Jump to content

ascotini

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ascotini

  1. ascotini

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Φίλε marios007 απόλαυσε την και μην ψάχνεσαι. Η δική μου είναι με Α panel και είναι μια χαρά. Τώρα παίδες προσοχή λίγο στις τιμές που πωλείται. Κωτσόβολος 359,00 e-shop 385.50 Πλαίσιο 419,00
  2. ascotini

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Φίλε AGRIMI Κατ΄αρχάς φοβήθηκα να πάρω την απολύτως φτηνή TFT αφού μετά ίδια χρήματα πράγματι έπαιρνα 22'' ( βέβαια δεν ήθελα να πάω σε τόσο μεγάλη οθόνη ). Tην samsung την είδα να παίζει και μου άρεσε το Design, τα χρώματα της (πάντα για ΤΝ panel) και η ευκρίνεια της. Γνώριζα για τα παιχνίδια της samsung με τα s,a,c πάνελ αλλά δεν δίστασα να την αγοράσω. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω αν μετά τις ρυθμίσεις είναι μεγάλες οι διαφορές στο μάτι μεταξύ των διαφορετικών πάνελ ή μόνο στις μετρήσεις των εργαστηρίων. Είχα την LG194WT-SF για ένα μήνα πολύ καλή ευκρίνεια πολύ καλό μαύρο αλλά στην απόδοση των χρωμάτων προσωπικά δεν με ικανοποίησε.
  3. ascotini

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Πράγματι στην δική μου (206BW) έχει αφαιρεθή η πληροφορία από το μυστικό μενού (παραγωγής Απρίλιος 2007 πάνελ Α κατασκευής Slovakia). Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι την υστερία που βλέπω σε μερικά φόρουμ ιδίως τα Αμερικάνικα για το αν το πάνελ είναι s,a ή c. (Εντάξει στην δική μου με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις υπερίσχυε το μπλε χρώμα, αλλά ποια οθόνη την αφήνεις με αυτές χωρίς να κάνεις τις δικές σου ρυθμίσεις). Προσωπικά βλέπω μία όμορφη κατασκευή που χαίρομαι να κάθομαι μπροστά της χωρίς καμένα pixel, με ιδιαίτερη ευκρίνεια και πολύ καλά χρώματα για ΤΝ πάνελ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.