Jump to content

NikMark

Premium Members
  • Posts

    416
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by NikMark

  1. Να πάρει η ευχή. 144 ευρώ καλή τιμή. Αν δεν ήμουν κολλημένος με τη ψηφιακή σύνδεση και γνώριζα πρωτίστως για τέτοιου είδους ηχεία θα τα είχα πάρει ήδη. Το ίδιο όπως είμαι κολλημένος με την ψηφιακή σύνδεση, είμαι και τα PC-Speakers. Αυτά φαντάζομαι θα ακούγονται τόσο καλά με έναν ενισχυτή όσο κάποιοι κάγκουρες βάζουν στα αυτοκίνητά τους κάτι τούμπανα ηχοσυστήματα. Αναρωτιέμαι γιατί φοβόμουν να κοιτάξω για άλλου, τέτοιου είδους ηχεία. 

     

    Βασικά, το ίδιο συμβαίνει και με τον επεξεργαστή/κάρτα γραφικών. Μια ζωή Intel/Nvidia σαν να μην υπάρχει για μένα η AMD. Πρώτη φορά τώρα είμαι με τον 5600Χ και μια καλή Χ570 μητρική και είμαι μια χαρά. 

  2. Για πόσα χρήματα μιλάς; Το πρώτο ζευγάρι που βρήκα στο Google και τα κοίταξα λίγο, 110 ευρώ 2x25 RMS. Πόσο καλύτερα να είναι;

     

    Εκτός αν εννοείς να δώσω τα ίδια λεφτά με τα Z-906 για ένα ζευγάρι. Βασικά κι εγώ του στέρεου ήχου είμαι περισσότερο, δεν θέλω να μπλέκω με 5.1. Όταν είχα τα Ζ-5500, η κάρτα ήχου μου έδινε την επιλογή να παίζουν και τα 5 ηχεία ακριβώς τον ίδιο ήχο, σαν στέρεο/μονοφωνικό δηλαδή και έτσι τα είχα. Το native 5.1, o διάλογος από το κεντρικό και τα εφέ από τα πλαινά δεν με ενθουσιάζει διότι μένω σε μεγάλο μεν, διαμέρισμα δε και δεν μπορώ να δημιουργήσω δωμάτιο-σινεμά τύπου. Θα κάνουν παράπονα οι γείτονες. 

  3. Πω... Διάβασα τα ποστ μου από το 2007 που είχα τα Ζ-5500 με την X-Fi Platinum. Πραγματικά κορυφαίος συνδυασμός, ιδίως τα ηχεία με υπηρέτησαν άψογα για 10 χρόνια και μετά τα πούλησα για παραπάνω από όσο τα πήρα αλλά... τώρα κλαίω, το μετάνιωσα πικρά. Πήγα πήρα κάτι μικρά Edifier με 100 ευρώ και τον receiver του που προφανώς δεν είναι και ότι καλύτερο. Επίσης, δεν υποστηρίζει κανένα DTS/Dolby μέσω ψηφιακής. Μόνο με VLC Player που στην ουσία «ψιλοκλέβει» και μας δίνει δωρεάν τους αποκωδικοποιητές. 

     

    Τώρα παρήγγειλα την AE-5 Plus κάρτα ήχου να δούμε που θα μας βγάλει και άντε να καταλήξω πως θα τα συνδέσω, τι mode (direct?) θα χρησιμοποιήσω κλπ. Ίσως μετέπειτα πάω στα Ζ-906 ηχεία ή στα Edifier που είναι παρόμοια (5.1) αλλά ακριβότερα.

     

    Αν είχα μητρική με τον νέο USB 4080/4082 της Realtek, όπως λέει το παραπάνω μήνυμα για USB-ήχο, ίσως να μην έπαιρνα κάρτα ήχου. Το ένα καλό με την κάρτα είναι ότι μπορείς να την μεταφέρεις σε οποιοδήποτε μελλοντικό υπολογιστή. Το κακό είναι, η Creative και η υποστήριξη των drivers της. 

