Jump to content

panos24

Premium Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by panos24

 1. LG 26LE5500 26" | Skroutz.gr αυτή είναι που λέω εγώ, είναι τηλεόραση με έξοδο για η/υ και παίζει ταινίες από το usb της. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερη για games.
 2. Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά μόνιτορ. Αυτή την στιγμή έχω ένα LG M1921A Tv-monitor. Θέλω να ανέβω σε ίντσες και σκεφτόμουν να πάω σε 26αρα. Η οθόνη είναι σε χώρο υπνοδωματίου και η απόσταση θέασης είναι 1,5μ όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή και 2 με 2,5μ μάξιμουμ όταν βλέπω ταινίες, τηλεόραση και όταν παίζω ορισμένα παιχνίδια με χειριστήριο. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καλή και για τα παιχνίδια. Κατά κύριο λόγο παίζω pro 2011 αλλά και ότι άλλο καλό βγει (crysis 2, need for speed hot pursuit). Κάρτα γραφικών GTX260 και σε λίγες μέρες 6950. Έχω σκεφτεί αυτήν εδώ LG 26LE5500 26" πια η γνώμη σας? Έχει και media player καλό και μπορώ να παίξω ταινίες και από το usb της χωρίς να ανοίξω τον υπολογιστή. Ξέρω πως η Samsung έχουν καλύτερο media player αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Θέλω να κυμανθώ στα 385 ευρώ όσο δηλαδή βρίσκω την LG στο skroutz, μάξιμουμ να φτάσω τα 400. Ελπίζω να σας κάλυψα, για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση εδώ είμαι, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Οι TV υπερτερούν των TV-monitor? Έχω αυτή την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος, η δικιά μου οθόνη είναι παλιά βέβαια αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνας που έχει.
 3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Ήρθε η ώρα για νέα τηλεόραση καθώς η παλιά κοντεύει να καεί….. Μερικές πληροφορίες λοιπόν για την χρήση της: Η τηλεόραση θα βρίσκεται στο σαλόνι και η απόσταση θέασης θα είναι στα 3m περίπου. Τα λεφτά που διαθέτω είναι από 800 έως 900 euro (ταβάνι), η χρήση τις θα είναι για tv, θέαση ποδοσφαιρικών αγώνων CL k nova, ταινίες (hd/br) και gaming (κυρίως προ σπάνια όμως αν τύχει κ μαζευτεί η παρέα). Αν το παιχνίδι σας περιορίζει κάπως στις επιλογές τότε πείτε πως δεν το είπα καν δεν είναι κάτι πρωτεύον απλά το ανέφερα γιατί ίσως περιστασιακά να γίνεται…. Έχω διαβάσει πως οι LED τηλεοράσεις δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα εικόνας από αυτές που δεν είναι. Οπότε πιστεύετε πως είναι απαραίτητο η τηλεόραση να είναι κ LED ή όχι? Έχουν και κάποια διαφορά στα χρήματα Η γνώμη σας για την Samsung LE40C650 /750? Η δεύτερη ξεφεύγει λίγο βέβαια….Δεν θα ήθελα προτάσεις για πλάσμα….Πολλές ώρες λειτουργίες θα γίνουν από την μητέρα μου οπότε πιθανά στρωσίματα τις πρώτες 200 ώρες τα ξεχνάμε….Η τηλεόραση παίζει περίπου 8 ώρες την ημέρα. Τέλος ξέρω πως για τον χώρο μου η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάω σε 46αρα αν υπάρχει κάτι στην τιμή που παίζω ευπρόσδεκτη!!! Είμαι όλος αυτιά, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων….
 4. Σκέπτομαι να αλλάξω σώμα γιατί έχω βρει να πουλήσω την d90 800 ευρώ….πιστεύω πως είναι καλή τιμή!!!! Κ μιας κ βρήκα την ευκαιρία αυτή έλεγα να την εκμεταλλευτώ….
 5. Τι γνώμη έχεις για τον 18-200 vrii της νικον? Overall φακός που καλύπτει σε μεγάλο εύρος όλες τις ανάγκες φωτογράφισης χάνοντας λίγο στις άκρες του 18 + 200…..
 6. Για μεταχειρισμένη το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει κ τι χρήση μπορεί να της έχει κάνει ο άλλος αν υποθέσουμε πως δεν είναι κάποιος γνωστός!!!!! Η 5D MK II θα με ενδιέφερε αλλά ξεφεύγει στα χρήματα…..μεταχειρισμένη ναι αλλά σε τι κατάσταση θα είναι εκεί είναι που σκαλώνω λίγο…..
