Jump to content

NooDle

Premium Members
  • Posts

    2.603
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by NooDle

  1. Καλησπερα γενικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ γιατί ακούω και την μια μεριά και την άλλη. Στην ουσία έχω μπερδευτεί.

    Είμαι στη Σαντορίνη και γίνεται λίγο ένας χαμός ακούω ο ένας κόλλησε ο άλλος κόλλησε. Κλείνω ραντεβού να κάνω το εμβόλιο μου λέει ο άλλος δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά γιατί λέει οι γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες δεν τις αφήνουν να κάνουν το εμβόλιο ; θέλουν λέει να μας τελειώσουν..Τον κοιτάω και μένω κάγκελο. ?

    Τέλος πάντων εγώ λέω να κλείσω ραντεβού (και άργησα) αφήστε την επιστήμη να κάνει την δουλειά της όπως σε κάθε πανδημία

    • Like 7
  2. Μία ώρα πριν, το μέλος akilleas έγραψε:

    Πες μας λίγο και τιμές για όλα.

    Για το δικό μου Bravo '08 η βάση θέλει 35€ και ο αντάπτορας για το χειριστήρια στο τιμόνι 90€.

    Σαυτα προσθέτω και 20€ περαστικά και συν η τιμή της οποίας συσκευής.

    Μεταλλικο πλαίσιο με το πλαστικο το φιλετάκι μπροστά για να καλύψει το κενο 75Ε, αντάπτορες για το τιμόνι 69Ε βαση πινακίδας με καμερα 40Ε.
    Ειπα να τα περάσω εγώ αλλα μου είπε οτι σε περίπτωση που δεν δουλέψει για τον Χ Ψ λόγο ο αντάπτορας τιμονιού η καει απο λάθος συνδεσμολογία (μια iso φυσα ειναι) δεν θα το δεχτεί πισω! και καλύτερα να τα περάσει αυτος. κόστος εγκατάστασης 40-60Ε (χωρις την κάμερα γιατι την πήρα απο αλλού και θα την βάλω μόνος μου)
    Λεω θα στο φέρω λυμένο (μιας και το παλιο παρέδωσε πνεύμα και το έβγαλα)  μου ειπε να το δω και θα ρίξει την τιμη..

    • Like 2
  3. πριν 8 ώρες, το μέλος and64 έγραψε:

    Καλοδούλευτο,  ωραίο δείχνει! Πες και καμιά γνώμη όταν το δουλέψεις (κυρίως τι λέει απο ηχο και πως δείχνει η οθόνη στον ηλιο)

    Ευχαριστώ! Το δοκίμασα λιγο πρόχειρα για να βεβαιωθω οτι δουλεύει μιας και χρειάζεται συγκεκριμενο μεταλλικό πλαίσιο (kia ceed 08) και περιμενω και αντάπτορα για τα χειριστήρια στο τιμόνι.
    Ο ήχος με το εργοστασιακό  ειναι ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. πλουσιος ακους πρίμα. Γενικα καμια σχέση. Μολις το τοποθετήσω θα σου πω και για τα υπόλοιπα
    ΥΓ μπορουσα να παω σε κινέζικο android που δουλευουν ολα απ ευθειας και δεν χρειάζεται αντάπτορες πλαισια κλπ. Αλλα ο ηχος τους ειναι.... Για το ανάθεμα

     

    • Like 1
    • Agree 1
  4. πριν 4 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

     

    Τα torque ειναι κορυφη (κ ακριβα ναι). Δεν εχω δοκιμασει τα classic.

    Κανα δυο τρια xspc or barrow (δε θυμαμαι ποιο ακριβως) που εχω, ειναι κατω του μετριου.

     

     

    Αυτό ακριβώς.. μην τα τσουβαλιάζουμε.. Τα torque ειναι τοπ.. ποιοτητα βαφης.εφαρμογη κλπ

  5. πριν 10 ώρες, το μέλος virus777 έγραψε:

    Τις καλησπέρες μου.

     

    Η αναμονή έλαβε τέλος, ποιος θα το περίμενε...