     

    Πραγματικά, όταν έχεις να κάνεις με επιλογές και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, είναι εξουθενωτικό. Ο εγκέφαλος σπαταλάει πολύ ενέργεια και αγχώνεσαι κιόλας. Τι μικρόβιο είναι αυτό ρε γαμώτο με τους υπολογιστές. Σαν τζάνκια κάνουμε ορισμένες φορές, καθώς είναι αποδεδειγμένο, κάθε εξάρτηση προέρχεται από το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, είτε είναι ναρκωτικά, τζόγος είτε το πιο απλό, να πίνεις κάθε πρωί ένα καφέ από το ίδιο μαγαζί/σημείο. 

  4. On 9/6/2023 at 10:22 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Λοιπον, μιας και εστησα το build της γυναικας με τον 5600 ειπα να παιξω λιγο να δω τι κομματι μου εκατσε.

    ειμαι με στοκ ψυκτρα μιας και ακομα να μου βρουν το ΑΜ4 bracket εκει στην ΕΚ για να κουμπωσω το μπλοκ

    Οποτε ενεργοποιω PBO βαζω λιμιτ 95C και -20mv στο CO. Αλλα συνηδειτοποιω πως το PBO δεν δινει πανω απο 200Mhz. Υπαρχει τροπος η καποια ρυθμιση στο Bios να το κανω να δινει παραπανω? Πχ στο δικο μου συστημα με τον 7600Χ δεν εχει λιμιτ ο PBO

    Εντομεταξυ παιζει να ειναι καλο κομματι ο 5600 γιατι με την μαμα ψυκτρα παει 4,6 με τις παραπανω ρυθμισεις και δεν ξεπερναει τους 80 με occt

    Δοκίμαστε και -30. Ο δικός μου 5600Χ από 1.375V που έβλεπα συχνά, δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από 1.212 πλέον και συνήθως 1.180V στα 4650Μzh με full Lynpack stress test. Στο PBO και Curved Optimizer, όταν βάλεις οποιοδήποτε αρνητικό αριθμό, είναι εντελώς σημαντικό να απενεργοποιήσεις το PBO Limits. Αν δεν το κάνεις, δεν θα δεις τα σωστά, αναμενόμενα αποτελέσματα. Γενικά, το τελευταίο AGESA 1.2.0.B με το Optimizer είναι από τα καλύτερες υλοποιήσεις της AMD. Με μια φθηνή ψύκτρα BeQuiet δε βλέπω ποτέ πάνω από 60-62C Και 28-29C Idle.

     

    To ιδιο έκανα και στη κάρτα γραφικών. Από 1.078V το κατέβασα στο 0.950V, ανέβασα τον πυρήνα στα 2000Mhz και τη μνήμη στα 2250 (18Gbps effective) και δουλεύει άψογα. Στα συνθετικά τεστ πήγα από 60Κ στις 66Κ, οι θερμοκρασίες ακριβώς ίδιες με του επεξεργαστή (60-62C max). 3060 12GB.

     

    Και φυσικά αμφότερα καταλώνουν πολύ λιγότερα Watt πλέον. Σε full stress test και των δυο συγχρόνως, μιλάμε για 60-70 watt λιγότερα με καλύτερες επιδόσεις. Ως γνωστό, οι εταιρείς το παίζουν εκ του ασφαλούς και ανεβάζουν το voltage κατά πολύ ώστε να είναι σίγουροι πως θα δουλεύουν στον καθένα, αδιαφορόντας με το πόσο καλό είναι το binning των Chips. 

    • Like 1
  5. Ρε παίδες Ελλήνων, έχω 1060 κι όμως θέλω να πάω στην 1660Τι. Γιατι; 10-20FPS παραπάνω; Χλωμό... Node Shrink? Χλωμό διότι από 16 σε 12 δε τ λες και None Shrink... GDDR6?κάπως θα έλεγα μάλλον. 

