Jump to content

kkalop

Premium Members
  • Posts

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by kkalop

  1. kkalop

    Official Windows 7 Thread

    Αν βάλεις username "guest" και κενό κωδικό μπαίνει ?
  2. kkalop

    Linux distro chooser

    δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που μαθαίνει μια διανομή και τον βολεύει σε όλα , να προσπαθεί να κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη ...
  3. kkalop

    Official Windows 7 Thread

    CMD -> systeminfo (μία λέξη)
  4. kkalop

    Official Windows 7 Thread

    Εγώ κανένα πρόβλημα !
  5. kkalop

    Official Windows 7 Thread

    Είχα τα Vista Ultimate x64 για ένα χρόνο ακριβώς , πολύ καλά στρωμένα και χωρίς προβλήματα. Εδώ και 1 μήνα είμαι με 7 Professional x64 και απλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο λειτουργικό για χρήση 24/7 που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (σύγκριση και με (K)Ubuntu). Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι συνδυάζουν την κομψότητα με τη σταθερότητα και την άμεση ανταπόκριση !!! Stability+Speed+Responsibility is HERE ! :dance3:
  6. kkalop

    Show your desktop

    Δε θυμάμαι από που συγκεκριμένα , γι'αυτό ανεβάζω ένα rar με όλα τα hd-wallpapers που με πολύ μεράκι βρήκα και ξεδιάλεξα προσωπικά και χρησιμοποιώ καθημερινά στα seven. :-] http://dl.getdropbox.com/u/1122143/__MY_WALLPAPERS.rar
  7. kkalop

    Show your desktop

    και μια με Seven :alien:
  8. kkalop

    Show your desktop

    http://limeri.pblogs.gr/2008/07/h-apolyth-syllogh-vista-gadgets.html Twenty Four Clock από την αντίστοιχη σειρά :crazy_pilot:
  9. kkalop

    Show your desktop

    update :banging:
  10. 28.048sec - Q9300 @ 3GHz - Intel X38 - 4GB RAM - WD 640GB SATA2 - ICH9R - Vista Business x64 SP2 με όλα τα updates και φορτωμένους δίσκους (σχεδόν ενός χρόνου εγκατάσταση)
  11. kkalop

    Show your desktop

    here it is ... http://img90.imageshack.us/my.php?image=mytopdeskcz8.jpg
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.