    Δεν θυμάμαι να δεν έχω δυσκολευτεί ποτέ τόσο πολύ να βρω σε κάρτα αξιοπρεπή υλοποίηση χωρίς να χρειαστεί να δώσω 2 νεφρά για να την αποκτήσω (το ένα περίσσευε ούτως ή άλλως :p).

     

    large.20210206_210336.jpg.3d97689bc6808385cb201dcf14adee77.jpg

     

    Η συσκευασία είχε και gpu holder (νομίζω είναι η μόνη που το συμπεριλαμβάνει στο κουτί).

    large.20210206_210558.jpg.9ac1aaa80d95916ab27db8afb8b847eb.jpg

     

    large.20210206_210737.jpg.88d80cf4b5d2ed1fe747feed92d6b1bd.jpg

     

    large.20210206_210808.jpg.e9c830d0db3bf8ba6d060b2c52e1c774.jpg

     

    large.20210206_210757.jpg.7e081af3c2f0bb0ede5d08d6d4063740.jpg

     

    Και 2 συγκριτικές με την προκάτοχο (evga rtx 2070 xc). Η κάρτα είναι κτήνος σε μέγεθος, ευτυχώς στο κουτί υπάρχει άπλετος χώρος.

    large.20210206_212148.jpg.0aae38f9616b86860b42dac304ccc100.jpg

     

    large.20210206_212204.jpg.89f7bb7b55787703e554b4d073b84754.jpg

     

    Σίγουρα, οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να βγουν καλύτερες. Όμως πλησίαζαν μεσάνυχτα και βιαζόμουν να την κουμπώσω!

    Ούτε το holder δεν έβαλα αρχικά, αλλά με βλέπω να το βάζω και αυτό.

     

    Θα επανέλθω με εντυπώσεις, μόλις βρω λίγο χρόνο να τη δοκιμάσω.

    Mεγειά!
    επισης ευκαιρια να πουλησεις σε εμας τις φτωχάλες την 2070  σου ?

    • Like 2
  6. πριν 14 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

    το σημείο που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο επιμένετε να εξαιρείτε την μεταφορική (τη διαδρομή Α έως Β) από την ευθύνη. Με μοναδικό γεγονός την μονωτική ταινία. Ότι δεν σας φάινεται πειραγμένη.
    Θεωρώντας ότι το αντικείμενο υπήρχε και εκλάπη κάπου πριν το Β, μην αποκλείετε την μεταφορική. Δεν είναι δική σας δουλειά να ανακαλύψετε την αλήθεια. Εσείς το μόνο που πρέπει να τονίζετε με έμφαση είναι «παρέλαβα, το άνοιξα δεν υπήρχε μέσα τίποτα, στείλτε μου άλλο ή δώστε πίσω τα λεφτά»
     

    Το να κάτσεις εσύ να ανακαλύψεις αν το αφαίρεσα εγώ ο αποθηκάριος της μεταφορικής ή ο οδηγός του φορτηγού ή ο σαλταδόρος βενζινάς εκεί που στμάτησα για βενζίνη ή αν ήταν οργανωμένο κύκλωμα με εμπειρία να ανοίγει πακέτα και να τα ξανακλείνει χωρίς να φαίνονται πειραγμένα ή αν ήταν ο υπάλληλος Χ της intersys ή αν είχαν κάνει λάθος οι Ιάπωνες και δεν είχαν στείλει ποτέ το περιεχόμενο και κάποιος το πούλησε χωρίς να τσεκάρει το κουτί ή αν το λάθος έγινε στην διαδρομή Ιαπωνία-intersys ή αν είναι καλή εταιρεία κλπ, όλα αυτά δεν είναι δική σας ευθύνη. Μην φορτώνεστε στους ώμους σας ευθύνη που ανήκει σε άλλον σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Καταλαβαίνω έτσι όπως το γράφεις πως έχετε ήδη κάνει συζήτηση με intersys κι έχετε μπλεχτεί σε τέτοιο πιγκ πογκ. Τελικά οι επιλογές που έχετε είναι:

    α) με τα λόγια η intersys/η μεταφορική πείθεται και σας αποζημιώνει ή σας δίνει το προϊόν που θέλατε. Αν δεν το έχει κλιμακώσει εντός intersys ο φίλος σου, ας το κάνει. Όσο πιο ψηλά γίνεται.