     

    Επί παραδείγματι, από 2500Κ (32νμ ) πήγα σε 4690Κ ( 22νμ ) και τώρα σε 8500 ( 14νμ ). Το ίδιο και για τη μνήμη. Από 1.8V σε 1.5V και τώρα σε 1.2 ( αν και με τρώει κάπως πως χρησιμοποποιώ 1.35V για τα 3200Mhz. Ούτε καν η RTX2060 δε με συγκινεί λόγω ακριβότερου κόστους και χαρακτηριστικών που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε τόσο μικρή κάρτα....

     

    Άλλος κανείς και ιδίως με δικαιολογίες ώστε να κάνω την υπέρβαση; Επίσης, μετά συγχωρήσεως, δε θα εκτιμούσα σχόλια του τύπου ( περίμενε τη τάδε AMD ή τον τάδε AMD CPU ). Δυστυχώς χρησιμοποιώ μόνο Intel + Nvidia.

  6. Εν πάση περιπτώσει, πήρα αυτές https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

     

    Πω! Πω! Τι έπαθα; Συνήθως γράφω άψογα και δίχως το παραμικρό λάθος. Παρ΄όλα αυτά, σήμερα ότι έγραψα ούτε εγώ δεν έβγαλα νόημα. Εν πάση περιπτώσει.

  7. Επίσης να προσθέσω πως αν πάρω τις ίδιες 2x4GB @2667στα 50ευρώ θα μπέω    άρω και ένα 4ο SSD Samsung 860 512GB. 

     

    Έχω ήδη δυο Samsung 850 στα 250ΜΒ και άλλους δυο  860 στα 512Gb. Τι λέτε;

     

    Παρεμπιπτώντος έχω Intel CPU με Ζ390 Μ/Β και κάποια διαφορά στα Μhz δε λέει σχεδόν και τίποτα. Καλή ιδέα μου δώσατε αλλά δε ξέρω αν το να γεμίσφτα σλοτάκια με στικάκια είναι ότι καλ΄΄υτερο.                                                                                                                                                                                     

  8. Παίδες, σήμερα είναι να τις πάρω. Είναι σίγουρο πως αν προσθέσω ακόμη ένα σετάκι θα είναι καλύτερα; Επίσης, οικονομικότερα...

     

    Εγώ έλεγα να πουλήσω στα 35  ευρω -μόνο- τις προυπάρχουσες και να βάλω ένα σετάκι 2x8GB

     

    Ευελπιστώ σε μια κάπως γρήγορη απάντηση· Διότι όπως προανέφερα, σήμερα είναι η μέρα της κρίσης. 

     

    Σας ευχαριστώ εκ των ρποτέρων. 

  9. Εφόσον έχω Ιντέλ επεξεργαστή Ζ390| i5 8500 με απώτερο σκοπό τον αγαπημένο μου 9700Κ., Δε μου που πολυνοιάζουν οι υπέργογκες υπερχρονίσεις και δε θέλω να ξοδέψω απ΄όσο πρέπει. Μιλάμε για για 2x8GB Channel με όσο το δυνατόν καλύτερη ψύκτρα. Σκοπερύω επίση για 2667Μhz 1.2v και CAS 16  αν και προτεινόμενο 15.. Τι θα μου προτείνατε παίδες ελλήνων; Περί τα 100 ευρώ. Βασίζοαι στη εμπειρία σας. Σήμερα-αυρίο θέλω να τις παραγείλω ώστε δευτέρα-τρίτη να είναι εδώ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω για μια γεκινή προτίμηση στις Samsung όπως και οι τρεις SSDs μου 860. Ευχαελροφμ 

  10. Παίδες παίζω το δωρεάν War Thunder και πραγματικά οι Ρώσοι έγραψαν ιστορία. Στην αρχή μόνο Αεροπλάνα, τώρα και Τανκς και σε λίγο και Πλοία εναντίων πλοίων. Και ναι, μπορείς ν΄αγοράσεις εκτός απ΄τις βλακείες γραφήματα κλπ, χρυσό αλλά και πάλι ποτέ δε νιώθεις πως υστερείς αν δεν πληρώσεις. Το κατάφεραν καλά το σύστημα. 

