Jump to content

MasterCommander

Premium Members
  • Posts

    1.057
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by MasterCommander

  1. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο η πατάτα που έκαναν με το usb-c γιατί, πρώτον δεν είναι ότι δημιουργείται ζημιά από τα συγκεκριμένα καλώδια, απλά δεν δίνουν ρεύμα καθόλου. Επίσης τα περισσότερα φτηνά usb-c που έρχονται πακέτο με smartphones είναι αυτά που δουλεύουν σωστά. (είναι η κατηγορία 1 από αυτό το άρθρο).

     

    Το πρόβλημα μου με το rpi4 είναι οι θερμοκρασίες. Ενδεικτικά επειδή έχω άλλα δύο pi να τρέχουν 24/7 βλέπω τις εξής idle temps (όλα στον ίδιο χώρο) :

    pi2 = 50.8'C

    pi3 = 53.7'C

    pi4 = 67.0'C

     

    Οπότε μέχρι να βρω κάποια λύση με active cooling και να βγάλουν κάποιο firmware που να βελτιώνει τα πράγματα, το pi4 παραμένει στο κουτί όπως μου ήρθε.

  2. Δυστηχώς αφού δεν μπορούν να ελέγξουν τι υπάρχει στο playstore (π.χ.) καταλήγουν σε τακτικές πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.

     

    Για το lastpass υπάρχει workaround με το autofill framework, το οποίο όμως υπάρχει μόνο στην oreo, δηλαδή στο 0,3% των android κινητών αυτή τη στιγμή....

  3. https://www.raspberrypi.org/blog/pi-zero-distributors-annoucement/

    Quote

    As well as hitting that pretty impressive milestone, today we are announcing 13 new Raspberry Pi Zero distributors.........

    These new distributors serve Australia and New Zealand, Italy, Malaysia, Japan, South Africa, Poland, Greece, Switzerland, Denmark, Sweden, Norway, and Finland.

     

    • Like 1
  4. On 12/14/2016 at 3:51 PM, dunkel_Stern said:

    απορώ πως ακόμα δεν έχουμε πληκτρολόγιο με feature όπως αυτό στο ιός που μπορείς σέρνοντας το δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο να κουνάς τον κέρσορα του κειμένου

    Το κατέβασα σήμερα από περιέργια, τελικά το έχουν βάλει το feature που λες.

     

    Αυτό που μου λείπει τώρα είναι τα swipe shortcuts για select all, copy, paste, cut, όπως έχει το swype.

    gboard.jpg

    • Like 1
  5. Quote


    - τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων όλων των γραμμών που διέρχονται από αυτές
    - τη γενικότερη λειτουργία του δικτύου των Αστικών Συγκοινωνιών με έκτακτα μηνύματα.

    ..............................................
    - Η ενημέρωση των χρηστών των αστικών συγκοινωνιών θα γίνεται επίσης με αντίστοιχη εφαρμογή, η οποία μέσω έξυπνων συσκευών (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές) θα πληροφορεί για τις θέσεις των οχημάτων κάθε επιλεγμένης γραμμής πάνω σε χάρτη, για την άφιξη επόμενου οχήματος, για την πλησιέστερη στάση στον χρήστη, καθώς και για την βέλτιστη διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος, έτσι ώστε να προγραμματίζει έγκαιρα τις μετακινήσεις του χωρίς να σπαταλά χρόνο περιμένοντας στις στάσεις.

    Η google θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα ώστε να τα ενσωματώσει στο G maps?

    (Υποθέτω ότι μέχρι τώρα βασιζόταν στο επίσημο schedule)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.