Jump to content

Frostbyte

Premium Members
  • Posts

    2.362
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Frostbyte

  1. Να αναφερω οτι για το προβλημα #2 βρηκα ο ιδιος (κατα τυχη) μια προσωρινη λυση η οποια λειτουργει αξιοπιστα.
    Μολις το soundboard functionality κολλησει σε λουπα, κλειδωστε το μηχανημα (Win+L) και ξεκλειδωστε το - θα ξεκολλησει και θα αρχισει να παιζει κανονικα τους ηχους μετα. (Το μετεφερα και στο support τους)

  2. Και επιτρεψτε μου να κανω κι εγω chime-in και να αφησω δυο παραπονα γενικοτερα για τις συσκευες αυτες:

    1) Μετα το rollout της εκδοσης 4.0 οπου φερανε αρκετα νεα features, plugins και τα ρεστα, οταν κλειδωνεις το PC, οι οθονες της συσκευης παραμενουν μονιμα αναμενες, οτιδηποτε κι αν εχεις ρυθμησει στο "Sleep After" setting.
    2) Εαν καποιος θελησει να ακολουθησει αυτο τον οδηγο (που δινει η ιδια η Elgato) θα δει προς (ασχημη) εκπληξη του, αν παει να χρησιμοποιησει το soundboard functionality της συσκευης, οτι οποιοσδηποτε ηχος θα παιξει μονο μια φορα και μετα η εφαρμογη θα κολλησει και δεν θα ξαναπαιξει οποιονδηποτε αλλο ηχο μεχρι να την κλεισεις τελειως και να την ξανανοιξεις. Εδω θελω να επισημανω οτι δεν ειναι καθολου απιθανο για καποιον streamer ο οποιος προσπαθει να εχει ενα σχετικο production quality (και γι αυτο αγορασε και την συσκευη αυτη εξαλλου) να κανει χρηση Virtual Audio Cables για να χοριζει και να ελεγχει που παει/καταγραφεται ποιος ηχος και με τι εντασεις.

    Για τα εν λογω θεματα εχω επικοινωνησει με το Support της Elgato απο αρχες Μαρτιου και Μαϊου αντιστοιχα, ακολουθηθηκε η standard διαδικασια (οπου ζηταν να τρεξεις ενα εργαλειο οπου συλλεγει ενα σκασμο πληροφοριες απο το συστημα σου - το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ηταν απαραιτητο για το 1ο issue που ανεφερα, πραγμα που με κανει να αναρωτιεμαι το κατα ποσο μιλουσα με ανθρωπο ή ρομποτ στην αλλη ακρη) και καταλειξαμε (και για τα δυο θεματα) να μου πουν οτι τα εχουν κανει reproduce internally και οτι ακομα το ψαχνουν. Εκτοτε τουλαχιστον μια φορα το μηνα που τους γραφω και για τα δυο προβληματα για να δουμε που βρησκομαστε, απλα παιρνω μια ξερη απαντηση οτι κοιταξαν στο ticket database τους και οτι τα issues παραμενουν ανοιχτα, χωρις κατι νεοτερο ή καποια ETA, ή εστω καποια προσωρινη λυση.

    Τα συμπερασματα δικα σας.

    • Like 1
  3. Με το τελευταιο update εβαλαν (επιτελους) υποστηριξη για το marker functionality.

     

    Αναφορικα τωρα με το activation αλλων πληκτρων, δυστυχως δεν λυθηκε ..οποτε μιλησα με το support της elgato και προχωρησαμε σε RMA. Αμεσοι και εξυπηρετικοτατοι, μου εδωσαν μεχρι και προπληρωμενο mail label για να τους στειλω το προιον πισω. Μεχρι το τελος της βδομαδας λογικα θα μου στειλουν αλλο. So far support has been satisfactory.

    • Like 1
  4. @pol77 Δυστυχως οχι, και η χαζομαρα με το activation αλλων πληκτρων επανηλθε (ειναι πιο σπανια τωρα βεβαια) ξανα.
    Θα δοκιμασω να το κουμπωσω σε μια απο τις πισω I/O θυρες και οχι στο front panel του κουτιου για να δω μηπως φταιει το μηκος παλι.