     

    Έχω και το σύνδεσμό μου ώστε αν κάποιος μπει με αυτό, θα πάρω το ελάχιστο χρυσό ( 50G ) ώστε να το ξοδέψω σε έναν απ΄τους πιλότους με το αεροπλάνο του. Π.χ., αν έχεις βομβαρδιστικό, αναβαθμίζεις τις άμυνες, το πόσο γρήγορα ζεστένεται η μηχανή κλπ. Ορίστε ο σύνδεσμός και θα σας είμαι υπόχρεως αν κάνετετε εγγραφή μέσω αυτού. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εξάλλου το παιχνίδι καρα αξίζει. 

     

    http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_3644153

     

    Επίσης έχω και την τελευταία έκδοση του Dragon Age Inquisition αλλά δε μου φαίνεται τόσο ενδιαφέρον όσο το πρώτο και δεύτερο. Μάλλον επειδή μεγάλωσα. Και η GTX 1060 μου το παίζει ακλόνητα στα 75FPS με Ultra Settings εκτός το βλακώδες SSAO. Πάντα το απενεργοποιούσα. Μόνο το ΗΒΑΟ+ άρχισα να κρατάω. 

    • Like 1
  11. Παίδες, ο i5 8500 υποτίθεται πως τρέχει μέχρι 4,1Ghz. Ποτέ μα ποτέ δεν τον είδα να τρέχει 4,1. Μόνο 4. Ναι κολλάω σε λεπτομέρειες γιατί όντως μου φαίνεται περίεργο. Γνωρίζω πολύ καλά πως το Turbo Boost δουλεύει, και υποτίθεται αν οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποεί μέχρι μόνο 2 πυρήνες, ο επεξεργαστής πρέπει να τρέχει τέρμα. Άντε ας που πούμε και έναν μόνο επεξεργαστή. Το έχω δοκιμάσει. Δε πάει ποτέ 4,1. Πάντως γενικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος απ΄τον επεξεργαστή, αλλά γιατί όχι 4,1; 

     

    Τον αγόρασα με μητρική ASUS Pro Gaming Z390 διότι σε λίγο θα βάλω πάνω τον αγαπημένο μου, I7 9700. Και θα περιμένω ( ίσως ) για την επόμενη GTX 1660Ti ( ας πούμε 1760Τι ). Φαντάζεστε με σχετικά λίγα χρήματα τι μηχάνημα θα φτιάξω; H GTX 1660Ti είναι ήδη βασιλιάς, μάξιμουμ 120 μόνο watt και νέες αρχιτεκτονικές, ιδίως ακόμη καλύτερη συμβατότητα με DX12. Ελπίζω ν΄αντέξω για GTX 1770Ti, μάξιμου 90-100 watt και ακόμη περισσότερες προσθήκες στην αρχιτεκτονική. Ελπίζω μόνο έως τότε ο Codec AV1 να έχει επισημοποιηθεί επιτέλους, διότι θέλω οπωσδήποτε η κάρτα μου να έχει Hardware Acceleration για τον Codec τον οποίο όλοι οι μεγάλοι παίκτες πήραν μέρος. Αν και δε κατάφεραν ξεκάθαρα να τον κάνουν καλύτερο απ΄τον H265 αλλα C'est la vie. Πολλά άσχετε είπα, ξέφυγα τελείως. Κάποιος για το πρόβλημά μου; 

  12. Ρωτάω γιατί πολλά άκουγα και για τις 3D ταίνιες και μόλις είδα μια, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανα πάω.

