Jump to content

Yonah

Premium Members
  • Posts

    316
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Yonah

  1. Yonah

    To PS4 της Sony έφτασε τα 100 εκ. πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ

    H Sony με το PS4 έκανε οτι έπρεπε να κάνει η κάθε εταιρία που παράγει μια κονσόλα, τα έχωνε σε τίτλους. Η κάθε κονσόλα ειναι οι τίτλοι που έχει. Και προς τιμήν της Sony, ακόμη και οταν δεν είχε αντίπαλο (βλέπε ανύπαρκτη Microsoft τα τελευταία χρόνια) έδινε μπόλικο χρήμα για να βγουν παιχνιδάρες. Ελπίζω μόνο να μην επαναληφθεί η ιστορία με το PS2 --> PS3 στο PS4 --> PS5.
  2. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Μιας και το σπίτι μου ειναι στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο και περνάω κάθε μέρα, και εγώ, απο εκει συνήθως όσοι έρχονται απο την θέση Β σκάνε πατημένοι και "τσαμπουκά". Δεν ειμαι σίγουρος για το αν εχει στοπ η φλαβιανών, εκεί, αλλα συνήθως τους αφήνω γιατι είναι σε ανηφόρα, απλα ο τσαμπουκάς που έχουν με εκνευρίζει και έχω χωθεί άσχημα σε μερικούς...
  3. Με τους drivers τι γίνεται όμως; Γιατι η creative με τις X-Fi μας κρέμασε και κάναμε μέχρι και ματσακωνιές για να παίξουν σε win7 τότε...
  4. Yonah

    Νέες πληροφορίες για το B450 chipset της AMD

    Άρα να μην νιώθουμε εμεις με το Β350 οτι χάσαμε τίποτα φοβερό και τρομερό με το Β450
  5. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Τι πράμα είναι αυτό ρε γαμώτο στους δρόμους πρωινιάτικα; Μα όλοι οι βλαμμένοι μαζεμένοι; Βγαίνω απο το σπίτι μου και ξεπαρκάρω, καθώς έχω βγάλει φλάς για να στρίψω αριστερά στον κεντρικό απο τον μονόδρομο που είναι το σπίτι, σκάει ΤΥΠΑΡΑ με Μ κεφαλαίο, με φορτηγό και χώνεται δεξία. "Θα θέλει να στρήψει ο άνθρωπος δεξιά και για να μην περιμένει εμας χώθηκε" σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα όμως χωρις φλάς χωρις τίποτα κατευθύνεται αριστερά και ήθελε με το στανιό να μπεί μπροστά μου, κρύβοντας μου και την ορατότητα γιατι ήταν και θεόρατος... Ασταδιαλα λεω, και του χώνομαι πρώτος όντας γρηγορότερος γιατι εκνευρίστηκα και τον έβλεπα απο το παράθυρο να ξεκινάει τα στολίσματα και τις χειρονομίες... Μα είμαστε ΤΟΣΟ ζωα; Και εγω που εκνευρίστηκα στο τιμόνι και έχασα την ψυχραιμία μου και ο άλλος που είναι εξυπνότερος όλων και δεν θέλει να περιμένει στην σειρά του... Η τάνα η τροχαία που διάολο ειναι;
  6. Yonah

    με τι καθαριζουμε την οθονη?

    Είχε προσπαθήσει ο πατέρας μου να καθαρίσει την TV, μια 50αρα samsung, με πανάκι μικροινών και ενα spray και την έκανε χάλια. Απλά πασάλειβε την λιπαρότητα και φαινόταν μπλίαχ. Πήρα ενα καινούριο πανάκι μικροινών και το βούτηξα σε χλιαρό νεράκι με λίγο υγρό για τα πιάτα και πέρασα την οθόνη ενα χέρι, αμέσως το ξέβγαλα και την πέρασα άλλη μια φορα να φύγουν οι σαπουνάδες. Τέλος, με ενα καθαρό στεγνό πανάκι την πέρασα για να μην μείνουν στάμπες και έτοιμο το οθονικό, λάικ νιού. ΥΓ. Αυτο το έκανα για την λιπαρότητα που είχε το panel, με σκέτο νεράκι και ενα πανακι μικροινών ειναι η καλύτερη λύση.
  7. Yonah

