Jump to content

γεράκης

Premium Members
  • Posts

    101
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by γεράκης

  1. γεράκης

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    τσεκαρισμένα όχι!καλά μην φανταστείς ούτε ότι εξαρχής ήταν φισκαρισμένο με υγρό, ούτε ότι το τανκ είναι πολυ μεγάλο!
  2. γεράκης

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    ωραια...και πως αδειάζω?
  3. γεράκης

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    παιδιά, έχως το TideWater thw Thermaltake και μετά από περίπου ένα χρόνου σώθηκε το περισσότερο υγρό. αγόρασα λοιπόν ένα καινούριο μπουκαλάκι από πλαίσιο. η ερώτηση τώρα: απλά συμπληρώνω υγρό στο τανκ, η πρέπει να αδειάσω το τανκ απο το παλιό υγρό και μετά να προσθέσω?
  4. γεράκης

    Cree Led Φακός

    τι να σου πω, στο πανεπιστήμιο που είμαι αυτόν χρησιμοποιούμε για προμηθευτή...μπορεί σε κάποια άλλα να είναι φθηνότερο
  5. γεράκης

    Cree Led Φακός

    http://gr.rs-online.com/web/ Παγκόσμιος προμηθευτής για ό,τι θες, 100000 φορές καλύτερο από τον Φανό. Btw, οι LED λάμπες δεν έχουν έρθει ακόμη στα σπίτια μας, γιατί ακόμη δεν είναι συμφέρουσες για σύνδεση στο AC δίκτυο. Θα διορθωθεί όμως αυτό, και τότε ναι, θα μας κατακλύσουν!(Πχ. τα 100Watt μιας λάμπας φθορισμού, ισοδυναμούν με 1Watt από μία συστοιχί LED!!!)
  6. γεράκης

    The Lab's Beer Corner

    η duvel δεν νομίζω οτι είναι weiss αλλά είναι θεική, όπως και σχεδόν όλες οι φλαμανδικές (chimay, belzebhut etc). εκτός από την erdinger πάντως, προτείνω και meisselweiss ( ή κάπως έτσι). ΘΕΙΚΟΤΑΤΗ!
  7. γεράκης

    Δείξτε το κουτί σας...

    Χτες παρέλαβα το Antec P182 και με τη μία άρχισα να στήνω το μηχανημα: Τροφοδοτικό OCZ ModXStream 780W, CPU Intel Q6600, M/B Asus P5N32 E SLI, 2 Sata +2 IDE HDDs κτλ κτλ. Δυστυχώς η XFX 8800gt δεν μου έχει έρθει ακόμα, οπότε κάνω απλα τη δουλειά μου προς το παρόν με μία Gecube 1650. Τέλος πάντων, να το κουτί μου και κυρίως δείτε το καλό cable management που γίνεται με το προαναφερθέν κουτί: Από Μπροστά: (σχεδόν δεν φαίνονται τα καλώδια!!!) Και από πίσω: (ε, κάπου θα ήταν κρυμμένα-ζω για τη μέρα τησ wirelles σύνδεσης των διάφορων εξαρτημάτων )
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.