     

    Ετσί λοιπόν έριξα τα μάτια μου σε 27άρα 1440p οθόνη με νορμάλ κσμπυλωτητα αλλά ο πωλητής όντας και φίλος από τότε που δούλευα στο Πλαίσιο μέχρι να βρω μια καλύτερη δουλειά  αλλά για μη τα πουλογώ, μου τα είπε αυτά.

     

    Τώρα ζητάω απο εσας μαι δεύτερη ή και τρίτη άποψη επί του θέματος.

     

    Σας εχαριστώ εκ των προτέρων.

  13. Παίδες, θαρρώ πως είναι ώρα να ρίξετε μια ματιά στο War Thunder. Έχει δυο σκέλη. Ένα με αεροπλάνα του 2ου παγκοσμίου πολέμου το οποίο είναι άκρως εθιστικό και μόλις βγήκε το δεύτερο σκέλος με τανκς. Από άποψη γραφικών καμία σχέση. Κλάσης ανώτερα. Ιδίως οι τύποι έχουν διετελέσει τέτοιο optimization που ακόμη και η HD4600 το παίζει με 60-80fps (1600x900 resolution DX11 ) και αναλόγως τα settings φυσικά. Παρέχει φυσικά και πολλά καλούδια αν έχετε τουλάχιστον μια gtx 560 και πάνω για να παίξετε με όλα τα οποία προσφέρει.

     

    Όταν δοκίμασα το Wordl of Tanks έμεινα άναυδος απ΄το απαίσιο optimize. Τότε είχα το i5 3570 και ούτε 60fps δε μπορούσα να πιάσω. Απορώ δλδ πως ακόμη το παίζεται. Τουλάχιστον ελπίζω να μην τους δίνετε χρήματα.

     

    Ρίξτε μια ματιά στο Youtube για το War Thunder. Το σκέλος με τα αεροσκάφη είναι άψογο διότι το παραμετροποιούσαν πολύ καιρό. Το σκέλος με τα τανκς είναι σχετικά καινούργιο αλλά δεν αμφιβάλλω για το παραμικρο πως θα γίνει κορυφαίο.

     

    Υ.Γ. Ειλικρινά δεν είναι καθόλου μα καθόλου Pay-to-Win. Απλώς αν πληρώσεις παίρεις κάποια αεροσκάφη έξτρα που σημειωτέων, σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερα από τα δωρεάν. Επίσης, φυσικό επακόλουθο, μπορείς πιο γρήγορα να τα αναβαθμίσεις αλλά σύμφωνα με την εμπειρία μου, ούτε αυτό είναι ικανό να αλλάξει τη μάχη.

  14. Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο. 16 ευρώ μεταφορικά -κι αυτό γιατί λόγω βάρους. Κι εγώ σκεφτόμουν τα C2xd αλλά επειδή έριξα αρκετό «διάβασμα» περί, απ΄τα S330 και πάνω αρχίζουν τα καλά.

     

    Ειλιρκινά πιστεύω αξίζει το κατιτίς παραπάνω να τελειώνεις μια και καλή.

     

    Επίσης, μόλις χθες μου είπαν θ΄αρχίζουν λιγάκι λόγω έλλειψης, αλλά χαλάλι.

     

    Έπειτα πάω για την Gigabyte GTX 970 ITX ή την κανονική ( το πιθανότερο ) με τους 3 ανεμιστήρες. 350 ευρώ έχει η ITX, 360 η κανονική και 390 ή G1 Gaming.

     

    Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

  15. Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ. Με απαλλάξατε από κάθε τυχόν ενδοιασμό.

