Jump to content

petr00kos

Premium Members
  • Posts

    660
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by petr00kos

  1. Νταξει για το project δεν υπαρχουν σχολια και λογια. Περιμενω ενα ποστ σου καποια στιγμη με αιτηση διαζυγιου απο την γυναικα σου και εξωση απο την κορη σου απλα. :hug: :clap:

  2. μπα δεν φταιει το liNX καταρχας χρησιμοποιει ιδια ποσοτητα μνημης.. αυτο το πραγμα παρατηρειται οταν γινεται καποια λαθος ρυθμιση και το CPU δεν παιζει σωστα... Δεν ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ παντως θεμα του linx και αυτο φαινεται κιολας αμα δεις τα screenshoots του venom οπου η ποσοτητα μνημης ειναι ιδια.

  3. σιγουρα παιζουν ρολο οι μνημες αλλα και γω στα 1600 τρεχω με 8αρια βεβαια και βγαζω 54 55 που σου ειπα με χρηση full μνημης, τωρα τι να σου πω μαλλον για τις ρυθμισεις μου κανει

  4. οχι δεν ειναι λογικο κατι δεν παει καλα με τις ρυθμισεις ? αφου επρεπε να το εχεις καταλαβει απο μονος σου... σου ειπα το λογικο στα 4,2 αναλογα και με τις μνημες βεβαια ειναι να βγαζει γυρω στα 54 55 gflops ! εκει καπου!

  5. Η μια λυση ειναι αυτη, η αλλη λυση ειναι να βγαλω το HT και να μεινω στα 4,2. Δεν μαρεσει καμια ομως διοτι δεν βρισκω λογο να τα κανω ολα αυτα ? Δεν υπαρχει περιπτωση υπο φυσιολογικες συνθηκες gaming / εφαρμογων ακομα και video encoding που τυχαινει μερικες φορες να κανω, να ανεβασει το CPU 80αρια. Οποτε τι με πανικοβαλεις αδικα ? :-O

  6. Αλλαξα παστες και υγρα, καθαρισα και το ψυγειο απο σκονες και μπιχλα γενικοτερα οπως και το μπλοκ και ειμαι καλυτερα απο χειμωνα, - εδω ειναι τραβηγμενο SS με θερμοκρασια δωματιου 24c στα 4,2 με HT on εννοειτε. !!!!!

    post-7608-1416074484,9229_thumb.jpg

  7. Πως ειναι τα δικα μου νουμερακια ? Περασαν και 6000 ωρες :hehe: :rant:

    X-25 80GB G1 @ ICH10R @ AHCI

    Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι μερικες φορες σε install προγραμματος, ψιλο freezarei το συστημα...

    post-7608-1416074474,6756_thumb.jpg

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.