Jump to content

theshadowgr

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by theshadowgr

  1. Είχα δώσει 3 συνεντεύξεις συνολικα τον Αύγουστο, ολα καλα αλλά δεν δέχθηκα για προσωπικούς λόγους. Σήμερα μετά απο επικοινωνία ξανά με την nscglobal για tier 2 network engineer στην AT&T και συνέντευξη περίπου 20 λεπτών ανεβαίνω και εγω πάνω 1 Μαρτίου. Οι ερωτήσεις ειναι 100% πρακτικές, πέρα απο μια εισαγωγική ερώτηση του τύπου πες μας μερικά πράγματα για εσένα τίποτα παραπάνω.

    Ενδεικτικά: Ένα /30 δίκτυο πόσους host έχει. Η IP xx.xx.xx.xx ειναι public ή private.  Ποια εντολή σε ενα cisco router σου εμφανίζει το routing table.. κτλ.

  2. Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα την άποψη σας για το εάν αξίζει (οικονομικά - επίπεδο ζωής) να έρθω για εργασία στο Brno. Εχω κάνει μέχρι τώρα 2 interview με την nscglobal για Tier 2 network specialist στην at&t. Εκκρεμεί ένα interview ακόμα με την at&t. Από χρήματα έχουν αναφέρει gross 420000 czk plus 25% monthly gross salary σε 4ης δόσεις για τον 1ο χρόνο. Καθαρά από ότι είδα βγαίνει 281000 czk ( εάν το site είναι σωστό)..

    Εδώ Ελλαδα είμαι στα 570€ καθαρα, μένω με γονείς χωρίς έξοδα για λογαριασμούς,φαγητο,ενοικιο κτλ.

    Οικονομικά θα μπορέσω να " επιβιωσω" με αυτά που προσφέρει η nscglobal με ενοίκιο ( 1 άτομο , κατά προτίμηση να συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί ρεύμα,νερο,θερμανση) plus έξοδα (internet, super market ,τσιγαρα κ καμία έξοδος)?

     

    Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων :-)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.