     

    Όταν είχα τα Z5500 σε συνδυασμό με κορυφαία κάρτα ήχου, τολμώ να πω πως πηγαίναν ολίγον στράφι. Δεν ενδιαφέρομαι για 5.1 πλέον. Όχι φυσικά πως δεν έχω μετανιώσει τη πώλησή τους, αλλά πλέον δεν έχω σκοπό να διαθέσω τόσα χρήματα όπως για παράδειγμα τα Edifier 730 που αναφέρει ο φίλος παραπάνω. Αν δεν είχα σκοπό για αγορά της GTX970 Gigabyte G1 gaming προσεχώς, πιθανώς για τα 730 θα όδευα παρομοίως.

     

    Επαναλαμβάνω πως πάω για την απόλυτη μετριότητα. Μέτρια και αρκετά καλή κάρτα ήχου ( Realtek 1150 ) και τα εν λόγω μέτρια -αλλά και ικανοποιητικά- ηχεία. 16 ευρώ θα σκάσω μόνο για τα μεταφορικά δυστυχώς, αλλά τι να κάνεις... Ανέκαθεν ήμουν οπαδός τη αντίληψης πως αξίζει να τα σκας για καλά περιφερειακά ( ηχεία, οθόνη, πληκρτρολόγιο, ποντίκι κ.λπ. ). Τα Z5500 τα χαιρόμουν για 7 χρόνια δίχως το παραμικρό πρόβλημα -το ίδιο ίσχυε και την καλή Creative κάρτα που είχα. Τα μετέφερα σε πάνω από 3 υπολογιστές που «έστηνα» ανά καιρούς.

     

    Επίσης, καθώς με προτρέπετε ώστε να προβώ σε σύγκριση αναλογικής με ψηφιακής σύνδεσης, αλλά η εν λόγω μητρική ( Gigabyte D3H ) κάνει λόγο για εσωτερική -ψηφιακή- σύνδεση. Ελπίζω να βρω την άκρη ώστε να τα συνδέσω ψηφιακά. 

     

    Σας ευχαριστώ και πάλι και όταν με το καλό τα παραλάβω σε 2-3 εργάσιμες, θα αναφέρω τη κατάσταση.

  16. Και ο Αριστοτέλης Ωνάσης να ήμουν, δε νομίζω να το έκανα. Η μόνη αναβάθμιση κατ΄εμέ θα ήτο η κορυφαία X πλατφόρμα που αντιλαμβάνομαι τόση ισχύ ελάχιστοι τη χρειάζονται αντικειμενικά.

     

    Υ.Γ. Μόλις διάβασα πως και ο παραπάνω σχεδόν το ίδιο ανέφερε.

  17. Έχω καταλήξει διότι σ΄αυτή τη τιμή και σε συνδυασμο με τη τελευταία Realtek (1150) ενσωματωμένη κάρτα ή όποια στο Sterero jack ( πράσινο λαχανί ) περιέχει Amplifier, θαρρώ πως θα μείνω ικανοποιήμενος. Εξάλλου μένω σε διαμέρισμα και δε μ΄ενδιαφέρει καθόλου να σπάω τ΄αφτιά των γειτώνων και συνάμα και τα δικά μου. 

     

    Έχω διαβάσει αμέτρητες κριτικές και κυρίως από παιδιά ωσάν και σας και μένα και η Edifier εκτός το ότι μπαίνει δυναμικά στο χώρο, από τα συγκεκριμένα που θα πάρω και πάνω είναι εκπληκτικά απ΄ότι διαβάζω. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο για παιχνίδια και ταινίες. Γενικά η κάρτα και τα ηχεία -η μετριότητα σε όλο της το μεγαλείο.Επίσης όπως προείπα μ΄ενδιαφέρουν από μέση ένταση έως και χαμηλή και εκεί βλέπω διαπρέπουν. Έχουν και τα Tweetεράκια τους, τα πάντα μαγνητικά θωρακισμένα κ.λπ.

