Jump to content

The Blackjohn

Premium Members
  • Posts

    222
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About The Blackjohn

  • Γενέθλια 17/08/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

The Blackjohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. The Blackjohn

    Asus SABERTOOTH X79 vs P9X79 DELUXE

    Οκ, I'll check. Αλλά... Για τα usb, θυμάμαι έχει κάτι επιλογές για Auto, Partial, και Disable. Αν τα βάλω Disable, θα'χω Keybord για να πατήσω del για να μπω στο bios, κ στο bios θα χω mouse? Μιας και τα 2 είναι usb.... Με όλα τα άλλα Bios δεν είχα κάποιο θέμα...
  2. The Blackjohn

    Asus SABERTOOTH X79 vs P9X79 DELUXE

    Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, γράφω εδώ. Έχω το εν λόγο μόμπο ( Motherboards - SABERTOOTH X79 - ASUS ) Και πέρασα το τελευταίο bios (4801). Αυτό που μου κάνει, είναι ότι μολις κλείσω το pc, αν κουνλησω το mouse, ή πατήσω κουμπί αυτού ή του πληκτρολογίου, το pc ανάβει.... :happy2: Την ρύθμιση στο bios για να ξεκινάει από πληκτρολόγιο κτλ την έχω απενεργοποιημένη... :help1: :no:
  3. The Blackjohn

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Ομοίως και σε μένα με τον Mozila (+ Crosfire) Επίσης μου χαλάει ο κέρσορας - βελάκι του mouse στην κυρίως οθόνη μου (καθως έχω δύο) όποτε του κατέβει.
  4. The Blackjohn

    The ATi Catalyst Driver thread.

    12.4 ειχα, κ ηταν οκ! Θα τους ξαναβαλω. Και αλλό ενα που κανει με τους βετα, ειναι οτι για μερικα λεπτα μου χαλαει και ο κερσορας του mouse για λιγό, γίνρται μια γραμμη, απο βελακι.:...:
  5. The Blackjohn

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπέρα, Εχω τους 12.6 beta - κατεβασμένους απο το site της AMD. Με 2x 7970 - απο τοτε που τους περασα, μου βγάζουν συνέχεια τα Windows το μην: driver stop responding and recovered - Εννοειτε με το αντιστοιχο πάγωμα των 5-6 δευτερολ. Υπάρχουν κάποια άλλοι 12,6 για Cf?:flag: Κατι τέτοιο εχω ακουσει.... :sorry:
  6. The Blackjohn

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Κάποιος... Γιατί σε λίγες ώρες θα κάνω την διαδικασία? :baby:
  7. The Blackjohn

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπέρα. Αύριο ή μεθαύριο θα εγκαταστήσω 2 κάρτες 7970 στο σύστημα μου. Επειδή τώρα έχω NVDIA κάρτα, αρκεί μόνο ένα απλό uninstall των drivers ή κάτι άλλο? :o
  8. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Μια ψιλοερωτησούλα θέλω να κάνω, μιας κ μιλάτε για lag. Εχθές έπαιζα ώς sniper, και πυροβόλησα 8 με 10 φορές έναν άλλον sniper, ο οποίος μάτωνε - κουνιώταν αλλά ζούσε μια χαρά! Το παιχνίδι ήταν hardcore, σε 24άρη σέρβερ, στη heavy metal, με 24max παίχτες. Αυτός ήταν στο Β κ γώ στα μισά από το Α. Cheat δεν είχε γιατί απο κοντά πέθαινε μια χαρά. Ping στο search των server (ευρώπης πάντα) είχε 80, και όταν μπήκα είχα 150 (πάντα τόσο έχω). Υπάρχει λύση σε αυτό? (εκτός του Βattlefield 3....)
  9. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Tellas/Wind έχω, 24άρα (συνδεδεμένος στα 17.500). Πάντα μπαίνω σύμφωνα με το πίνγκ (και όχι με τη πίστα κτλ...) και στους πρώτους ταχύτερους σέρβερς που βγάζει (δηλ. από 80 έως 88 περίπου). Σε 24αρη σέρβερ νομίζω κάνει το ίδιο. Και νόμιζα οτί το κάνει λόγο του ότι είναι πάντα γεμάτοι (μπαινω οταν ειναι 29/32 οι θεσεις). :...:
  10. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Ευχαριστώ, 88 mil. seconds και στα 4. (Καλο ή κακο πίνγκ)?
  11. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Προσπαθώ (μέσω google) εδώ και ώρα να βρώ πως να κάνω πίνγκ τους σέρνερς της κ-πλέι.... (ασχετοσύνης γαρ....) Μέσα απο το παιχνίδι να το δω? Γενικά το χαμηλότερο πινγκ που έχω, είναι στα 80'' - όταν κάνω search στους σέρνερς, Και σαν συνδεθώ σε κάποιον με 80'' - εχω γύρω στα 170 - 190'' . (Το έχω αγοράσει ''φυσικά'' - από κατάστημα το παιχνίδι.)
  12. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Καλησπέρα. Έχω πολύ λάγκ, τον τελευταίο καιρό, στο battlefield. (το κλασικο, να βγαζουν αιμα κ να μην πεθαινουν, κλπ...) Χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στον η/υ ή στην γραμμή. Έχω ενημερώσει τον punkbaster, μέχρι που εχω κατεβάσει κ τα γραφικά. Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω?
  13. The Blackjohn

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Πρεπει να το εχει, γιατι με το που τους περασα, ειδα διαφορα, Απο ολα medium-low τα γραφικά, τα έβαλα medium-high, με αισθητη διαφορα.
  14. The Blackjohn

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Μια απορεια. Γιατι μετα τους 266.58whql, όποιον οδηγο κ αν βάλω (beta αλλα και whql) μου κανει microstuttering? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Δε θελω να μεινω στους 266.58, γιατι με τους 270.61 ειδα μεγαλη ανοδο στα φράμες. (Εχουν profile για shift2 & crysis2 για το sli...) (Εχω Sli - 9800gx2)
  15. The Blackjohn

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Παρατηρω και γω το ιδιο! Αν και μπαινω παντα σε server με punkbaster το φαινομενο αυξανεται αντι για να μειωνεται! Τα μπάν, κτλ... δεν παιζουν? Ο punkbasster τι κανει? πεταει χαρταετο...?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.