Jump to content

calcoutis

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

calcoutis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. calcoutis

    Diablo 3

    το username είναι το μαιλ που έχεις βάλει στο battlenet. Υ.Γ: Τώρα βγήκα και ξαναμπήκα κανονικά δεν έχουν πρόβλημα οι servers.
  2. calcoutis

    Diablo 3

    Τώρα μόλις μπήκα κανονικά. Μήπως έχεις βάλει άλλον server?
  3. calcoutis

    Diablo 3

    [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Μπορώ να εγγυηθώ για την δική μου κόπια που έφυγε εχτές και είναι στο Κορωπί τώρα και μετά από επικοινωνία μου με ups μου παν ότι θα έρθει το απόγευμα (η μεταφορά έγινε με αεροπλάνο). Υποθέτω λοιπόν ότι τα collector's από άμαζον για Ελλάδα θα πρέπει να ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. Αν στο tracking λέει ότι είναι Ελλάδα θα το έχετε λογικά σήμερα.
  4. calcoutis

    Diablo 3

    Για όσους έχουν παραγγείλει collector's από άμαζον έρχεται με ups express saver - next day delivery. Σε μένα έφυγε χτες από UK και θα το έχω το απόγευμα (παρόλο που είχα επιλέξει free delivery) Επικοινωνήστε με ups γιατί στο tracking τους δεν γράφουν πότε είναι out for delivery
  5. calcoutis

    Diablo 3

    Παιδιά μπείτε Option=>Account και διαλέξτε Αμερική όχι Ευρώπη. Όχι ότι έχει και τρελή διαφορά απλώς για να μην παιδεύεστε τσάμπα με Ευρώπη
  6. calcoutis

    Diablo 3

    Η ίδια η blizzard το έχει ανακοινώσει ότι ανεξαρτήτως class θα διαλέγεις ότι gender θες. Δες και αυτό http://forums.battle.net/thread.html?topicId=15276980451&postId=153028772443&sid=3000#12 καθώς και το artwork του male wizard που υπάρχει στο site της blizzard http://us.media.blizzard.com/1901200114/_images/artwork/ss72-hires.jpg
  7. calcoutis

    Diablo 3

    Βασικά 3 classes έχουν ανακοινώσει αλλά το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 5. Δες και εδώ Υ.Γ: Για κάθε class θα έχεις επιλογή male ή female
  8. calcoutis

    LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!

    Σίγουρα η PF είναι TN.΄Οσο για τις γωνίες θέασης είναι όντως περίεργο εκτός και αν έχουν την BF και δεν το ξέρουν. Εγώ στην θέση σου δεν θα το ρισκάριζα. Θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να το ξεδιαλύνεις πριν την παραγγείλεις. ΥΓ:Απ' ότι είδα λέει Usb Hub:όχι ενώ η οθόνη(BF) έχει πάνω της Usb.
  9. calcoutis

    LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!

    Φίλε προσοχή όχι την PF πρέπει να είναι Tn panel μόνο την BF(σε αυτήν αναφερόμαστε).
  10. calcoutis

    LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!

    Φίλε μου εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να το παρατηρήσω.(πάντως από reviews δεν αναφέρουν ότι έχει τπτ από τα δύο). Περίμενε και καμιά δυο απόψεις ακόμα. ΥΓ:Είναι πάντως άλλη εμπειρία gaming σε 26 (τουλάχιστον από 17αρα που είχα εγώ)
  11. calcoutis

    LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!

    Φίλε μου η οθόνη υποστηρίζει hdcp.Λογικά με ένα hdmi to dvi-d adadptor θα είναι μια χαρά.Δυστυχώς δεν έχω ούτε xbox360 ούτε ps3 για να το δοκιμάσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.