Jump to content

stsaerox

Premium Members
  • Posts

    110
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    PC

stsaerox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Να παίζει backups γίνεται αλλά θα αναγκαστεί να αγοράσει ένα δυο παιχνίδια και κατάλληλο πακέτο wii U. Αν θές λεπτομέρειες στείλε μου pm.
  2. Καλησπέρα. Βρήκα ενα ps3 40gb χωρίς καλώδια 50€ αλλά δεν λειτουργόυσε όπως νόμιζε αυτος που μου το έδωσε. Δεν το πλήρωσα ακόμα βέβαια... https://www.dropbox.com/s/efq8u40xn3m9sbv/2015-12-14%2013.49.20.mp4?dl=0 Αυτό είναι το yellow light of death που λένε στο ps3? Θέλω να μάθω αν επισκευάζεται, αν αξίζει και να του πω σε τι τιμή το παίρνω.
  3. stsaerox

    Ψήνομαι για WII U είναι κακό?

    Εχει φοβερά games που παίζουν μικροί μεγαλοι μαζι. To Nintendo Land και αυτά. Μας έχει αφήσει πολλές ωραίες εμπειρίες.
  4. Καποια στιγμή θα αλλάξει και αυτό. Τα αγαπημένα μου στο Wii U και μοναδικά στο είδος τους είναι offline. Παίζουμε μικροι μεγαλοι με το ghost mansion απο το Nintendo Land και η αλήθεια είναι πως το έχω ευκαιρο έτσι μαζί με άλλα στην κάρτα ώστε να μην αλλάζω δίσκο συνεχεια. Το μονο μειον είναι ή διαδικασία για να τρέξει το exploit. Με το που τρέχει όμως μια κανω εναλλαγή σε όποιο θέλω χωρίς να αλλάζω δίσκους. Παίζουμε επισης το Kung foot(?) απο το Rayman και το Μario chase.
  5. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ πιο πριν αλλά γνωρίζετε ότι το Wii U παίζει πλεον backups; Όσοι έχετε μείνει μέχρι και την 5.3.2 μπορείτε να τρέξετε αντίγραφα. Ελπίζω να μην τους κάνει ζημια η πειρατεία αλλά αντίθετα να ενισχύσει τις πωλήσεις τουλάχιστον στις κονσόλες....
  6. Εγώ παίζω το splinter cell. Άψογο port για τους φαν των stealth. Κανένα slowdown. Η απόδειξη ότι εμείς και εμείς οι φαν της Nintendo λίγο που δεν στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες από τις εταιρείες.
  7. stsaerox

    αγορα SSD 128GB

    Σου χάλασαν πολλοι ssd δηλαδή;
  8. stsaerox

    αγορα SSD 128GB

    Οι intel είναι πιο αξιόπιστοι όμως και για λίγη ταχύτητα που δεν είναι καν αισθητή δεν αξιζει πιστεύω. Τα πεντε χρόνια εγγυηση πάντα μετράνε. Από WD έχω καθε τέσσερα χρόνια περίπου καινούργιο δίσκο.... ενώ εχω αγοράσει ένα!!! Εγώ αλλάξει τρεις μέχρι τώρα! και συνεχίζω :p Παιρνω raid edition και τέτοια και τα κάνω βαριά χρήση. Αφήστε τις κόντρες για τις εταιρίες και επενδύστε καλά τα χρήματα σας. Τα λεφτα είναι πολλά για ένα δίσκο και ειδικά τους SSD που είναι beta κυριολεκτικά και πειραματίζονται με τους πελάτες. Τέτοιο fail rate που έχουν μέχρι τώρα δεν πρέπει να έχουν οι HDD σε αναλογία.... μην πω σε όλη τους την ιστορία. Αν είναι έτσι η τεχνολογία δηλαδή περιορισμένο write αυτή θα πρέπει και μεις να τα παίρνουμε μισή τιμή. Και επίσης πήγα στον 520 γιατί οι καινούριοι είχαν sandforce controller(Καλύτερο μεν αλλα...) και δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμα η αξιοπιστία τους. Επίσης Chrome firefox temp files indexing και τέτοια τα έκανα hardlink σε HDD. Και αν θέλετε ταχύτητα... μέχρι πέρυσι ήταν οι OCZ. Αλλά το ελληνικό αγοραστικό κοινό ξέρει samsung galaxy και πλαυστατιον 4(Χωρίς να θέλω να επιτεθώ σε σένα φιλε μου και σε κανένα εδώ, κουβεντα κάνουμε πάντα απλά είναι μια αλήθεια που πρέπει να ακουστεί). Είμαι σε sata 2 στον Vaio εδώ. Μην ρωτάτε για επιδόσεις. Παντως το Sata 3 είναι ακρως απαραίτητο για super εκκινήσεις.
  9. stsaerox

