Jump to content

jimmy81

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by jimmy81

  1. Ρε παιδια τι λέτε; πήρα το στικακι πέρσι τέτοιο καιρο στα 70 € και παρόλο που δεν το κάνω και τόσο μεγάλη χρηση, είναι απο τις λιγες φορες που δεν κλαίω τα λεφτά μου και ας έχει πέσει τόσο η τιμή του πλέον!

    • Like 3
  2. Πριν είχε 1.39 το είδα κ εγώ αλλά δεν αγορασα γιατί δεν έχω ξαναγορασει απο αυτό το σάιτ και το σκεφτομουν

    Edit: λάθος παιδιά exclusive content είχα δει εγω

  3. Χαρίζεται βάση οθόνης με tilt 90 μοιρών προς μία μεριά, πάνω κάτω και γωνία θέασης. Είναι από κάποια παλιά Samsung μάλλον 24άρα, φαίνεται να είναι VESA compatible αλλά για να βάλετε τις κάτω 2 βίδες θα χρειαστεί τρυπούλα.

    Παραλαβή από Αγ Νικόλαο(σταθμός ηλεκτρικού) η Αγ. Παρασκευή. Αν μένετε σε κάποια από αυτές τις 2 περιοχές μπορώ να περάσω μετά τη δουλειά να σας την αφήσω, γιατί δεν είναι και φουλ ελαφριά. Λόγω βάρους και όγκου δε μπορώ να στείλω εκτός Αθηνών, σόρρυ!

    Καλησπέρα, η βαση ρυθμίζεται στο ύψος; δηλαδή όταν είναι ορίζονται η οθόνη παιζει το υψος της ή είναι fix?
  4. Να πω κ εγώ την ιστορία μου! Το είχα πάθει το 2007 μια φορά και το ξαναπαθα φέτος 2014 με κάτι 7.1 για PC. Το 2007 μιλούσαν κάτι γερμανοί και φέτος επαιζε ανατολίτικα τραγούδια. Δεν βρήκα λύση ποτέ, αφού ηταν της βραδιάς και την αλλη μέρα ηταν όλα κομπλε. Είχα φανταστεί οτι κάποιο κινητό ή ασύρματο τηλέφωνο που ήταν κοντά βοηθούσε την κατάσταση και ότι έφταιγε αυτό.

  5. Καλησπέρα,

    Ενα μικρο θεματακι με το RSS. Στο πεδιο τιτλος ειναι σχετικα λιγοι οι χαρακτηρες και ετσι δεν φαινεται αρκετο μεγαλο μερος απο τον τιτλο στο dropdown (σε firefox τουλ. που εχω δοκιμασει). Επισης το πρωτο link δεν οδηγει στο index του site οπως γινεται συνηθως, αλλα στη σελιδα του RSS

  6. Η μνήμη παει Φιξ ή μεταβάλεται όσο χρειαζεται; αξίζει ξέρω γω 8 ή παραπάνω γιγα για να τραβάει η κάρτα; επίσης αξίζει να παιξεις με oc στα 2400; και απο άποψη ταχύτητας και σταθεροτητας / ασυμβατότητας;

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

  7. Για να ξεφύγουμε λίγο... Σε apu επειδή δεν έχω ακόμα και είμαι για 7850k, η μνήμη του συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη απο την gpu? Παει αυτόματα η την ορίζει ο χρήστης; επίσης αξίζει να ξεκίνησε με 1600αρες που έχω στην άκρη ή να πάω σε 2133 ή σε oc2400? Για htpc το θέλω 90% αλλά ας παει κ κάνα game αμα θέλω να τη δω light gamer.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

  8. Ρε παιδιά είναι αναγκαίο να κάνουμε authenticate? Είχα πάρει πριν λίγο καιρό 2 120αρηδες απλους, εκανα και update και στους 2, όλα καλά, αλλά δεν εκανα authenticate....

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.