Jump to content

theshadowgr

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About theshadowgr

  • Γενέθλια 02/07/1988

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

theshadowgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. theshadowgr

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Είχα δώσει 3 συνεντεύξεις συνολικα τον Αύγουστο, ολα καλα αλλά δεν δέχθηκα για προσωπικούς λόγους. Σήμερα μετά απο επικοινωνία ξανά με την nscglobal για tier 2 network engineer στην AT&T και συνέντευξη περίπου 20 λεπτών ανεβαίνω και εγω πάνω 1 Μαρτίου. Οι ερωτήσεις ειναι 100% πρακτικές, πέρα απο μια εισαγωγική ερώτηση του τύπου πες μας μερικά πράγματα για εσένα τίποτα παραπάνω. Ενδεικτικά: Ένα /30 δίκτυο πόσους host έχει. Η IP xx.xx.xx.xx ειναι public ή private. Ποια εντολή σε ενα cisco router σου εμφανίζει το routing table.. κτλ.
  2. theshadowgr

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα την άποψη σας για το εάν αξίζει (οικονομικά - επίπεδο ζωής) να έρθω για εργασία στο Brno. Εχω κάνει μέχρι τώρα 2 interview με την nscglobal για Tier 2 network specialist στην at&t. Εκκρεμεί ένα interview ακόμα με την at&t. Από χρήματα έχουν αναφέρει gross 420000 czk plus 25% monthly gross salary σε 4ης δόσεις για τον 1ο χρόνο. Καθαρά από ότι είδα βγαίνει 281000 czk ( εάν το site είναι σωστό).. Εδώ Ελλαδα είμαι στα 570€ καθαρα, μένω με γονείς χωρίς έξοδα για λογαριασμούς,φαγητο,ενοικιο κτλ. Οικονομικά θα μπορέσω να " επιβιωσω" με αυτά που προσφέρει η nscglobal με ενοίκιο ( 1 άτομο , κατά προτίμηση να συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί ρεύμα,νερο,θερμανση) plus έξοδα (internet, super market ,τσιγαρα κ καμία έξοδος)? Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων :-)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.