Jump to content

grgkopanas

Premium Members
  • Posts

    371
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About grgkopanas

  • Γενέθλια 31/03/2008

grgkopanas's Achievements

  1. grgkopanas

    Elephone P6000 πρώτο smartphone

    thanks, κι εγω απο εκει έλεγα να το πάρω. Πρέπει να του ζητησω να μου το στειλουν εγκαταστημενο το OS στα αγγλικα;
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλα, Με πολύ καθυστέρηση αποφάσισα να μπω και εγω στη μούρλια του smartphone και το κινητό που μου γυάλισε είναι το elephone p6000 προφανώς δεν έχω ξαναπάρει smartphone πόσο μάλλον απο τη κίνα. Θα είναι εύκολο να ξεφορτωθώ οτι κινέζικο app θα έχει πάνω του, και να το φέρω στα αγγλικα/ελληνικα; τι άλλο πρέπει να προσέξω;
  3. καπου διαβαζα οτι υπάρχουν δυσκολίες για να βγάλουν custom για νικον, αλλα αυτος που έχει βγει για canon κάνει παπάδες, εχει φοβερές καινούργιες λειτουργίες, εγω εντυπωσιαστηκα με το focus check Που κανει, που σου δείχνει στο live view σε πια ακριβώς σημεία η φωτογραφία είναι εστιασμένη.
  4. Magic Lantern Firmware Wiki πρώτη φορά ζήλεψα τους canonaκιδες!
  5. όχι, σαν φακοί είναι ολοίδιοι μονο το IS αλλάζει, άρα δεν αξίζει.
  6. Slik Pro 814 Carbon Fiber Tripod Legs | CptPapadakisPhoto.gr Δείτε ανακάλυψη, αποτι είδα στο σκρούτζ κιαλλο μαγαζί έχει ίδια τιμή, μηπως παιζει τιποτα περίεργο, πάντως παρήγγειλα ένα. Στο e-bay το πουλανε 250e μπορει να μη κυκλοφορει πια το μοντέλο αλλα τετοια διαφορα τιμής;
  7. vertical grip για d90 πιο προτείνεται; το budget είναι μικρό!!!
  8. ας βγει η δ600 να πεσει η μεταχειρησμένη d700 γρήγορα για εμας τους φτωχους που θέλουμε FF, δεν μπορει καινουργια εξακοσάρα να πουλιέται 1800 και η μεταχειρησμενη εφτακοσάρα να πουλιεται 1300, σίγουρα θα πεσει!:to_pick_ones_nose3:
  9. ακριβως το μονο που αλαζει ειναι η κατευθυνση της κινησης. το αν θα γραψει η κινηση δεν εχει να κανει με το ποτε θα βαρεσει το φλας
  10. η κουρτινα δε παιζει ρολο, ειτε γραψει πριν ειτε μετα το φλας το ιδιο ειναι, και εγω πιστευω οτι το 1/25 ειναι αργο, αλλα δεν χρειαζεσαι και ταχυτητα που θα χρησιμοποιουσες μερα.
  11. hayabusa, υπολογισε οτι με τοσο σκοταδι το πιο πιθανο ειναι και να κουνηθουν λιγο δε θα γραψει τπτ
  12. συμφωνω με τον petrosD η εμπειρία μου επειδη αυτη τη περίοδο κανω αυτη τη δουλεια ειναι διαφραγμα σχετικα κλειστο για να μην βγαινουν οι ανθρωποι ανεστιαστοι, μεγαλο ισο για να μην καις τις μπαταριες του φλας σου και να πέρνεις ambient light και εφε απο τα φωτορυθμικα ΑΝ εισαι τυχερος και βαρανε την ωρα που ειναι ανοιχτο το κλείστρο, ταχυτητα στο 1/40 χαμηλότερα σπάνια παω κυριως για γενικες φωτογραφιες και οχι πορτραιτα, ψηλότερα ναι. Όσο για το φλας βάζω μια λευκη καρτα απο πανω, καποια έχουν αν δεν εχει λαστιχακι και σκληρο λευκο χαρτονι και δευτερη κουρτινα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.