Jump to content

speck50

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

speck50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. πηγα χθες multirama μιας κ ετυχε να περνάω απ εξω να ρωτησω επι της ευκαιριας για τα ηχεια κ να τα δω απο κοντα κ στη κουβεντα που ειχα με τον υπαλληλο μου ειπε αφενος πως ενα λαπτοπ ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παιξει τα ηχεια αυτα καθως κ οτι δεν μπορω να συνδεσω λαπτοπ-lcd tv-dvd player μαζι ολα γιατι δν υπαρχει επιλογη πηγης σε κανενα απ τα μοντελα της Logitech ουτε δηλ στο 5500, ουτε στο 5450 ουτε στο παλιοτερο 5400 (το ειχαν σε πολυ καλη τιμη) κ τελικα καταφερε να μην προβω ακομα σε καμια αγορα... ισως τα φωτα σας ειναι πιο διαφωτιστικά πανω στο θεμα...
  2. Αρα απ οτι καταλαβαινω στο να ακουω μουσικη απ το λαπτοπ δν θα εχω προβλημα, θα παιζουν ολα τα ηχεια... Τωρα σχετικα για ταινιες σκέφτομαι να συνδεσω την Lsd και Dvd player στα ηχεια για εναλλαγες πηγων. Δεν νομιζω να αντιμετωπισω εδω καποιο προβλημα, σωστα?Αλλωστε κ οι δυο αυτες συσκευες εχουν τοσο οπτικη κ ομοαξωνική υποδοχη.... Κατι τελευταιο, μιας κ δν βρηκα ιδιαιτερα θεματα εδω...σχετικα με τα Ζ5450 που ειναι ασυρματα τα δυο πισω ηχεια τι γινεται με τις παρεμβολες? Υπαρχουν ωστε να χαλαν τον ηχο ή μηπως θα ηταν μια καλη ιδεα για να γλιτωσει καποιος καλωδια?
  3. Παιδες να ρωτησω κ εγω τη γνωμη σας/φώτα σας??....σκέφτομαι λοιπον να προβώ στην αγορα των εν λόγω ηχείων (μαλλον αυριο) αλλα εχω την έξης αμφιβολία. 1. Θα παιζουν σωστα με το λαπτοπ μου (Asus A6j) ή αδικα θα δωσω τα 300e? Βασικα το προγραμματακι που κοιταξα μεσα απ το pc λεει πως εχει γραμμη για SPDIF (εχει επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης). Στο manual που ξεφυλλιζα κ εδειχνε τα icons ελεγε πως το SPDIF υποστηριζεται απο μερικα μοντελα, μα στο λαπτοπ δν υπηρχan παρα μονο τα τρια βασικα (audio input-mic in-headphone out) αλλα το σηματακι SPDIF δν το ειδα. Στο site λεει πως εχει Built-in Intel High Definition audio compliant audio chip, with 3D effect & full duplex SoundBlaster Pro Compatible Built-in stereo speakers (1.5W) 2. Αυτο το SPDIF εχει σχεση με τα ηχεία ή μπορω απλα με ενα μετατροπεα να συνδεσω τα τρια καλωδια των ηχειων σε ενα κατευθείαν? δηλ στο headphone out?? Τελικά, τι να κάνω? Να στειλω την παραγγελία ή δν προβλέπεται να παιξουν σωστα? Help boys γιατι εχω πελαγώσει... :giveup:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.