Jump to content

Yonah

Premium Members
  • Posts

    316
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Yonah

  1. H Sony με το PS4 έκανε οτι έπρεπε να κάνει η κάθε εταιρία που παράγει μια κονσόλα, τα έχωνε σε τίτλους. Η κάθε κονσόλα ειναι οι τίτλοι που έχει. Και προς τιμήν της Sony, ακόμη και οταν δεν είχε αντίπαλο (βλέπε ανύπαρκτη Microsoft τα τελευταία χρόνια) έδινε μπόλικο χρήμα για να βγουν παιχνιδάρες. Ελπίζω μόνο να μην επαναληφθεί η ιστορία με το PS2 --> PS3 στο PS4 --> PS5.

    • Like 2
  2. Ο λόγος που βγαίνουν ακόμη τέτοιες κάρτες ποιός ειναι; Οι έξοδοι εικόνας; Η χρήση τους σε server συστήματα;

    Διότι αδυνατώ να κατανοήσω πως κάποιος θα δώσει χρήματα για κάτι τέτοιο οταν ΟΛΟΙ οι cpu (πλην ryzen) πλεον έχουν και ενωματωμένα γραφικά.

  3. Προφανώς και χρειάζεται εξέλιξη το όλο θέμα με τις OLED. Η lcd τεχνολογία είναι σχετικά φτηνή και τους δίνει μεγάλα περιθώρια κέρδους.

     

    Το ζουμί της υπόθεσης είναι η φράση " Αντίθετα ο ίδιος εστιάζει περισσότερο στην τεχνολογία Quantum Dot, η οποία θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πιο γρήγορα απτά αποτελέσματα " όπου πίσω απο τις λέξεις, (πέρα απο τον Αλέξη), κρύβεται και το "έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με τις LCD, και μέχρι να πέσουν οι OLED στο ίδιο κόστος κατασκευής δεν θα δείτε ποτέ mainstream OLED tv" :p

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.