Jump to content

sporting

Members
  • Posts

    36
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by sporting

  1. sporting

    #labxmas2014 day 2 gift 4

    Σκόρος κι από μένα..
  2. sporting

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    4 κι από μένα..
  3. sporting

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Thanks για τις πληροφορίες... Το ξύδι το βάζω σκέτο ή σε κάποια αναλογία με απιονισμένο νερό? Να γεμίσω το tank και να το βάλω να δουλέψει για κανένα μισάωρο? Ή απλά να το γεμίσω και να το ταρακουνήσω για να καθαρίσει?
  4. sporting

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Έχω την εξής υδρόψηξη: CPU block: XSPC RayStorm (Χαλκός) VGA block: EK-FC6970 (Χαλκός) Rad 1: Aqua Computer Airplex XT 240 (Χαλκός) Rad 2: XSPC RS240 (Χαλκός) Pump: Alphacool VPP655 Tank: XSPC Acrylic Dual Η τρόμπα και το tank αλλάχθηκαν προχθές και παρατηρώντας το παλιό tank είδα ότι έχει χρωματιστεί από το υγρό που χρησιμοποιώ (TFC Feser One Cooling Fluid UV Red), θέλω λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο υγρό που να μην χρωματίζει τα επιμέρους υλικά. Ξέρω θα πείτε πάρε κάποιο διάφανο ή WFI αλλά μ' αρέσει το κοκκινάκι ρε γαμώτο ΥΓ1. Παρατήρησα μετα λύπης μου ότι το block της κάρτα γραφικών άρχισε να παρουσιάζει διάβρωση (πρασινίλα). Τι φταίει? Τι να κάνω για να το σώσω? Το έχω μόλις 5 μήνες. ΥΓ2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει η κοκκινίλα από το παλιό tank? Υπάρχει κάποιο καθαριστικό? Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα.
  5. το netbook φυσικά γιατί το pc δουλέυει και σαν κέντρο ψηχαγωγίας οπότε δεν λέει να το διώξω. :dance3:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.