Jump to content

aquasonic

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by aquasonic

  1. Καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση. Για 3 χρονια φευγω Γερμανια και θελω να παρω το τουτου μαζι μου (VW jetta Mk1). Μπορω να το εχω εκει για τα επομενα 3 χρονια με Ελληνικες πινακιδες τελη ασφαλεια κλπ η θα πρεπει να βγαλω εκει καινουργια; Οικονομικα με συμφερει; Θα εχω θεμα που ειναι στο ονομα της μανας μου; Πραγματικα αμα μεινει εδω τα επομενα 3 χρονια το αμαξι παιζει και να μην το βρω στην παρουσα μορφη αλλα σε κουτια rio mare. Ειναι ισως η καλυτερη ευκαιρια του εβερ. thanks!
  2. aquasonic

    EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα

    Στειλε τα email στο paypal με τις ενημερωσεις τους και με αγγλικη μεταφραση απο κατω. Ενημερωσε επισης οτι σε εχουν γραμμενο εδω και ποσες μερες και ξεσκισε τους. Φυσικα παραλληλα προχωρας και σε καταγγελιες παντου και μολις τελειωσει η ιστορια καρφωσε το σε ολα τα Ελληνικα site που ασχολουνται με κονσολες, αφου εκει ειναι που τους τσουζει.
  3. Μολις ξεθαψα την αντλια της FIAMM του πατερα μου (αεροκορνα) που ειχε βαλει στον σκαραβαιο, και θεωρω οτι πρεπει οι παραδοσεις των γενεων να συνεχιζονται, οποτε και αποφασισα να την βαλω στο Jetta (A1) μου... Το ερωτημα ειναι που μπορω να βρω τις κορνες? Δυστυχως εχω μονο την αεραντλια και ειναι κριμα... :magic:
  4. aquasonic

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Αν δεν το χεις μεσα σου με αυτα που θα σου διχνουν καλυτερα μολις απολυθεις να βρεις το stickακι των men in black να ξεχασεις αυτου του τυπου το μαγειρεμα...
  5. Καλησπερα παιδια! Επειδη πριν αρκετοοοοοοοο[...]οοοοοο καιρο ειχα πει πως χαριζεται ενα LG και κατι αλλα δεν θυμαμαι, να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια αλλα το κινητο το δοκιμασα παλι πριν λιγες μερες (Απολυθηκα τον Νοεμβρη απο το στρατο και τωρα βρηκα χρονο να ασχοληθω με αυτα) και στην κυριολεξια τα τιναξε (μαλλον καπου κατι βραχυκυκλωσε...). Να πω λοιπον πως το κινητο πια δεν ειναι λειτουργικο οποτε το αποσυρω, αλλα ειναι πολυ πιθανο συντομα να εχω ενα ακομα τετοιο (κουκι) με διαλυμενη οθονη και να βαλω εκεινο. Οχι τιποτα αλλο, απλα τωρα βρηκα χρονο, τωρα το γραφω... btw, ενδιαφερεται κανεις για κανα 2 τεμαχια απο 16bit ISA audio και Modem καρτες? Θα γουσταρα να τις δωσω αλλα κυριως σε παιδια που θελουν να παιξουν με oldschool μηχανιματα (διοτι δεν υπαρχει τιποτα ποιο ψυχοφθορο απο το να στηνεις tcp/ip και vga σε 3.11) η ατομα που θελουν να συνεφερουν παλια vintage μηχανακια. Το να πανε σε αλλη αποθηκη σε κουτες να πω την αληθεια δεν μου λεει κατι...
  6. Αν τα παιδια δεν εχουν προβλημα, θα ηθελα μονο την πλακετα απο το SE και το motorola. Για να φτιαξω 2 να φυγουν στους γονεις. Επισης δινω το ανω LG και εγω αλλα με σπασμενη LCD για ανταλλακτικα (δεν αξιζει να το φτιαξω για μενα).
  7. aquasonic

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ερωτηση : Σημερα βραδυ φευγω και αυριο πρωι μπαινω ξανα στο ΚΕΝ για να παρουμε χαρτι και να φυγουμε για μοναδες (την ιδια μερα). Σκεφτομαι να παρω μαζι ενα tablet που εχω (αντιγραφο ipad) για κανα ebook και τιποτα τετοιο. Στις μοναδες ψαχνουν στην εισοδο? Να το παρω η να μου το φερουν? (το οποιο δεν το θελω γιατι θα γινει σε πολυυυυ καιροοοοοο...)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.