     

    Η ερώτηση γενικής φύσεως, γνωρίζετε κάτι εξαιρετικά αρνητικό για τα συγκεκριμένα; 

     

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

     

    Υ.Γ. Περιττό να πω πως πάω σ΄αυτά απ'τα Ζ5500 και αντιλαμβάνομαι τίποτε λιγότερο δε θα μ΄αφηνε τόσο ικανοποιημένο, αλλά ξανά λέω, πάω για τον συνδυασμό της απόλυτης μετριότητας. Εξάλλου με τα Z5500 είχα και κορυφαία κάρτα ήχου αλλά εφόσον πλέον έχω την Realtek 1150, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω άλλη κάρτα ήχου.

  18. Επίσης άκουσα πως αν το σύστημα διαθέτει και tweeters παράγει καλύτερο ήχο έως ένα σημείο. Αληθεύει; Το πρώτο το Edifier το καλοβλέπω, γι΄αυτό ρωτώ. Απ΄την άλλη πάλι, το δεύτερο που παρέθεσα φαίνεται τούμπανο ( αν και τα φαινόμενα απατούν ).

    Να μη ξεχάσω ν΄αναφέρω πως προορίζονται για PC φυσικά. Προς το παρόν στην onboard Realtek 889 και μετέπειτα βλέπουμε και για μια καλή κάρτα ήχου. Επίσης, εφόσον είναι 2.1 ή 2.0, θα ήθελα να το συνδέσω ψηφιακά με TOSLink.

    EDIΤ: Επίσης παίδες κλείνω προς το Logitech Ζ506. Υπάρχει σε διαθεσιμότητα και λέω σε 2-3 ώρες να πάω να τα πάρω... Γι΄αυτό αν με σταματήσει κάποιος να μου πει πως δεν είναι και τόσο καλά κτλ, θα το εκτιμούσα!

  19. Καλησπέρα σε όλους!

    Πριν προβώ στην αγορά, θα ήθελα να σας συμβουλευτώ πρωτίστως. Είχα το ηχοσύστημα Z5500 και σίγουρα δεν δύναμαι ν΄αγοράσω παρόμοιας ποιότητας λόγω διαφόρων προβλημάτων. Αν θυμάστε, εδώ τα είχα πουλήσει.

    Έκτοτε είμαι με άθλια ακουστικά. Πονοκεφάλοι, μη άνετη ξάπλα όταν βλέπω ταινίες κ.λπ.

    Τώρα ψιλό-συνήλθα και μπορώ να δώσω μέχρι και 80 ευρώ για ένα ηχοσύστημα. Γνωρίζω πως μ΄αυτά τα χρήματα δε μπορώ να πάω σ΄ένα αξιόλογο 5.1 κι έτσι, προτιμώ όσο καλύτερο 2.1 γίνεται. Να σημειώσω πως και 2.0 δε θα με χαλούσε, όπως π.χ. τούτο εδώ και το αντίστοιχο παρακάτω:

    1. Msystems.gr - Προϊόντα - Edifier M3250 2.1 Multimedia Speakers

    2. http://www.syncom.gr/Προϊόντα/MULTIMEDIA/ΗΧΕΙΑ/-STEREO2.0/EDIFIERSPEAKERR1600TIII82304.html

    Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να παραθέσετε κάποιες πιθανώς καλύτερες προτάσεις; Τα ηχεία προορίζονται κυρίως για παιχνίδια και ταινίες.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  20. Είχα αγοράσει απ΄το e-shop την ASUS P8P67. Στην αρχη τη revision 1 καθώς ανακαλέστηκε επισήμως μου την σλλάξαν σε κανα δυο βδομαδάδες...

    Επειτά, η rev. 3 προσωπικά σε μένα βγαίνει προβληματική και μαντέψτε... 2 ΟΛΟΚΛΚΗΡΑ χρόνια και δεν έχω ακούσει νέα τους. Εμείς ανέκαθεν ένα τηλ. σπιτιού είχαμε που αν ήθελαν θα μας βρισκαν σίγουρα. Σχεδόν πάντα κάποιος είναι σπίτι. Αλλά και παλί, σε τέτοιες περιπτώσεις θα περίμενεμες λίγο επιμονή. 1000+ ευρώ τους είχα δώσει για ολόκληρο μηχάνημα.

