Jump to content

polisv

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About polisv

  • Γενέθλια 08/03/1969

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ
  • Επάγγελμα
    ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

polisv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ και μην ξεχνάμε ότι τα ίδια συμβαίνουν και εκτός Ελλάδος.
  2. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Μου ήρθαν χθες και σήμερα οι υπόλοιπες παραγγελίες (κουτσουρεμένη η μία). Η απόκριση έστω και μετά από τηλ οχλήσεις θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή.
  3. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Ετσι ακριβώς. Το μόνο έτσι λίγο κουραστικό και γι'αυτούς και για εμάς είναι ότι γιά την ίδια παραγγελία στα προιόντα προσφορας μπορεί να κάνουν 2 ή και περισσότερες αποστολές με αποτέλεσμα να αυξάνουν το δικό τους κόστος.
  4. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Προ 10 λεπτών μου έφεραν τον My Passport Essential 500GB http://www.skroutz.gr/s/91167/Western-Digital-My-Passport-Essential-500GB-Black-September-09.html πολύ καλύτερος και μικρότερος από τον WD Elements WDBAAR5000ABK-EESN 500GB που είχα παραγγείλει kai to 2o στικ http://www.skroutz.gr/s/62478/Kingston-DataTraveler-101-8GB.html χειρότερο από το Lexar 8GB Jumpdrive Secure II και Lexar 8GB Jumbdrive Firefly που είχα παραγγείλει. Αρα η 1η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και ακριβώς στις 7 ημέρες .
  5. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Εχω κάνει 3 παραγγελίες. 2 στο Κώτσο και 1 στο Electro. Aπό την 1η του Κώτσου μου ήρθε τώρα το 1ο στικάκι και περιμένω άλλο 1 και τον 500άρη σκληρό. Γιά τις άλλες αναμονή.
  6. polisv

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου φίλε μου. Και εγώ περιμένω παραγγελίες από Κώτσο και Electro οι οποίες έχουν υποστεί αλλαγές με δική μου συμφωνία λόγω μη διαθεσιμότητας των αρχικών προιόντων. Μόλις παραλάβω τα προιόντα θα ενημερώσω και γω με την σειρά μου.
  7. Και που το σκότωσες τι έγινε....μήπως δεν καταλάβαμε τι εννοούσες; Δεν είναι μόνο εμφάνιση αλλά πιστεύω ότι είναι εκπληκτικά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.