Jump to content

anle

Premium Members
  • Posts

    51
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by anle

  1. Παιδιά επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για overclocking (το φοβάμαι λίγο το θέμα μην κάνουμε και καμία ζημιά) ποιες 3-4 συγκεκριμένες κινήσεις θεωρείται ότι πρέπει να κάνω στο bios για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα που ζητώ;;;;
    Ευχαριστώ .....
     

  2. Από ψύξη φοράω μία aftermarket της Xigmatec (αέρας, με 16ρι ανεμιστήρα) που κυκλοφορούσε πριν 4-5 χρόνια (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά θα έλεγα ότι τότε ήταν από τις κορυφαίες που κυκλοφορούσαν).

    Τώρα όσον αφορά την θερμοκρασία με βάση το everest ποια θερμοκρασία θέλετε να σας πω;;;;(έχει θερμοκρασίες για cpu,cpu#core1,cpu#core2,cpu#core3,cpu#core4)

     

    Υπόψιν παιδιά ότι είμαι εντελώς άρχάριος με overclocking και ρυθμίσεις motherboard για αυτό .....οπότε ότι μου λέτε σας παρακαλώ να μου δίνετε περισσότερες διευκρινήσεις...... 

  3. Καλημέρα σας......

    Λόγω αναβάθμησης που έκανα σε gpu (gigabyte gtx 660ti 2gb oc) και λόγω πιθανού bottleneck απο τον Q9550 που έχω στο main pc μου,  θα ήθελα την βοήθειά σας (δεν το κατέχω καθόλου το "θέμα overclocking") έτσι ώστε να τον "ανεβάσω" λίγο (λέω γύρω στα 3,5 έτσι να μην έχω κανένα πρόβλημα λειτουργίας του), έτσι ώστε να βοηθηθεί συνόλικά το σύστημά μου  .... το setup μου αποτελείται από cpu Q9550, motherboard asus maximus formula, hard disc corcair ssd 256 gb για το λειτουργικό + 3 x 1,5 tb για αποθήκη , gpu gigabyte gtx 660ti 2gb oc, memory 4 x 2G corcair dominator dual channel, psu enermax 625W και monitor dell u2414h.

    Το σύστημα μου τρέχει απροβλημάτιστα windows 7 ultimate eng, 64 bit, τουλάχιστον 15 ώρες κάθε μέρα.

    Ευχαριστώ.

     

  4. Καλή gpu αλλά με αυτή σίγουρα θα έχεις bottleneck απο τον 9550, αν θες μπορούμε να σε βοήθησουμε να τον ανεβάσεις λίγο.

     

    Ναι και βέβαια θέλω να με βοηθήσετε να τον ανεβάσω λίγο γιατί εγώ δεν έχω ιδέα πως γίνεται........(όποιος θέλει να με βοηθήσει σε αυτό ας στείλει π.μ.)

    Ευχαριστώ

  5. Βρήκα μία r9 280 dual-x με εγγύηση και σε καλή τιμούλα.......να την "χτυπήσω" ;;;;κάνει για το σύστημά μου ή παραείναι δυνατή;;;

    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&pid=2194&lid=1#

    επίσης βρήκα και αυτήν :

    http://www.hisdigital.com/un/product2-693.shtml

    τι μου προτείνετε;;;

  6. Καλημέρα......θα ήθελα να μου προτείνετε εκτός από τις amd gpu που προτάθηκαν ποιο πάνω και κάποια υλοποίηση της nvidia (γύρω στα 120 ευρώ, καινούργια ή μεταχειρισμένη), λόγω πιθανής αγοράς της Dell U2414H (+ 80 HZ overcloc με nvidia driver).

  7. Καλημέρα παιδιά ......σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.....τελικά υπάρχει καμία καρτούλα να βάλω πάνω αλλά χωρίς να μπλέξω με overclocking του επεξεργαστή κτλ (δεν το πολυκατέχω το θέμα);;;;έτσι και αλλιώς οι hi end επιδόσεις δεν με πολυενδιαφέρουν  αφού ετσι και αλλιώς θα έχω μεσαίες απαιτήσεις...............

  8. τα 100ε ειναι πολυ κακο σημειο για αγορα καινουριας, γιατι εισαι στη low end περιοχη και γινεται ενα μεγαλο αλμα στην αποδοση γυρω στα 150ε. Οποτε με 40-50ε παραπανω θα παρεις αλλη κλαση καρτας εντελως που θα τα αξιζει μεχρι τελευταιου ευρω αυτα τα λεφτα.

