Jump to content

jasondr

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by jasondr

  1. jasondr

    Αγορά νέου 27' IPS Monitor

    Καλημέρα σε όλους. Έχω την λογική να πάρω κάτι που θα κρατήσω όπως και το παλαιό μου monitor (10χρονια). Προφανώς δεν το θέλω μόνο για Gaming αλλά θέλω να ξέρω πως με καλύπτει πλήρως σε καθημερινή χρήση και σε καλύτερα επίπεδα από 1 TN δεκαετίας και ταυτόχρονα με ενα update στην κάρτα γραφικών θα μπορώ να παίζω σε καλα επίπεδα τα νέα παιχνίδια στο κομμάτι που ανέφερα. Αν έχει κάποιος να προτείνει και κάποια κάρτα γραφικών (msi, asus με Nvidia chip) Το 2 φορές έχει να κάνει με ότι λόγο παιδιού δεν έχω πολύ χρόνο. Προσωπικά θεωρώ πως μια οθόνη με κάποια καλά χαρακτηριστικά (144hz με 3ms λέω εγώ πραγματικό χρονο) δεν αποδίδει μόνο σε multi απλά εκεί το βλέπεις έντονα και πάλι πρέπει να το έχεις λιώσει για να δεις διαφορές, δηλαδή σε μάχη σε COD single δεν βλέπετε διαφορά; 27' νομίζω είναι μια καλή μέση λύση για να αυξήσω το μέγεθος λόγο αναγκών δουλειάς ( multi windows, μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας - 2D-3Dσχεδιου) αλλά να μην ξεφύγω στον όγκο λόγο γραφείου. Ότι αναφέρω σε επίπεδο προσωπικής χρήσης.
  2. Καλησπέρα σας. Ερώτηση για αγορά οθόνης. Θα αντικαταστήσει μια παλιά Samsung SyncMaster SA350. 1.Τιμη 500 + - 50€ 2. Καθημερινή χρήση (office,Autodesk Inventor ,internet, 2 φορές την βδομάδα παιχνίδια τύπου AC Odyssey, Jedi Fallen Order και strategy , οχι multiplayer ). 3. 27' 4. Μέχρι νεοτέρας msi gtx 1050ti 4G Gaming X Στα υπόψην τα παρακάτω. Gigabyte AD27QD Asus TUF Gaming VG27AQ Gigabyte Aorus FI27Q LG 27GL850-B
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.