    • Η εντολη στην οποια αναφερομαι, προκειται περι εντολη του Twitch Chat.
      Η συγκεκριμενη ειναι για να βαζει δεικτες στο timeline του highlighter, οταν πας να κοψεις στιγμιοτυπα απο ενα past stream.
      Στην περιπτωση του Streamdeck δεν εκτελει καμια εντολη η οποια ξεκιναει με slash (/w, /me, /marker) το οποιο για εμενα ειναι σοβαρη παραλειψη.
    • Το μαγαζι ειναι σκρουτζομαγαζο το οποιο παιζει να μην εχει καν τοπικο αποθεμα και 101% θα μου κανει ιστορια για να μην παρει το προϊον πισω.. επισης βρισκεται στην Κρητη.. Καλυτερη τυχη θα εχω με την Corsair απευθειας..
    • Η εκδοση με τα 15 πληκτρα δεν αντεχει ακομα κι αν την βαλεις στην μικροτερη δυνατη επεκταση (0.7m) - θελει απευθειας. Επισης στο εγχειριδιο χρησης που σου δινουν, ο κατασκευαστης λεει ρητα να μην τοποθετειται η συσκευη σε οποιασδηποτε μορφης HUB. Δεν ξερω αν αυτο αφορα μονο την μεγαλη εκδοση.

     

    Για τα υπολοιπα βλεπουμε, λογικα θα βγαλω ακρη μια ή αλλη.. Οφειλω να ομολογισω ομως οτι ειχα μεγαλυτερα expectations λογω της τιμης..

    • Like 1
    • Η εντολη /marker δεν λειτουργει, μεσω του functionality που εχει η εν λογω συσκευη, για το Twitch chat.
    • Παρατηρω οτι μπορει να πατησω ενα κουμπι απο πρωτη σειρα, και να κανει activate μαζι του και το 2ο κουμπι απο την τελευταια σειρα. (Το οποιο πραγματικα μου προκαλει πονοκεφαλο ωρες ωρες)
    • Το καλωδιο ειναι μικρο, δεν ειναι sleeved (αυτο το ξεραμε) και μαλιστα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις παρεα με οποιουδηποτε μεγεθους επεκταση χωρις να εχεις προβληματα (να αναβοσβηνει ολοκληρη η συσκευη, να μην κανει register τα μισα key presses, ή να φορτωνει τα μισα πραγματα)


    3 απαραδεκτα (κατ εμε) πραγματα για μια συσκευη η οποια απευθυνεται σε streamers και κοστιζει 150+ ευρω.

  5. 13 hours ago, rip_noob said:

    Μου θυμίζει το Optimus Maximus που είχε ανακοινωθεί πριν καμιά δεκαετία, που όλα τα πλήκτρα και καλά θα ήταν οθόνες lcd αλλά δεν βγήκε ποτέ.


    Δεν λεω, καλο ηταν σαν concept.
    Αλλα οποιοσδηποτε ξοδευει τοσο πολυ χρονο στο PC, χρησιμοποιει περισσοτερο το πληκτρολογιο με τα χερια παρα με τα ματια.
    Δε νομιζω οτι θα ειχε την αισθηση (keycaps, tactile feedback) που θα ειχε ενα μηχανικο πληκτρολογιο πχ.
    Συνεπως το "wow" feeling θα εφευγε μετα απο μερικες μερες χρησης.

    Αν το καλοσκεφτουμε το κοστος θα πηγαινε παλι στα 1000-1100 ευρω ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.
    Επισης το γεγονος οτι χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια ειναι λιγο...
    Τετεια πραγματα ειναι καλυτερα ως shortcut bars, οπως εκανε η elgato εν προκειμενω.

  6. Και το Logitech Gaming Software παρεχει αντιστοιχα προφιλ για τα πληκτρολογια που διαθετουν macro keys.
    Αναγκαστικα θα παω για το 15ρι, γιατι εχω πανω απο 10 SFX/VFX που θελω να μπορω να κανω ευκολα trigger κατα το stream.

  7. Στα 100+ ευρω που θα το φερουν, προσωπικα προτιμω να πληρωσω 150 και να παρω 15 κουμπια αντι για μολις 6.

    Στο stream εχω αρκετα πραγματα τα οποια τα ελεγχω με scripts που εχω φτιαξει ο ιδιος.
    Δινει αυτο το μαραφετι την δυνατοτητα να εκκινησει καποιος *.ps1/*.vbs/κλπ αρχεια με ορισματα?

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.