Jump to content

NikMark

Premium Members
  • Posts

    416
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by NikMark

  1. Όταν πέρασα τα Windows 11, αντιλήθφηκα πως έχω έναν ελαφρό τύπου ψυχαναγκασμού. Δεν τις μπορώ καθόλου τις στρογγυλοποιημένες γωνίες (border-radius=3). Αυτός είναι ένας από τους λόγους που γύρισα στα 10, λόγω λατρείας επειδή έχει τετραγωνσμένες γωνίες (border-radius=0). Ξέρω, ακούγεται τρελό. 

     

    Άσε που στην έκδοση Win10 22Η2 δουλεύoυν άψογα λόγω του ότι έχουν διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα (bugs), τόσα χρόνια τώρα. Και δεν είμαι από αυτούς που κολλάνε για πάντα σε ένα λειτουργικό. Τουναντίων, τα καινούρια τα περνάω σχεδόν απευθείας, αλλά αυτή τη φορά, δε... Αρκετά τα μικροπροβληματάκια. Αν θυμάστε, τα Windows 7 είχαν bug στις γωνίες. Τώρα το ξεπέρασαν με το να απεικονίζονται δευτερευόντως από την κάρτα γραφικών. Αν προσέξετε, όταν κάνεις απεγκατάσταση τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, ο περιηγητής είναι ίδιος με του 10, τετραγωνισμένος. Δηλαδή, πρώτα απεικονίζεται στον επεξεργαστή και μετά τη δουλειά την κάνει η κάρτα, όλα τα «καλούδια», τη νέα διεπαφή χρήστη (UI). Το λειτουργικό θέλει δρόμο ακόμη. Για κάποιο διάστημα ακόμη και οι SSD έχαναν πολύ ταχύτητα. Δεν γνωρίζω αν επιτέλους διορθώθηκε. 

     

    Όπως πάντα, ένα καλό λειτουργικό, ένα μούφα και πάει λέγοντας. Τα 12 θα είναι καλά αν όλα πάνε ρολόι, αλλά ρε γαμώτο όσο παει το γεμίζουν με τεχνητή νοημοσύνη και πολά αλλά που ο ολίγον power-user δεν χρειάζεται καθόλου. Στα 10, κατεβάσεις το O&O Shutup και O&O Αppbuster και απεγκαθιστάς και απενεργοποιείς ένα τόνο σαχλαμάρες. Στη συνεχεία γίνεται σχεδόν άψογο λειτουργικό και «πανάλαφρο». 

     

    Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μιλάω περί ανέμων και υδάτων παρά για το πρόβλημα στο μπλε δόντι. 😆

  2. Ωραία πράματα. Αυτή τη Samsung την εμπιστεύομαι πλέον με κλειστά μάτια. Ότι θέλω ν΄αγοράσω και αφορά ηλεκρονικές συσκευές, αν υπάρχει σε Samsung εκεί πάω. Και ιδίως στο PC μου. Μνήμες και SSDs.  Καλά θα ήταν να τη βλέπαμε απέναντι απ΄την Intel στους επεξεργαστές. Μια που η AMD χάνει έδαφος.

  3. Το αστείο ( μη το πω γελοίο ) είναι πως ούτε καν υπάρχει ακόμη υπολογιστής που να παίζει άψογα σ΄αυτή την ανάλυση... Τι να κλάσει και το Play Station ν΄αούμ'

     

    Αχ αυτό το μάρκετινγκ.  Άντε να δούμε αν η τρίτη και και η ποιο ραφιναρισμένη έκδοση Pascal της Nvidia κάνει κάτι ( όπως επί παραδείγματι Maxwell v2 ).

     

    Παρεμπιπτόντως αυτή τη φορά πήρα την gtx 960 η οποία έχει και HWA Η.265 ( μόνο η 960 και η 950 ). Έτσι λοιπόν θα περιμένω την gtx1260 ( αν τα ονόματα πάνε όπως προβλέπεται 1060 -> 1160 -> 1260 ). Αν δε κατεφέρω να περιμένω και με τρώει η πλάτη μου, θα πάω τουλάχιστον στην gtx 1160, πάντως όχι την πρώτη έκδοση ( οπως την gtx 660 η οποία μέρα με τη νύχτα με την 960 ).

     

    Υ.Γ. Και πάντα Gigabyte. Πάντοτε η πιο φθηνή με καταπληκτικό ψυκτήρα και ποτέ δεν μου έβγαλε το παραμικρό.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.