    Αν βαλεις στο παιχνιδι και μεταχειρησμενες τοτε δεν ειανι κακα τα 100ε αφου μπορεις να παρεις καρτες που ηταν καινουριες στα 150-170 καποτε και να ξεπερασεις αυτο το προβλημα.

    Γενικα παντως ειναι κακη εποχη για αγορας ειτε καινουριας ειτε μεταχειρησμενης (πιο πολυ καινουριας) γιατι για καποιο λογο εχουν ψιλο-ανεβει οι τιμες σε σχεση με πριν 2-3 μηνες. Σιγουρα σε μεταχειρησμενη μπορεις να επηρεαστεις λιγοτερο απο αυτον τον παραγοντα...

     

    Πιστευω αφου εισαι διατεθημενος και για μεταχειρησμενη, ειναι η καλυτερη λυση να παρεις οτι καλυτερο βρεις (και αναλογα την υπομονη) εκει στα 100-130ε. Αν εισαι τυχερος(+υπομονη) μπορεις να βρεις ακομα και καρτα επιπεδου r9 270 που θα ηταν τρελη αναβαθμιση για σενα ή μια 660ti πχ αλλα με λιγη εγγυηση... (δε θα πω για καρτες 7950/7970 που θα ηταν πυραυλοι στα λεφτα αυτα αλλα δε θα ειχαν εγγυηση που τη θες).

    Πρεπει να target-αρεις κατα τη γνωμη μου αυτες τις καρτες r9 270/660ti/7950 που αν τις βρεις μεχρι 130ε με εγγυηση τις χτυπας χωρις δευτερη σκεψη. Μετα αν κατσει καμια 7870 (με εγγυηση ομως οπως θες) λιγο πιο φτηνα, ή καμια r9 280 nonX /7970 με εγγυηση/760 στα 140-150 παλι τη χτυπας ευκολα αν θες να κανεις υπερβαση!

    δεν φανταζομαι με αυτες τις καρτες γραφικων να εχω προβλημα με το υπαρχων συστημα μου ;;;;εννοω επεξεργαστη, μητρικη μνημες κτλ

  9. Πόσα Watt κατανάλωση έχει αυτή;;; επίσης θα με ενδιέφερε να είναι σχετικά ήσυχη από θέμα θορύβου..........απο μεταχειρισμένες ποιες έχεις στο νου σου;;;

  10. Καλησπέρα σας......

    ύστερα από 5-6 χρόνια ψάχνω την επόμενη μου gpu....... η hd4870 που είχα οποία παρέδωσε πνεύμα.......από απαιτήσεις λίγο gaming (wow, lol, pro, derty) ,πολλές ταινίες και internet.... το setup μου αποτελείται από cpu Q9550, motherboard asus maximus formula, hard disc corcair ssd 256 gb για το λειτουργικό + 3 x 1,5 tb για αποθήκη , gpu hd4870 (αυτή μας τελείωσε), memory 4 x 2G corcair dominator dual channel, psu enermax 625W και monitor dell u2410.

    Το σύστημα μου τρέχει απροβλημάτιστα windows 7 ultimate eng, 64 bit.

    Το βασικό hardware (εαν και παλιό σχετικά) δεν σκοπεύω να το αλλάξω αφού δουλεύει μια χαρά, οπότε περιμένω τις προτάσεις σας για αγοράς κάποιας gpu καρτούλας καινούργιας ή μεταχειρισμένης.

  11. Καλημέρα παιδιά........

    έχω μία οθόνη DELL U2410 από το 2009 και εδώ και 2 μήνες παρατηρώ κάποιες σκιές (σαν σκούροι κυματισμοί) στην αριστερή πλευρά της επιφάνειας που φένονται μόνο όταν βρίσκομαι σε ανοιχτό φόντο επιφάνειας εργασίας.

    Ποια είναι η γνώμη σας;;; η οθόνη είναι στα τελευταία της ;;;

  12. Μια ερωτηση παιδια.........ο samsung mlc 64G me ton 128G εχει διαφορα στην ταχυτητα;;;;;

    Eπισης ο corcair mlc 128g me ton samsung mlc128g εχει ουσιαστικη διαφορα στην ταχυτητα αναγνωσης-εγγραφης;;;;

    Σημειωνω οτι ενδιαφερομαι για την αγορα ενος απο τους δυο 128(corcair-samsung) για χρηση -στηισιμο λειτουργικου-στο desktop...................

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.