    Ερευνα αγοράς για VDSL WIFI Modem Router

    Εσύ πήρες τελικά; Μήπως πήρες το asus?
  10. Το παρρείγειλες; Τόσο έκανε; Γιατί λέει ενδεικτική;
  11. stsaerox

    Ερευνα αγοράς για VDSL WIFI Modem Router

    Υπάρχει κάτι που θα προτείνατε με 8 θύρες 1000 Mbps LAN, vdsl και adsl(οι εκδόχές που υποστηρίζονται στην Ελλάδα) και 5ghz WiFi; Επίσης θα εκτιμούσα αν είχε έστω με λογισμικό dd-wrt(αν το λέω σωστά) έναν torrent client. Κάτι διαβασα για transmission σε τέτοιο λογισμικό.
  12. http://www.cinemablend.com/games/Wii-U-Has-More-Next-Gen-1080p-60fps-Games-Than-Xbox-One-PS4-59924.html Κάποιοι απ' ότι φαίνεται δεν μπορούν τελικά να φτάσουν την Nintendo ότι και να τους δώσεις. Επισης Σήμερα είχα ένα Ps4 σπίτι μου και έψαχνα κάτι να νοικιασω να παιξω.... αν είναι δυνατόν όλα τα αξιόλογα είναι remastered από ps3!!!Η κονσόλα απευθύνεται σε ασχετους. Δεν εξηγείται αλλιως... Αν σας πω ότι βαλαμε ττελικα smash bros και κολλησαμε....
  13. Στην ue46F6500 46" είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Το Assassin's Creed 3, με active 3D τουλάχιστον φαίνεται αρκετά καλό αν και έχει τα προβληματακια του στα cutscene. Η εξομάλυνση της κίνησης που κάνουν οι μοντέρνες τηλεοράσεις έχουν άψογο αποτέλεσμα με το Wii U. Επίσης οι F6500 τηλεοράσεις ήταν απο τις καλύτερες για το 2014.
  14. Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω εαν ένα καλώδιο USB Y ή οπως αλλιώς λέγεται,τι χρειάζεται για να γίνει; Αν ας πούμε είναι δυο male σε ένα female, το ένα male χρείαζεται κάτι παραπάνω απο το να συνδέσω τα δυο καλώδια τροφοδοσίας στα άλλα; Κανένα resistor ίσως που βάζουν στα OTG+charging ας πούμε; Δεν το θέλω για PC αλλά για να συνδέσω ένα HDD seagate σε Wii U. Δεν ξεκινάει με ρεύμα μονο απο ένα usb. Έκανα μια δοκιμή με τροφοδοτούμενο hub και δούλεψε.
  15. Παακάτω δείχνει πως φαίνεται το Watchdogs στο Wii U. Ελπίζω αυτό να είναι το 3rd party support που χρειάζεται το Wii U για να επιβιώσει: http://www.nintendolife.com/news/2014/11/video_this_is_what_watch_dogs_looks_like_on_wii_u http://www.youtube.com/watch?v=XqmTMENWTmA#t=25
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.