    β) η intersys/η μταφορική πείθεται κακήν κακώς υπό την πίεση κάποιου. Καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου, ανακοίνωση στην εταιρεία ότι θα δημοσιοποιήσετε όσο δεν πάει την υπόθεση (προσοχή πώς εκφράζεστε σε τέτοια μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι, θα είστε πάντα διεκδικητικοί για το δίκιο σας αλλά ευγενείς και εντός νόμου), ίσως άξιζε ως προτελευταίο στάδιο να ενημερώσετε και την κατασκευάστρια «ξέρεις pioneer, συνέβη το και το, είναι άδικο να έχω πληρώσει και να μην έχει φτάσει σε μένα, παρακαλώ κάντε κάτι εσείς, ο εκπρόσωπός σας στην Ελλάδα δεν ΄΄εχει ικανοποιητική συμπεριφορά».
    Εδώ εντάσσεται κι η περίπτωση να χρησιμοποιήσει ο φίλος σου τρίτο πρόσωπο για πίεση (τον μητροπολίτη, τον πρωθυπουργό, τον Ντόναλντ Τραμπ κλπ). Δεν νομίζω να σας ενδιαφέρουν τέτοια αλλά στα λέω αφού ρωτάς. 

    γ) τελευταίο στάδιο αν τίποτα από τα παραπάνω δεν δουλέψει πάει ο φίλος σου κανονικά δικαστικά. Εκεί το τι θα κάνετε, πώς θα κινηθείτε, τι πιθανότητες έχετε κλπ θα στα πει ο/η δικηγόρος που θα βάλετε.

    Σε όλα αυτά, μοναδικός χειριστής κι εμφανιζόμενος της υπόθεσης είναι ο αγοραστής, όχι εσύ. Αν παει μέχρι τέλους συγκρουσιακά κι αν από το χρονικό σημείο Β (παραλαβή κλειστού δέματος) μεσολάβησε σημαντικός χρόνος μέχρι το σημείο Γ (άνοιγμα κλειστού πακέτου και διαπίστωση ότι λείπει το αντικείμενο) να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε πράγματα του στυλ «εσείς φταίτε που δεν το ελέγξατε αμέσως» «και που ξέρουμε εμείς ότι το πράγμα δεν εξαφανίστηκε όσο βρισκόταν στην ευθύνη του φίλου σου» κλπ.
     

    δ) το ξεχνάτε, το ρυθμίζετε όπως νομίζετε εσύ κι ο φίλος σου μεταξύ σας -προσωπικά θα το πλήρωνα στη θέση σου κι απλώς αν μελλοντικά όντως του έκαναν έκπτωση θα δεχόμουν τότε να μου δώσει το ανάλογο της έκπτωσης.

     

    Πολυτιμα ολα αυτα που λες και σε ευχαριστώ!
    εχουμε σκεφτεί ολα οσα προανέφερες και θα κινηθούμε αναλόγως!
    Οσο για το τελευταιο μολις παρέλαβε ο φίλος απο μεταφορικη μετα απο 2-3 ωρες ανοιξαμε την συσκευασια. καθως περιμενε ο φίλος να παω απο εκει.

