Jump to content

tzotzo

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tzotzo

  1. tzotzo

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Το ζευγαρι της τελευταιας φωτο ειναι αυτα που πηρα περυσι. Τα ειχα ενα μηνα στις διακοπες βαλε βγαλε στο τσαντακι μεσης. με κινητο κλειδια ψιλα Handsfree Κλπ χωρις να τα βαζω στο πουγκι τους. Ο πλαστικος σκελετος την παλεψε. Η επιστρωση των φακων ομως οχι. Λογικο ομως αφου και εγω τα ταλιμπανισα. Τα φετινα ειναι απειρως καλυτερα και στον σκελετο.
  2. tzotzo

    Επιλογή κινητού ταβάνι ~300+-

    http://www.minideal.net/stock-in-greece-lenovo-vibe-x2-4g-lte-mtk6595-2-0ghz-android-4-4-5-0inch-1080p-ram-2gb-rom-32gb-13-0mp-smartphone.html Πολυ καλο κινητο, και υπαρχει υποστηριξη σε ελληνικα φορα.
  3. tzotzo

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Dark One X Carbon Black Dark One Frozen Gray Sky One και τα πρασσινα Crystal Black Emerald One, τα οποια μαλλον δεν υπαρχουν. Επισης δεν νομιζω το πουγκι να κανει για να τα καθαριζεις. Λεει στις οδηγιες μονο αμα τα πλυνεις κανει για στεγνωμα, να τα αφησεις μεσα.
  4. tzotzo

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Παρασκευη παρηγγειλα σημερα ηρθαν με DHL, σπιτι μου. Κεφάλες μη κεφάλες one size fits all. 3 ζευγαρια πηρα πολυ ποιοτικοτερα απο περυσι. και στην αισθηση και στον φακο. Το περσινο ζευγαρι αντεξε βαλε-βγαλε τσαντακι και camping ανετα και ευκολα. οι φακοι δεν αντεξαν ομως. θα βαλω με 30 ευρω ενα σετ φακους να τα εχω για την οδηγηση
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.