιό εντυπωσιακή και την θεωρούσαν και οι ίδιοι ως το καλύτερο κομμάτι τους, και την είχε 320ευρώ (την 20"αρα όμως) την 22αρα την είχε 100 ευρω ποιό ακριβά!!, και μετά πήγα δίπλα ακριβώς στον κοτσόβωλο και πήρα την 22"αρα με 359ευρω!! ΥΣ. To Πάνελ είναι C ούτε S ούτε Α .... είναι αυτο η κακό τώρα?
  4. makis30

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Πήρα και εγώ την samsung 226 χθές και ντρέπομαι να την κοιτάξω στα μάτια... είναι πανέμορφη,τεράστια με καταπληκτικά χρώματα, και πέτυχα και πολύ καλη τιμή στον κωτσόβολο πακεταρισμένη στα 359 ευρω, την στιγμή που αν δείτε στο skroutz η αμέσως επόμενη τιμή στο pixmania έχει 380+ και στο πλαίσιο 420 νομίζω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.