 7. Δεν έχω εντοπίσει κάποια αρνητικά στην d90 απλά όπως είπα είναι απλά χόμπι ή και αρρώστια πες το όπως θες το να την αλλάξω…απλά θέλω να πάω σε να καλύτερο σώμα, χωρίς να έχω παράπονο από την d90. φακό όχι δεν έχω αλλάξει, αλλά κ ο 18-105 δεν μου αρκεί. Οπότε κ με το νέο σώμα θα πάω κ σε άλλον φακό, θα ήθελα λίγο περισσότερο ζουμ κ να ναι κ πιο φωτεινός….διάβασα διάφορα reviews και είδα πως κ η D7000 είναι πολύ καλή κ με μπέρδεψε λίγο…..
 8. Καλημέρα σε όλους, Είμαι έτοιμος να αλλάξω την κάμερα μου (NIKON D90 + 18-105) και έχω σκεφτεί να αλλάξω οικογένεια κ να πάω σε Canon….σκεφτόμουν την Canon EOS 7D. Πως την βλέπετε την αλλαγή αυτή κινούμαι σε κατηγορία semi-pro γιατί οι pro ξεφεύγουν πολύ σε χρήματα. Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 1500 ευρώ για το σώμα. Να προσθέσω στα υπόψη και την Nikon D7000 που από ότι είδα είναι βελτιωμένη σχεδόν σε όλα τα σημεία….. Από ότι έχω δει κερδίζει στα σημεία η Canon….τώρα γιατί την αλλάζω μην με ρωτήσετε….απλά ψώνιο, χόμπι ότι θέλετε πείτε το!!!!!! Ακούω λοιπόν τις προτάσεις σας…αν έχετε στο μυαλό σας κάποια άλλη κάμερα καλύτερη από τις δύο που ανέφερα, ευπρόσδεκτη!!!!!
 9. Όλες παρουσιάζουν μικροπροβλήματα αυτό είναι δεδομένο. Το θετικό είναι πως έχεις καταλήξει σε δύο τηλεοράσεις. Αν δεν είναι θέμα οικονομικό για μένα πήγαινε σε 46", εγώ τελικά μάλλον κλείνω προς την Samsung.
 10. http://www.fullhd.gr/lcd-tv/2008-03-...pe-lcd-tv.html Πολύ ενδιαφέρον δε , έχει το κλείσιμο του άρθρου "Στην ίδια κατηγορία με εκείνη της Samsung υπάρχουν επιλογές από την LG και την Philips. Όμως τόσο η εικόνα όσο και η σάρωση και η απόδοση της κίνησης από την UE46B8000 τις νικά κατά κράτος."
 11. Από ποιότητα κατασκευής τι γίνεται? μεταξύ lg & Samsung?service?
 12. Εννοούσα καλύτερη εικόνα από την Lg. Διάβασα κάποια reviews στο ιντερνέτ και η διαφορές που παρατήρησα ανάμεσα στις δύο Samsung ήταν ότι η Β8000 είναι στα 200 hz και έχει απόκριση 2 ms ενώ η Β7000 είναι στα 100 hz και στα 4 ms αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει και κάποια άλλη διαφορά που μου διαφεύγει? Δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα οπότε δεν μπορώ να ξέρω πια από τις δύο έχει καλύτερη εικόνα. Από ήχο πως πάνε?
 13. Πολύ καλή και η LG 47LH9000 που προτείνετε αλλά νομίζω πως η Samsung UE46B7000 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, εκτός και αν κάνω λάθος. 400 euro όμως διαφορά για τα 200hz αξίζουν(UE46B8000)?Δεν είναι και λίγα....
 14. Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία!!!! Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά τηλεόρασης, η απόσταση θέασης είναι στα 3,5 έως 4,5 μέτρα. Η χρήση της θα είναι η κλασσική για τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και κάποια παιχνιδομηχανή (ps3, xbox360), μέσα στα άμεσα σχέδια είναι και η αγορά ενός blue-ray player. Με ενδιαφέρει αρκετά το usb να μπορεί να παίζει ταινίες τύπου avi και mkv. Ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων θα με ενδιέφερε να μπορούν να διαβάσουν αλλά από όσο ξέρω δεν μπορεί κάποια να το κάνει ακόμα, μόνο ενσωματωμένους. Τέλος από ποιότητα ήχου και εικόνας θα με ενδιέφερε ό,τι καλύτερο. Η τηλεόραση θα πρέπει να έχει και mpeg2 & mpeg4? Η μόνο το δεύτερο αρκεί? Το μπάτζετ μου είναι κοντά στα 1600 -1700 €. Μετά από αρκετό διάβασμα στο φόρουμ για τα χαρακτηριστικά, τις ίντσες κλπ κατέληξα στην Samsung UE46B7000. Πρόσφατα όμως μου μπήκε στο μάτι και αυτή PHILIPS 42PFL9664H. Σκεφτόμουν και την Samsung UE46B8000 αλλά εκτός του ότι ξεφεύγω λίγο η διαφορά των 100 από τα 200 hz είναι τόσο εμφανής που να αξίζει την διαφορά χρημάτων? Η μελλοντικά με τα ψηφιακά κανάλια θα δω κάποια διαφορά? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων….