    • Like 1
  7. Τους ειπαμε οτι γίνεται καταχώρηση στις αποθηκες της intersys βάσει SN οποτε να ψάξουν βάσει SN και να δουν ποια ημερομηνια καταχωρήθηκε στο σύστημα η οθόνη. Να αντρέξουν τις καμερες στη τάδε ημερομηνια και να δουν τι έγινε.Τωρα αν μπηκε στις αποθηκες 30 μέρες πριν.. Δυσκόλα να κρατάει ιστορικό τοσο πολλών ημερών το καταγραφικό

    • Like 1
  8. πριν 47 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Απορία: Αυτή η "οθόνη" πόσο ζυγίζει; Δηλαδή δεν ήταν εμφανές από την αρχή ότι το κουτί από τη μεταφορική δεν είχε περιεχόμενο;

    Οχι δυστυχως δεν τα ζυγίζουν.Στο παραστατικο αποστολής δεν γράφει κάτι για βάρος. Εξ αρχής μολις την έπιασα του το είπα. Δούλευα σε car audio καταστημα πιτσιρικάς και το καταλαβα απ ευθειας. αλλα μου είπε στη πλάκα, άλλαξαν οι καιροι ρε.
    Γενικα δεν εχω άκουσει τα καλύτερα για intersys. Οταν ημουν Σαντορινη ήταν να στείλουμε 2 cdj 2000 nexus για σερβις μέσω μεταφορικής και ο ιδιοκτήτης εκει ήθελε οτι χαρτούρα προβλεπόταν να γίνει γιατί λεει οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. χανουν πράγματα.

  9. πριν 31 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

    Εσύ, προσωπικά κι επισήμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά έναντι της intersys εκτός αν θες να πας φουλ δικαστικά που κι αυτό δεν το ξέρω. Επισήμως εσύ έχεις κάνει συναλλαγή με τον φίλο σου και ο φίλος σου με την intersys. Αν καταλαβαίνω τι γράφεις. Το ν΄μιμο παραστατικό σε ποιανού όνομα είναι; Δικό σου ή του φίλου σου; Η πωλήτρια intersys με εσένα έκανε την συναλλαγή;

    Οπότε αν ισχύει η εκδοχή που γράφω (πως ο φίλος αγόρασε κι εσύ ήσουν αόρατος στα αρχικά στάδια), για οτιδήποτε επίσημο πρέπει να το κάνει ο φίλος σου. Το πολύ πολύ εσύ να είσαι ο μάρτυρας. Από κει και πέρα, επειδή είναι επαγγελματική σχέση παίζει ρόλο τι θέλει να κάνει ο φίλος σου. Μέχρι που θέλει να το τραβήξει. Αν αποφασίσει να πάει σε μετωπική σύγκρουση με την intersys και με την παραδοχή ότι η εταιρεία εμμένει στην εκδοχή της («δεν ξέρουμε δεν φταίμε θα δούμε») θα καταλήξει να χρειαστείτε δικηγόρο να σας συμβουλεύει νομίζω.
     

    Δεν είναι τυπική συναλλαγή αυτό όλο που περιγράφεις για να το ξεκαθαρίσεις μονος σου χωρίς περαιτέρω εμπλοκές.

    Δεύτερο σχόλιο: στην περιγραφή σου βγάζεις λάδι την μεταφορική (κι όποιον ενδιάμεσο είχε πρόσβαση στο αντικείμενο από την στιγμή που έφυγε από την πωλήτρια έως την στιγμή που παρέλαβε ο παραλήπτης φίλος σου, το μετά δλδ αν ο φίλος σου το κράτησε κλειστό και στο έδωσε απλώς δεν αφορά παρά μόνο εσένα και τον φίλο σου). Είναι σαφές ή σε μπερδεύω; Χρονικό σημείο Α φέυγει από την intersys. Χρονικό σημείο Β παραλαμβάνει ο φίλος σου. Χρονικό σημείο Γ, ανοιγεται το δέμα και διαπιστώνεται η έλλειψη.
    Σε διαδικασίες με τρίτους ουσιαστικά μόνο αν δεχθούμε ότι έλειπε ήδη στο σημείο Β μπορείς να πας πιο πίσω. Αν στο Β είχε φθασει κανονικά και χάθηκε ανάμεσα σε Β και Γ, δεν έχουν ευθύνη ούτε η μεταφορική ούτε η πωλήτρια. Πρόσεχε δεν τα διατυπώνω σωστά, μήπως σε μπερδεύω. Να καταλάβεις σε γενικές γραμμές με ενδιαφέρει.

