Jump to content

p3nny

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About p3nny

  • Γενέθλια 20/04/1958

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Σπαρτη

p3nny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. p3nny

    σχετικα με UPS Accupower

    παιδια το εστειλα πισω γιατι με ενοχλουσε ο θορυβος και ειπαν οτι ετσι δουλευει ...ειπε ενας φιλος οτι μπορει να το κανει να μην ακουγεται θα δουμε,,,εχω κι αλλο ιδιο πριν 2 χρονια που ποτε δεν δουλεψε ο ανεμιστηρας μαλλον χαλασμενος και δεν ηξερα οτι εχει και απλα ηταν ζεστο το μηχανημα τιποτα αλλο.
  2. Γεια σας Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος να πω γι αυτο το προβλημα που εχω Αν δεν ειναι ετσι συγνωμη και παρακαλω μεταφερετε εσεις εκει που πρεπει το θεμα μου Εχω ενα UPS Accupower 1000VA Και κανει πολυ θορυβο το ανεμιστηρακι ειναι γιατι με ενημερωσαν απο πλαισιο που το αγορασα οτι ολα τα ups της accupower εχουν ανεμιστηρακι αλλα αυτος ο θορυβος αμα συνεχιστει εγω θα παω τρελοκομειο Τι μου προτεινετε? Αν το ξεσυνδεσω θα εχω προβλημα υπερθερμανσης της μπαταριας? Να σημειωσω οτι εχω αλλο ενα ιδιο που το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια κι εκεινο ειναι εντελως αθορυβο και ανακαλυψα περνοντας το καινουργιο οτι ειναι αθορυβο γιατι ποτε δεν δουλεψε το ανεμιστηρακι του εξ ου και ηταν παντα ζεστο.Και μου ειπαν πως υπαρχει κινδυνος εκρηξης αμα δεν δουλευει το ανεμιστηρακι και υπερθερμανθει. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας απαντησει
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.