Jump to content

mak_kioy

Premium Members
  • Posts

    94
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mak_kioy

  • Γενέθλια 09/02/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

mak_kioy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mak_kioy

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ορίστε και τα γραφεία μου... edit απλά μην ακούσω για το τακτοποίημα...κάθε χριστούγεννα και πάσχα...(το πάσχα αργεί ακόμη φέτος...)
  2. mak_kioy

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Δεν είμαι φαν του online gaming. Είναι πολλές παράμετροι τσατίζομαι γιατί πολλοί είναι είτε τόσο καλοί είτε έχουν cheats etc και δεν την παλεύω. Καλύτερα μόνος μου είτε στο λαν με φίλους παρά online που δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως το παιχνίδι στο single player "δεν λέει". Online τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
  3. mak_kioy

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Το Frontlines-fuel of war είναι καλούτσικο στην αρχή με αρκετό ενδιαφέρον. Όσο όμως περνάνε οι πίστες χάνει το ενδιαφέρον του. Μένεις μόνος (παρόλο που είναι και οι άλλοι δίπλα δεν σκοτώνουν τίποτα) σε πετυχένουν οι αντίπαλοι με τα αυτόματα από 150-200 μέτρα και σε σκοτώνουν (τραγικό). Το δικό μας αυτόματο από την άλλη μια βαράει ανατολικά και μια δυτικά με καμιά τύχη να τους πετύχεις ούτε στα 15 μέτρα. Κατά τα άλλα ωραία γραφικά, (μάλλον καλογραμμένο) παίζει άνετα με όλα στο φουλ (3870). Πολύ ωραία τα όπλα και ο τρόπος και ο χρόνος που κάνει για το reload. Γενικά αξιόλογη προσπάθεια για 2 μέρες...(αν κάτσεις λίγο παραπάνω τότε 1 μέρα στο hardcore ) - πολύ μικρό-
  4. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτό που έχω είναι 40W. Τώρα για να λιώσεις τα καλώδια, δεν ξέρω δύσκολο μου φαίνεται μιας και έχω και πιστόλι θερμού αέρα (350 κελσίου) για τα θερμοσυστελλόμενα και δεν έτυχε να λιώσω κάποιο καλώδιο. Πάντως είναι πολύ πρακτικό!
  5. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σας ευχαριστώ. @eleozz Φωτογραφίες από την πάνω μεριά και των διακόπτων αύριο. Η "τσίχλα" αυτή είναι θερμή σιλικόνη. Είναι πάρα πολύ πρακτική κολλάει καλά, ξεκολάει πάρα πολύ εύκολα δεν είναι αγώγιμη και δουλεύεται πανεύκολα. Επίσης ο εξοπλισμός είναι πολύ φτηνός και αξίζει ο καθένας να έχει ένα πιστόλι θερμής σιλικόνης σπίτι του! Ορίστε πως είναι το πιστόλι της θερμής σιλικόνης. Απλά εγώ αντί για άσπρη/διάφανη σιλικόνη πήρα μαύρη. Περίπου 25-30λεπτά οι 35 πόντοι?! (από μαγαζί με ηλεκτρονικά) @Theovaz Όπως το είπες φίλε μου γούστα. Άντε αύριο μένει να συμμαζέψω το σαλόνι :TD:
  6. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Φοιτητής, χωρίς πολλές πολλές δουλειές...σκοτώνει τον χρόνο του... :whistling Σε ευχαριστώ
  7. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Επιτέλους μετά από καιρό ήρθε η ώρα να δείξω κι εγώ το case modding στο chieftec που έχω. Μια αρχική φωτογραφία για το πως περίπου ήταν μέσα. Μετά το κόψιμο του "ταβανιού" και της προσόψεως Καθώς τα βαμμένα είναι στον φούρνο και στεγνώνουν :banging: Μετά από κάμποσο καιρό μπήκαν και συνδέθηκαν τα λεντάκια τα ρυθμιστικά των ανεμιστήρων, τακτοποιήθηκαν τα καλώδια του τροφοδοτικού, των σκληρών, των ανεμιστήρων και γενικότερα ότι καλώδιο μπορούσε να υπάρξει... Μία πλαϊνή άποψη με flash χωρίς αναμένα κάποια λεντάκια. Με την σειρά, uv leds, green leds, white leds. Μπήκε και το plexy στο πλαϊνό και τα μπλε leds να χτυπάνε το πλέξυ Εδώ τα μπλέ led και τα uv. Μόνο uv led. Green leds και η πρόσοψη. Από μπροστά με ανοκτό το καπάκι Τα πλαϊνά Και τέλος εγώ και το περιβάλλον εργασίας :-O:-O:-O Αν και αυτή ήταν η πρώτη μου προσπάθεια στο case modding πιστεύω έγινε καλούτσικο. Αυτό που δεν με ενθουσίασε είναι το χρώμα επειδή δεν μπόρεσα να το κάνω όσο γίνεται πιο καθρεπτίζον, όπως και μου έσπασαν τα νεύρα τα ρυθμιστικά των ανεμιστήρων. Hind μην συνδέσετε 2 ανεμιστήρες σε ένα ρυθμιστικό. Δεν αντέχουν τα ρυθμιστικά και χαλάνε.
  8. mak_kioy

    Modding-Sites....!

    Από το hard forum που αναφέρεται στο πρώτο πόστ, ένα sticky του φόρουμ τους... http://www.hardforum.com/showthread.php?t=758609
  9. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όταν με το καλό τελειώσω (προς το παρόν δεν βρήσκω 14cm fan) θα ανεβούνε φωτογραφίες. ...πίσω στο τρίψιμο τώρα....
  10. mak_kioy

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι, επιτέλους μετά από 4 ώρες κατάφερα είδα σχεδόν όλες τις φωτογραφίες από το θέμα αυτό! Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν και με έβαλαν στην πρίζα και εμένα για να moddarω το κουτάκι μου. Μόλις το τελειώσω (ελπίζω σε κάνα μήνα -έχουμε και εξεταστική!-) θα ανεβάσω τις φωτογραφίες για να ακούσω σχόλια
  11. mak_kioy

    Show your desktop

    Ορίστε και το δικό μου desktop!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.