Jump to content

DivEorDiE

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by DivEorDiE

  1. DivEorDiE

    Στήσιμο νέου pc

    thanks και πάλι με oc δεν πρόκειται να ασχοληθώ επίσης το 550αρι τροφοδοτικό, με καλύπτει πλήρως?(δεν γνωρίζω γι'αυτό ρωτάω)
  2. DivEorDiE

    Στήσιμο νέου pc

    Pnick thanks για τις συμβουλές σου, ειναι πολύ χρήσιμες. Μήπως θα μπορούσες να μου προτείνεις συγκεκριμένα μοντέλο/μαρκα για τα parts που χρειάζομαι(πιο αξιοπιστα) γιατί δεν ειμαι και τόσο γνώστης σε αυτό τον τομέα?
  3. Μετά από 6 χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω pc. Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα πακέτο το οποίο δε θα ξεπερνά τα 1300 ευρώ κουτί και οθόνη. Η χρήση που το θέλω ειναι κυρίως για εφαρμογές photo/video editing(όχι τρελά πράγματα) και programming. Σπάνια θα παίξω παιχνίδια. Επίσης με ενδιαφέρει το σύστημα που θα φτιάξω να είναι οσο πιο μακροχρόνια εύκολα αναβαθμίσημο γίνεται(5ετια αν γίνεται). Έχω κάποια πραγματα στο νού μου αλλά θα ήθελα τα φωτα σας!!! Αρχικά για κουτι σκέφτομαι το Phanteks Enthoo Pro Όσον αφορα μητρική-cpu-ram σκεφτομουνα κατι σε 1151 με ddr4(2x8Gb λογικά) που είναι νέας τεχνολογίας και φαντάζομαι θα έχουν καλύτερη δυνατότητα αναβάθμισης. Εκτός αν πιστεύετε οτι η προηγούμενη γενιά αξίζει περισσοτερο σε αναλογια τιμής/μελλοντικης αναβάθμισης. Επίσης ssd θέλω έναν 250αρη. 'Αλλο σκληρό δε θα χρειαστώ για αρχή μιας και έχω απο το προηγούμενο pc. Τέλος οθόνη σκεφτομαι κάποια απο αυτές τις 2: https://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html Είμαι ανοικτός να δεκτώ τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας!!!
  4. Εξαρτάται την αγορά, αν με καίει το αγοράζω άμεσα όσο και να κάνει, αλλά συνηθως μέσω internet είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.