 15. Ένας συνάδελφος έβαλε το φλασάκι του στην τηλεόραση του για να δει μια ταινία, ήταν σε μορφή avi και δεν του την έπαιξε… παρατήρησα ότι στα φορματ που είχες ανεβάσει σε φώτο έλεγε video decoder divx πρέπει να μετατρέψει την ταινία σε divx και μετά να δοκιμάσει πάλι? Η τηλεόρασή του από ότι μου είπε στο πλάι γράφει divx.
 16. Μιλάω για μοντέλα 2009 οπότε λογικά θα τα παίζουν όλα, υποστηρίζουν και ελληνικούς υπότιτλους?(σαν ξεχωριστό αρχείο εννοώ πάντα και όχι ενσωματομένους)
 17. Παιδιά ξέρει κανείς τι format ταινιών παίζουν οι τηλεοράσεις μέσο usb?έχω δει σε κάποια specs όπου λέει ό τι η τηλεόραση έχει usb (movie). Παίζουν μόνο divx ή μπορεί να παίξουν και avi,mpeg?ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους μπορούν να διαβάσουν?
 18. Τα ίδια μοντέλα (σειρές καλύτερα) που μου προτείνατε ισχύουν και για 46αρα τηλεόραση? (ενδιαφέρεται ένας φίλος γι αυτό ρωτάω) Η θα πρέπει να κοιτάξει αλλού? Σε ένα κατάστημα ονόματα δεν λέμε υπολείψεις δεν θίγουμε μου πρότειναν αυτήν εδώ πια η γνώμη σας? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42G15E-Plasma-TV-42-TX-P42G15E.htm
 19. Από σέρβις χτύπα ξύλο πια εταιρεία από αυτές τις δύο έχει το καλύτερο?
 20. παιδιά έχω καταλήξει στις παρακάτω τηλεοράσεις...ανέβηκε το μπατζετ λίγο βέβαια αλλά δεν πειράζει.....χαλαλι τους!!!! LG 42LH9000 PHILIPS 40PFL9704H SAMSUNG UE40B8000 Philips 37PFL9604H την τελική γνώμη σας παρακαλώ....
 21. Απλά βρήκα τα μοντέλα από το πλαισιο η αγορά θα γίνει από αλλού....
 22. http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=19&Products=1295616,1328050,1231871,1336517 πια προτείνετε από αυτές?
 23. Καλησπέρα παίδες...Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά τηλεόρασης. Θα αντικαταστήσει σε σαλόνι μια 22" CRT. Η κύρια χρήση της είναι κανάλια(επίγεια και ψηφιακά), παιχνίδια σε PS 3 – Xbox και κανένα DVD ή blue ray αργότερα...Η απόσταση από την τηλεόραση είναι στα 3.5 – 4 μέτρα περίπου! Το μπατζετ είναι 1000€ πάνω κάτω... Είμαι μεταξύ Samsung και LG σαν εταιρείες αλλά αν έχετε να προτείνετε και κάποια άλλη ευχαρίστως… Δεν ξέρω αν πρέπει να κοιτάξω και σε plasma, αξίζουν? Μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα? Έχω δει αυτό το μοντέλο Samsung UE32B7000 τι λέτε? Κοιτάζω να έχει 1080p, usb, να είναι mpeg4 και όσες άλλες περισσότερες εξόδους μπορεί (hdmi, scart,οπτική κτλ)… τα 100Hz δεν τα αναφέρω γιατί ξέρω πως είναι μεγάλη συζήτηση αλλά αφού μπορείς να τα απενεργοποιήσεις αν θέλεις τότε θα με ενδιέφεραν…. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων…
 24. τα *64bit έχουν κάποιο πρόβλημα συμβατότητας στο να παίξουν παιχνίδια ή διάφορα προγράμματα?
 25. σε ευχαριστώ, πολύ καλό φαίνεται όντως μάλλον θα το τιμήσω....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.