Jump to content

lapapas

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About lapapas

  • Γενέθλια 09/03/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Πάτρα

lapapas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lapapas

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Θα ήθελα να ρωτήσω κατι σε όσους την έχετε ήδη αγοράσει. Τις κατεβασμένες ταινίες μεγέθους 700mb δε τις δείχνει πολύ χαλια λόγω μεγέθους τις εικόνας? Και αν ναι, φαντάζομαι τι θα γίνεται στην LG την 24αρα για την οποία έχω αρχίσει να ψήνομαι και εγώ!!
  2. lapapas

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Ρε παιδιά, εγώ πήγα σήμερα το πρωί στο πλαίσιο Πάτρας επειδή είμαι ένας ακόμη από αυτούς που ψάχνουν για 22αρα wide και ο υπάλληλος που έχουν εκεί μου είπε οτι δεν έχει ακούσει καν για το θέμα των S και A panels! Είναι δυνατόν? Ή με δούλευε ή είναι άσχετος απλά. Anyway, μου είπε οτι οι νέες παραλαβές του συγκεκριμένου μοντέλου της samsung θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο και ξενέρωσα. Επίσης για να πω την αλήθεια με έχει ξενερώσει και αυτό το θέμα με τα panels και σκέφτομαι τελικά να παω προς LG. Έψαξα λιγάκι στο net και είδα την L226WA και μάρεσε αρκετά μπορώ να πω. Βέβαια το κακό είναι οτι δεν έχει κυκλοφορίσει καν στην Ελλάδα αφού δε τη βρήκα σε κανένα site ελληνικού καταστήματος. Μόνο ένας υπάλληλος στο multirama φιλοτιμήθηκε να μου πει οτι θα ψάξει λίγο το θέμα και θα με ενημερώσει. Ξέρει κανείς που και πως μπορώ να βρω πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη LG? Ίσως να ψάξω κάποιον αντιπρόσωπο? Πάντως δε θα ήθελα να την παραγγείλω και απο internet απτο εξωτερικό γιατί τα φοβάμαι λίγο αυτά. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπανω για το θέμα ας ενημερώσει γιατί περιμενώ πως και πως να αλλάξω οθονούλα! Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.