Jump to content

BlueChris

Premium Members
  • Posts

    712
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About BlueChris

  • Γενέθλια 05/06/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
  • Ενδιαφέροντα
    Rc Cars
  • Επάγγελμα
    Γρ. Τέχνες

BlueChris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. BlueChris

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Boys εμένα το Gears μου σκάει για κάποιο λόγο και δεν τρέχει... δουλεύει 1-2 sec και μετά κολλάει... αλλιώς παίζω Cod4/Moha/Crysis EDIT: Ήθελε Run As Administrator και είναι οκ τώρα.
  2. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σωστά το έχει κάνει ο mitsosoft... και εγώ πριν βάλω νερό έτσι ήμουνα ακριβώς.
  3. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πέτρο έχω μπερδευτεί.... το δικό σου με το Stacker μοιάζουν σαν 2 σταγόνες... αλλά το Stacker τελικά παίρνει κανονικά 3 ανεμιστήρες μπροστά... τι να πω.
  4. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Darkman ωραίο και συμαζεμένο να ρωτήσω κάτι? δεν μπαίνει η ψήκτρα της CPU 90ο αριστερά έτσι ούτως ώστε ο ζεστός αέρας να ρουφιέται από τον ανεμιστήρα που έχεις πίσω τον 12άρι? Υπήρχε λόγος που την έβαλες έτσι? δεν σου χωράει? Πιστεύω ακράδαντα πως θα δεις διαφορά.
  5. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    ’ντε να τελειώνουμε με το δικό σου να βάλουμε καμιά φωτό.
  6. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα 2 κόκκινα λαμπάκια από τα 6 είναι όταν βάζω τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες να δουλεύουν στα 12V... αν τους έχω στα 5 είναι μπλε... έχεις δίκιο είναι πανηγύρι έτσι. Έχω βάλει βρε αποτελέσματα και στο Q6600 thread και στο GFX forum.
  7. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ασχολήθηκα λίγο σήμερα και επιτέλους τρύπησα το πάτωμα για να πέρνει αέρα ποιο άνετα το ψυγείο. Το έκανα με σέγα και όχι με dremel που δοκίμασα μια άλλη φορά γιατί ακόμα θα έκοβα και θα κούφενα τον κόσμο όλο. Μάλλον κέρδισα 1-2 βαθμούς έτσι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Λέω να βάλω μια UV λαμπίτσα πάνω στην κορυφή και λίγο UV μπλε στο νερό να δείξει λίγο αν και ακόμα θέλω να κόψω το πλαϊνό καπάκι και να βάλω plexiglass. Sorry για τις εικόνες αλλά μόνο το κινητό έχω για φωτογραφίες.... ίσως αν τις τραβήξω μέρα να είναι καλύτερα. Σύντομα μου έρχονται και τα chipset/mosfet blocks και θα γίνει update.
  8. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν έχει 2ο frame και φυσικά βιδώνει ανάποδα και έτσι το έχω βάλει και εγώ το πρόβλημά μου είναι πως πάει πάνω το τροφοδοτικό με τον ανεμιστήρα του από την πάνω πάντα και απέχει 1cm από το μεσέο χώρισμα του κουτιού, για αυτό το λόγο είπα πως ναι μεν το frame το έβαλα ανάποδα αλλά ανάποδα έβαλα και το PSU για να είναι ο ανεμιστήρας του από κάτω.
