Jump to content

MadBrainiac

Premium Members
  • Posts

    314
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MadBrainiac

  1. Sale of consumer goods and associated guarantees και στα Ελληνικά η εφημερίς Επίσης το εξής FAQ είναι αρκετά ενημερωτικό για κάποια πράγματα. Για όσους επίσης θέλουν να ρίξουν ένα τσέκ στο εν λόγω PDF θα γελάσετε και εάν έχετε μαγαζί θα κλάψετε παράλληλα για να δείτε τι άλλαγες έρχονται στο θέμα αγορές προϊόντων. Και ψηφίστικε πρίν λίγους μήνες. Τέλος απο την ΕΕ ενα εύκολο στο διάβασμα ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής Και για όσους διαβάσουν σελίδα 7.. "A two-year guarantee applies to the sale of all consumer goods everywhere in the EU." - κοινός stfu και κάλυψε με αν είμαι εντός δύο χρόνων. Έτσι για να γελάσετε με το ότι δεν είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχει επίγνωση των κανόνων αυτό το άρθρο απο την Guardian.
  2. δεν είναι υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουνε.... συγνώμη που θα το πώ έτσι αλλά τι καπνό φουμάρουν για να λένε τέτοιες βλακείες. Στην επιχείρηση μου ακολουθώ την 1999/44/EC directive για πώληση των προϊόντων εντος της ΕΕ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Όποιος ανίδεος πεί ότι έτσι γουστάρουμε για να αλλάξουμε τους κανόνες πώλησης των προϊόντων είναι ΠΟΛΥ γελασμένος εάν νομίζει οτι η ντιρεκτίβα είναι πάιξε γέλασε πόσο παραπάνω που αλλάξανε οι κανόνες για την πώληση προϊόντων μέσω ηλεκτρονικών αγορών. Αν διαβάσετε τους καινούριους κανόνες περιέχει δικαιώματα όπως επιστροφή με έξοδα του καταστήματος σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το προϊόν και επιστροφή χρημάτων πρίν παραλάβουν το προϊόν που έστειλες πίσω. Όλος αυτός ο τραμπουκισμός της κάθε επιχείρησης τέτοιου επιπέδου που νομίζει ότι είναι μινι-κρατίδιο είναι καμία σχέση με τον πέλεκυ της ΕΕ εάν γίνει κάποια καταγγελία και φύγει προς τα έξω. Τα χιλιάρικα πάνε με τέσσερα μηδενικά και πάνω στα πρόστιμα.
  3. ενα γράμμα στην Intel με ντοκουμέντα και νομίζω οτι θα δείς αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σου απο το Πλαίσιο.
  4. MadBrainiac

    Official Windows 7 Thread

    η εμπειρία με RC1 πάνω στο Asus M51Sn laptop εώς τώρα είναι άριστη. Το install έγινε χωρίς προβλήματα, Antivirus Avast μια χαρα και απο drivers σχεδόν όλα κομπλέ. Βγάζει κατι System Device unknown αλλά πιστεύω ότι είναι το PCMCIA σλοτ και το IEEE 1394 driver που δεν τα βρίσκει σωστά. Σε γενικές γραμμές ο driver Nvidia πάει διαμάντι, κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ crash και πάνε όλα ρολοί σε 64bit. Για το Bluetooth driver με το που εγκατασταθεί το λογισμικό της Asus για το ασύρματο και κάνεις enable και το Bluetooth chipset κουμπώνει ο driver απο windows update. Εάν θέλει κανείς να το κάνει manual το Bluetooth είναι Toshiba stack οπότε μπορει να κατεβάσει το driver της Toshiba και θα είναι μια χαρά. Μέχρι και το λογισμικό για το κινητό Nokia παίζει αστέρι. Το καινούριο UI είναι καλό αλλά λίγο σπάσιμο νεύρων. Αυτο που με έχει συναρπάσει είναι οτι έδωσε στο μηχάνημα άλλο αέρα. Απλά νιώθω οτι έχω καινούριο laptop με Windows 7.
  5. το σετάκι είναι αστέρι για τα λεφτά του αλλά στο αναλογικό κομάτι δεν μπορώ να πώ αξίζει. Μόνο σε SPDIF είναι που δείχνει τα δόντια του το σετάκι. Έχει μεγάλη διαφορά στην ενίσχυση στο ψηφιακό κομάτι.
  6. MadBrainiac

    World of Warcraft

    Παιδιά για όσους δυστυχως δεν το γνωρίζουν ο Jaffar aka Νίκος Κεσίσογλου απεβίωσε την Πέμπτη σε τροχαίο. Ο Νίκος ήταν παιδικός μου φίλος και ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον άδικο χαμό ενός πολυ καλού φίλου. Ο Νίκος φεύγει απο αυτόν τον κόσμο αλλά αφήνει πίσω του δύο άγγελουδια που ή σκέψη μου είναι μαζί τους, στην μητέρα τους και στην οικογένεια του. Η κηδεία του Νίκου θα γίνει αύριο στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών στις 12:00 για όσους θα ήθελαν να παραστούν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.