    Ενα πάση περιπετώσει, ενα έχω αγοράσει άλλα 2 PC από αλλου φυσικά, λέω ας πάω να δω τι έγινε εκείνο το ρημάδι... Στην αρχή μου λένε αύριο θα σε ενημερώσουμε. Πάω την επόμενη μέρα και μου λένε σου είχαμε στείλει μήνυμα στο κινητο!!! Ποτε μας κανείς δεν είχε κινητό. Εντωμεταξυ θυμάμαι καλά τη δυσανάσχετησή τους όταν τους την είχα πάει διότι η ASUS δεν έχει εδω παράρτημα και μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 50 ευρώ!!! Τι να κάνω ο άμοιρος, είπα, «εντάξει». Αλλά σας είπα τι ακολούθησε τελικά. Εδώ ακριβως κιόλας διάβαζα τρελά για το συγκεκριμένο κατάστημα και ο ανόητος αγνόησα τις συμβουλες.

    Εν ολίγοις παίδες, ξερα, μου φάγαν μια μητρική 170 ευρώ. Πλέον δε θέλω να ξαν΄ακούσω για το συγκεκριμένο κατάστημα.

  21. Τόσο μακροσκελείς καταστάσεις δεν δημιουργούνται ποτέ χωρίς λόγο. Το πρόβλημα υπάρχει απ΄τη στιγμή που οι κάρτες έγιναν διαθέσιμες. Επίσης "τις περισσότερες φορές" δε με απασχολεί καθόλου το τι γίνεται. Εμένα με απασχολεί αυτή τη συγκεκριμένη φορά για την οποία μιλάμε. Προσωπικά έχω δοκιμάσει δυο κάρτες, όχι μια, καθώς δεν είμαι και ο μόνος. Τα άτομα είναι πολλά, για να μην πω όλοι. Τώρα αν κάποιοι δε θέλουν να το δουν, πρόβλημά τους. Η AMD πάει για κλείσιμο και δεν θα περίμενα ούτε στο παραμικρό να ανακαλέσει το προϊόν. Ας το διορθώσει, εφόσον κατάσταση δεν υπάρχει, κι έπειτα τα "ξανά-λέτε". Εγώ ενημέρωσα το κατάστημα για αλλαγή σε 670. Δε θα κάτσω να σκάσω.

  22. Υπαρχει τροπος να παιξει τελεια DX9, αλλα μετα δεν θα εχουμε την ιδια αποδοση σε τρεχουσες εφαρμογες.

    Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Και άλλου άκουσα κάτι παρόμοιο, το θέμα είναι πως αυτό επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ελαττωματική κάρτα...

  23. Γιατρε ολα dx11 ειναι....τουλαχιαστον εγω δεν εχω dx9 παιχνιδι εδω και καιρο(εκτος και αν θυμαμαι λαθος...εχει συμβει και αυτο :p)....εκτος αυτου και το bf3 να υπηρχε μονο, αυτο θα ηταν αρκετο :hehe:

    Εμ! Απ΄τη μια δε παίζεις Dx9 παιχνίδια, απ΄τη άλλη λες καμία κάρτα δεν σου παρουσίασε το πρόβλημα. Εντωμεταξύ, το πρόβλημα παρουσιάζεται στα Dx9 παιχνίδια, και σε συγκεκριμένα σημεία, με συγκεκριμένους τρόπους αναπαράγεται και γενικώς κάποιος μπορεί να μην το προσέξει εύκολα.

    Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως οι κάρτες είναι πιθανό να είναι ελαττωματικές. Αν εσένα δε σε χαλάει, εγώ ας πούμε δεν αποδέχομαι τέτοια κατάσταση. 410 ευρώ έσκασα, μια μικρή περιουσία για ελαττωματικό προιόν.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.