  9. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ποιες 4 βίδες? το Galaxy το έβαλα ανάποδα για να είναι ο ανεμιστήρας του προς τα κάτω και έχω καταφέρει να βιδώσω μόνο τις 2. Δεν τίθεται θέμα ταλάντωσεις βρε... τροφοδοτικό είναι όχι μίξερ για φραπέ Τώρα προσπαθώ από το manual του να καταλάβω αν πάρω την BTX πλάτη αν θα βιδώσει το Galaxy κανονικά γιατί αλλιώς ο ανεμιστήρας κόλλαγε στο χώρισμα του κουτιού .... Πάντως θέλει δουλειά ακόμα γιατί ναι μεν χωράει το 4πλό αλλά αυτή η δεξιά κάτω βασούλα που κανονικά πάταγε το τροφοδοτικό πάνω της είναι από τα μόνα πράγματα στο κουτί με πριτσίνια... επίσης από κάτω του δεν έχει τρύπες το πάτωμα του κουτιού ενώ όλο το άλλο έχει... εκεί θα δουλέψει Black & Decker . Εγώ παιδιά που θέλω να ψύξω τα πάντα.... θα βάλω 2 2πλά Black Ice GTX κάτω. Ένα για CPU, Chipset και ένα για την 8800. Το ωραίο στο LianLi είναι πως απομονώνεις τελείως το πάνω με το κάτω τμήμα του... άρα όπως θα μπουν κάτω ψυγεία και οι ανεμιστήρες πάνω τους θα ρουφάνε μέσα... τότε ζέστη δεν πάει επάνω με τπτ. Θα βάλω και τους 2 8άρηδες που έχω πριν την 8800 στο Galaxy από κάτω να βγάζουν αέρα από πίσω και όλα θα πάνε καλά λογικά.
  10. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτή μπόρεσα και τράβηξα δυστηχώς με το κινητό αλλά τη γενική κατάσταση τη βλέπεις. Κάτω που το μέτρησα μπαίνει μέχρι και το 4πλό το BlackIce GTX. Όσο για το Galaxy έχει κάτσει μια χαρά και δεν φαίνεται τίποτα απολύτως στραβό.
  11. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εγώ πάντως στο v2000 πήρα τους δίσκους από κάτω και τους έβαλα πάνω με ένα μαραφέτι τις Lian-Li που πιάνει 3 θέσεις 5 1/4 έχει μπροστά έναν 12άρι ανεμιστήρα και παίρνει 4 δίσκους. Έτσι βάζοντας και το Galaxy στην πάνω μεριά έχω όλο τον κάτω χώρο άδειο για την επερχόμενη υδρόψυξη. Εδώ θέλω να τονίσω πως υπάρχει μια λαλακία στο πισινό πλακάκι που βιδώνει πάνω το τροφοδοτικό και αυτό με τη σειρά του βιδώνει πάνω στο σασί. Αν θες να βάλεις το τροφοδοτικό όπως το έβαλα εγώ και πας να το βάλεις κανονικά όπως είναι οι τρύπες που βιδώνουν το πλακάκι με το τροφοδοτικό τότε το τροφοδοτικό μπαίνει ανάποδα!!! και εξηγώ. Επειδή το Galaxy έχει στην κάτω μεριά του έναν 12άρι ανεμιστήρα τότε αυτός ο ανεμιστήρας πάει προς τα πάνω και κολλάει στο κεντρικό ενδιάμεσο οριζόντιο κομμάτι του Lian-Li που ξεχωρίζει τα 2 τμήματα του κουτιού. Εγώ για να το αποφύγω αυτό γύρισα το τροφοδοτικό ναι μεν να είναι πάνω αλλά ο ανεμιστήρας να κοιτάει προς τα κάτω μη βιδώνοντας τις 2 από τις 4 βίδες του. Βασικά μια χαρά είναι αλλά πρέπει να κάνω 2 τρύπες στο πλακάκι να βιδώσω και τις άλλες 2.
  12. BlueChris

    Δείξτε το κουτί σας...

    Παιδιά έχω λιώσει... ασύλληπτο το σκηνικό με την πισίνα...
  13. BlueChris

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Rfactor 1 ώρα τη μέρα minimum σε online πρωτάθλημα με πολλές ώρες το ΣΚ που γίνονται οι league αγώνες. Και ότι DirectX10 παιχνίδι υπάρχει
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.