    Η Nvidia διαθέτει πλέον την GT 1030 και σε πιο αργή έκδοση, με DDR4 μνήμη

    Ο λόγος που βγαίνουν ακόμη τέτοιες κάρτες ποιός ειναι; Οι έξοδοι εικόνας; Η χρήση τους σε server συστήματα; Διότι αδυνατώ να κατανοήσω πως κάποιος θα δώσει χρήματα για κάτι τέτοιο οταν ΟΛΟΙ οι cpu (πλην ryzen) πλεον έχουν και ενωματωμένα γραφικά.
  8. Περαστικά στον πατέρα, σιδερένιος και καλή ανάρωση
  9. Quotαρω εαυτόν (πρέπει να γίνονται και αυτα στην ζωή) για να ενημερώσω οτι το πρόβλημα που είχα ήταν απο βλαμμένη ρύθμιση δική μου. Έχω το speedport W724 του πΟΤΕ σε PPPoE passthrough και την μια κλήση PPP την κάνει ενα TP-Link VR600 που το είχα παλιότερα (παρα είμαι γύφτος, εχω δώσει τοσα χρήματα για να το αφήνω να κάθεται). Προσπάθησα να φτιάξω κάτι στο QoS του αλλά μάλλον είναι τόσο βλαμμένο όσο εγώ και τα έκανα μαντάρα... Το απενεργοποίησα και τώρα κατεβάζω ~11 MB/s απο steam.
  10. Φαντάζομαι οτι κάτι θα παίζει. Δεν εχω χρόνο να ασχολήθω αυτη τη στιγμή, θα το προσπαθήσω απο Τετάρτη που θα είμαι πιο λάσκα. Πάντως και με fastpath δεν είδα καμια τεράστια διαφορά, στο lol κέρδισα 4-5ms, ήμουν 63ms interleaved και ειμαι 57ms με fastpath. Ελπίζω οι υπόλοιποι που θα το προσπαθήσετε (εαν το προσπαθήσετε) να σταθείτε πιο τυχεροί.
  11. Goodluck, έκανα αίτηση στον πΟΤΕ για fastpath στην 100αρα στο σπίτι (οι φωτο πιο πίσω ήταν απο την δουλεία) και απο 90κάτι που έλεγε το speedtest τωρα είμαι περι τα 65mbps. Σκέφτομαι να τους πάρω να τους πω οτι καλά ήμουν και με interleaved
  12. Μάλλον το 1% της GR είμαστε εμείς
  13. Εγω προσωπικά δεν είχα καταφέρει να κάνω την σύνδεση χρεωστικής Πειραιως με την Revolut, πιθανότατα δεν δέχεται ελληνικές για την ώρα, δεν το έψαξα περισσότερο μιας και έμπασα €700 σε έμβασμα να μπορώ να κάνω την δουλειά μου.
  14. Revolut και dry bread, σε πρόσφατο ταξίδι μου στην αγγλία μόνον αυτή χρησημοποιούσα. Έχει σαφέστατα καλύτερες τιμές συναλάγματος σε σχέση με τις ελληνικές τράπεζες.
  15. Yonah

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Να ΄στε καλά να τα χαίρεστε τα δώρα σας παιδιά. Πάντα τόσο καλότυχοι να είστε! Υγεία σε όλους!
  16. Yonah

    Gaming σε mini-ITX?

    Nope, υστερούν σε επεκτασιμότητα και overclockability (και αυτό παίζεται με κάτι θεριά που έχουν βγεί). Τα ολοκληρωμένα είναι ίδια και οι μνήμες που δέχονται επίσης ίδιες με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.
  17. Μια Creative Soundblaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro ggomgcopterzorzzz. Αγορασμένη το 2008 και την κρατάω ακόμη και σήμερα με τους σιχαμένους drivers της creative γιατι: 1) Λυπάμαι ΑΚΟΜΗ τα χρήματα που έδωσα 2) Έχει ωραιότερο και δυνατότερο ήχο στα αυτιά μου απο την onboard καρτούλα.
  18. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Αυτό κατάλαβες ρε συ; Ειπώθηκε οτι ίσως είμαι μικρός (ή πιπινοδείχνω) και καλό θα ήταν να κάνω μια βόλτα με τον πατέρα να κόψουμε αντιδράσεις. Βρίζω γιατί ΑΥΤΗ η λογική είναι πανάθλια και σε αναγκάζει για να κάνεις την δουλειά σου να καταφεύγεις σε άλλες οδούς.
  19. Yonah

    ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΙΟΥ

    Εάν καταστάλαξες σε εσωτερική λύση ασύρματης καρτούλας να προμηθευτείς ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ μια προέκταση για να βγάλεις την κεραία μακριά απο το κουτί (ιδανικά η κεραία να είναι 8dB και άνω). Θα δεις τρομερή διαφορά στην λήψη του σήματος ανάμεσα στους ορόφους, δοκιμασμένο.
  20. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Δεν ειμαι 25αρης, 30αρης ειμαι . Όταν αποφασίσω τι θα πάρω θα τον αγγαρέψω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό το πράγμα, ρε γαμώτο, σε αυτή την χώρα να πρέπει να σέρνεις και κάποιον μαζί για να γίνει η δουλειά σου έχει καταντήσει αηδία.
  21. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Και πως ακριβώς θα τους δώσω την εντύπωση οτι δεν θέλω να κάνω βόλτα και να εξαφανιστώ; Να κρατάω μια δεσμίδα χαρτονομίσματα στο χέρι;
  22. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Άρα συμβαίνει γενικά, δεν είναι οτι επειδή με είδε μικρό με έγραψε στα φρύδια του. Θα βάλω τον πατέρα να χωθεί την επόμενη φορά να κόψω αντίδραση, αν έχει παρόμοια αντιμετώπιση θα θρηνήσουμε θύματα
  23. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Ρε παιδιά, τραβάνε κανένα ζόρι οι πωλητές στις αντιπροσωπίες; Πήγα εχθές το μεσημεράκι, κατα τις τρεις και μισή που τελείωσα την δουλειά, στον Σφακιανάκη στο περιστέρι να δοκιμάσω την gulietta και ο τυπάς εκεί είχε μια μούρη μέχρι το πάτωμα λες και τον ενοχλούσα. Ίδιο πράγμα στην autoone στην Κηφισίας που είχα ζητήσει προσφορά, σαν να μου κάνουν και χάρη. Είμαι διατεθειμένος να σκάσω κοντά στα 20k ευρώ και μου κάνεις και τσαλίμια; Δηλαδή πρέπει να σκάσω με καμιά Ferrari απέξω για να με πάρουν στα σοβαρά; Βλαμμένοι είναι; Στον επόμενο που θα μου έχει ύφος θα τσακωθώ...
  24. Yonah

    Αυτοκίνηση

    Είναι γνωστή η καφρίλα που υπάρχει στου δρόμους της Αθήνας, αλλά 'ντάξει, τον Σεπτέμβριο το θέμα ξεφεύγει γιατι οι περισσότεροι νομίζουν οτι είναι Αύγουστος ακόμη και πάνε σαν βλαμμένοι ενω υπάρχει κόσμος στους δρόμους. Τωρα για τα περι μανούρας, μια φορά μου έσκασε σκηνικό στο Πλαίσιο μεταμόρφωσης που ένα καγκουρίνι κοντά στα 19-20 με τατουάζ, παπί και τα συναφή, πήρε μια στροφή σαν να οδηγούσε καροτσάκι απο το σουπερ μαρκετ και πήγα να τον πατήσω σε δρόμο με διάζωμα στα δυο ρεύματα. Φωνάζω ενα δυνατό "Πως πας έτσι ρε φίλε;", και το παλικαράκι κάνει επιτόπου αναστροφή και με ακολουθεί για κοντά 100 με 200 μέτρα. Μου κορνάρει, κοκαλώνω το αμάξι (punto του 2004 χωρίς ABS , της μάνας ), και διαπληκτιζόμεθα για κανένα 5λεπτο γιατι του φώναξα και ποιος είμαι εγώ να του φωνάξω. Έτσι όπως μου μίλαγε, εξέπληξα τον εαυτό μου με το πόσο ήρεμος ήμουν όταν άρχισε για μάνες και οικογένειες, απλά ήταν τυχερός που δεν είχα καμία αλυσίδα μέσα στο αυτοκίνητο (όχι οτι είχα και ποτέ lol) αλλιώς θα του έσπαγα τα πόδια εκείνη την στιγμή. Με τα πολλά τον έκλασα και έφυγα, και τον είδα κοίταζε σαν χαζός. Πιθανολογώ οτι για την ηρεμία μου φταίει οτι είμαι χέστης και δεν ξέρω να παίζω ξυλο άμα κατέβαινα, αλλιώς παίζει να τις παίζαμε εκείνη την ώρα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.