    Εάν δεν γνωρίζεις με απόλυτη βεβαιότητα ότι μεταξύ Α και Β αποκλείεται να χάθηκε, ούτε να βγάζεις λάδι την μεταφορική μπορείς ούτε να συμπεραίνεις ότι έλειπε ήδη το αντικείμενο πριν το χρονικό σημείο Α. Έχεις τέτοια απόλυτη βεβαιότητα; Το στοιχείο που δίνεις (πως φαίνεται να μην είχε πειραχθεί το μέσα πακέτο) δν είναι αρκετό για να έχεις απόλυτη βεβαιότητα -ούτε καν πιθανολόγηση- περί του τι «ήξερε» ή «δεν ηξερε» η μεταφορική. Κανονικά οφείλουν να ξέρουν τι κουβαλάνε κι αν μέσα υπάρχει βόμβα ή πατατάκια ή σφαίρες ή λεφτά. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν το ξέρουν, άσε να το ισχυριστούν εκείνοι αν επιθυμούν μην το συμπεραίνεις μόνος σου.

    Τρίτον, η πληρωμή πώς έγινε; Μετέφερες εσύ τα χρήματα απευθείας στην intersys με τρόπο που αποδεικνύεται εύκολα; Ή εσύ πλήρωσες τον φίλο σου κι εκείνος την intersys;

    TLDR ο φίλος σου τι θέλει να κάνετε τώρα; πιο πολύ από εκείνον εξαρτάται παρά από σένα. Καταλαβαίνω ότι δεν σε βοηθώ όσο θα ήθελες κι ίσως σε μπερδεύω ασκόπως, αλλά η συναλλαγή που περιγράφεις δεν είναι η πιο συνηθισμένη κι είναι σημαντικό να είσαι εξαιρετικά ακριβής στις περιγραφές και τους χαρακτηρισμούς σου.

     

    Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση.
    Η συναλλαγή εγινε μεσω του φίλου μου και της intersys. Ο φιλος ειναι ηχολήπτης και στήνει μαγαζιά εστιασης οπότε εχει συνεχεια πάρε-δωσε με την intersys. Για να στήσει πχ dj booth ολα τα μηχανηματα cdj μικτες κονσολες είναι της pioneer οποτε τα παίρνει όλα απο αυτούς. Εγω έψαχνα την οθόνη και τον ρώτησα αν μπορεί να με εξυπηρετησει να την πάρω απο αυτόν. Πράγμα που έκανε. εκανε την παραγγελία απο intersys και τους εκανε την κατάθεση αυτος. Πηγα απο το μαγαζί του να την παραλάβω τον πλήρωσα, ανοιξαμε το εξωτερικό κουτι  (που ηταν σφραγισμένο με τις ταινίες της intersys). Ανοιξαμε το κουτι το οποίο είχε το κουτί της οθόνης. Το κουτί της οθόνης δεν είχε κάποια ταινία ασφαλείας (οταν το επιασα ηταν παναλαφρο) και μαλιστα του ειπα..δεν έχει τίποτα μεσα! ΤΟ ανοιξαμε και επιβεβαιώθηκαμε και οι δύο.
    Τώρα να έχει ταινια κολλητική με το logo της intersys επανω η μεταφορική... Ελλαδα είσαι μπορεί και να είχε..
    Το παιδί θα το τραβηξει όσο πάει σε σημείο να σταματήσει και συνεργασια μαζί τους. Μαλιστα μου είπε θα μου δώσει πισω τα χρήματα και θα έχει να κάνει αυτος με την εταιρία. Οσο να ναι ομως είναι φίλος και εμένα με πειράζει να βρεθει αυτος με την πλάτη στο τοίχο.

    • Like 1
  10. Καλησπέρα μέσω φιλου που συνεργάζεται με την intersys εγινε παραγγελια οθονης (2 din για αυτοκίνητο) απο την intersys. Οταν πηγα να την παρω την οθονη απο τον φίλο μου, ηρθε σε ενα καφέ κουτι με τις ταινίες της instesys. Ο φιλος στο καταστημα μου είπε κανε ενα unboxing να την δοέμε παρέα. Ανοιγω το κουτί και μεσα σε αυτό ήταν το κουτί της οθόνης,μόλις ανοιξαμε και το κουτι της οθονης δεν είχε τιποτα μεσα!! Παρα μονο τα φελιζολ της οθόνης.
    Πηρε ο φίλος απ ευθειας τηλέφωνο και είπανε θα το κοιτάξουν.. Μετά απο 2 βδομάδες ακόμα το κοιτάνε.. Σε καθημερινή επικοινωνία του φίλου που συνεργάζεται μαζί τους, του λενε 1002 δικαιολογίες,του τύπου ψάχνουμε στις κάμερες και δεν βγάζουμε ακρη, μήπως την έφαγαν απο  την μεταφορική.(Η μεταφορική δεν ήξερε καν τι είχε μέσα, γιατι η οθονη ήταν σε άλλο κουτι που ανέφερα πιο πάνω.Φτασαν μεχρι σε σημείο να πουν στον φίλο οτι επείδη δεν βγαίνει άκρη σε μελλοντικές σου  παραγγελιες θα σου κάνουμε μια γενναία έκπτωση!!!!!
    Η οθόνη είναι προπληρωμενη απο εμένα. και ο φίλος ήταν παρών κατα το ανοιγμα της συσκευασίας στο κατάστημα του. O φιλος είναι προθυμος να με βοηθήσει σαν μάρτυρας.
    Τι μου προτείνετε να κανω; INKA;
    Eυχαριστώ για τον χρόνο σας

  11. πριν 16 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

    Δεν νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο. Εδω ανθρωποι αλλαζουν επεξεργαστη με την ιδια καρτα με παλιες καρτες και παιρνουν 30 και 40 fps. Κατι δεν παει καλα

    Παίζει να είναι μουφα γιατί ο τύπος δεν δείχνει σε μεγάλη εικόνα το βίντεο να βλέπουμε live τι fps πιανει

    Cpu/gpu usage κλπ

    • Like 2
  12. πριν 3 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

    H καρτα φαινεται οτι τρωει μπουκαλι στα 1440p. Οποτε φανταζεσαι τι γινεται στα 1080p. Λιγο πανω απο 2080Ti θα ειναι. 5-10fps δλδ στα 150-200-250fps range που θα τρεχει το game.

    Αν εχεις οτιδηποτε απο 1080Ti κ μετα, οχι δεν αξιζει. Εκτος αν τη κρατησεις καμια δεκαετια.

     

    Ναι, η 3070 ειναι η λογικοτερη αγορα για την αναλυση αυτη.

     

    1070 έχω το μέγιστο λάθος ήταν που πήγα σε 1080 gaming monitor το καλοκαίρι και όχι 1440.

    Αναμονή να δούμε τι θα βγεί από reviews κλπ όπως και την κίνηση της amd.

  13. πριν 4 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Η καρτα απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο σαπια ειναι ολα τα cpus απο Sandy Bridge μεχρι σημερα, including ολα αυτα που κυκλοφορουν σημερα.

    Η nVidia τρεχει με 1000, και οι Intel, AMD (ολα τα departments) με 100.

     

    Λογω του παραπανω (κ καποιων limitations σε διαφορες engines), η καρτα αχρηστευεται τελειως σε λιγοτερο απο 1440p οθονη.

    Άρα  σε 1080p 240hz monitor δεν αξίζει λες; 

    Να πάω σε 3070; 

    Καινούργιο μόνιτορ είναι οπότε σκοπεύω να το κρατήσω 2 χρόνια σίγουρα

  14. Bλέπω ολοι πλεον κοιτάνε να αγοράσουν απο εξωτερίκο.. Στην Ελλαδα θα εχουμε το κλασικό καπελο ακομα και στα καταστήμα στο skroutz ε;
    3080 σε 1080p 240hz μονιτορ ειναι υπερβολη? να φανταστω θα το ξερουμε μετα τα review..

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.