Jump to content

Tankard

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Tankard

  1. Να ευχαριστήσω θερμότατα τον Άρη για τον επεξεργαστή και τις μνήμες που μου χάρισε αλλά και για την ευγένειά του. Να είσαι καλά!
  2. Καλησπέρα σας. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Intracom JetSpeed 500 Δοκιμάστηκε και είναι λειτουργικό. Έχει το τελευταίο firmware. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στο εγχειρίδιο που μπορείτε να κατεβάσετε από το link που έδωσα πιο πάνω. 2. Intracom JetSpeed 520 Δοκιμάστηκε και είναι λειτουργικό. Έχει το τελευταίο firmware. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στο εγχειρίδιο που μπορείτε να κατεβάσετε από το link που έδωσα πιο πάνω. 3. Intracom NetMod v4 Δεν δοκιμάστηκε καθώς δεν έχω γραμμή ISDN. Μπήκε στο ρεύμα όμως και άναψε το λαμπάκι του. 4. Intracom JetSpeed 520+ ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Δίνεται για πειραματισμούς/διακόσμηση (; ) Θα προτιμούσα να χαριστούν σε άτομα που θα τα χρησιμοποιήσουν για τη χρήση που κατασκευάστηκαν και μπορούν να έρθουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας να παραλάβουν (ή στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής). Έχουν μπει και σε άλλα forums μπας και τα θέλει κανείς. ΥΓ> Να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά σε όποιους τα ονόματα των παραπάνω modems επανέφεραν οδυνηρές αναμνήσεις. ;-P
  3. Με ενφιαφέρει. Φυσικά αν δεν τον θέλει κάποιος άλλος μιας και έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον και για μια Jetway μητρική πιο πάνω που μου χρειάζεται εξίσου. Φιλικά,
  4. Παίδες λόγω έλλειψης χρόνου θα απορύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ πολύ τον Mpilias για την προσφορά του.
  5. Με ενδιαφέρει η κάμερα. Μπορώ να περάσω στις 16:00 από τον Άγιο Στέφανο.
  6. Και εμένα με ενδιαφέρει για λόγους παρελθοντολαγνείας... Μπορώ να περάσω και σήμερα το απόγευμα.
  7. argy1 ενδιαφέρομαι για όλο το πακετάκι
  8. Που βρίσκεσαι; Αν είσαι κοντά θα με ενδιέφερε.
  9. Καλησπέρα. Όταν λες "κολλημένος" αναφέρεσαι στην κεφαλή;
  10. Έτσι όπως μου τον περιγράφεις μάλλον δεν θα ταιριάζει. Ο δικός του δεν έχει καθόλου pins. Επίσης η άλλη του πρευρά καταλήγει σε usb-a υποδοχή.
  11. Αν το SENDO έχει τέτοιο φορτιστή θα το ήθελα.
  12. Να ευχαριστήσω πολύ τον Φοίβο για την υπομονή του και για τις 2 μνημούλες που θα ξανανιώσουν το Gerico(m).
  13. Καλημέρα. Μιλάμε για SoDIMM ή κανονικές;
  14. Αν περισσεύει κάνα ζευγαράκι θα με ενδιέφερε.
  15. Αν κάτι στραβώσει με το άλλο παιδί, έχε με υπόψη σου.
  16. Απλά μια παρατήρηση: η 1GB είναι DDR2 ενώ η 512MB είναι DDR. Εγώ θα ενδιαφερόμουν αν περίσσευε καμία DDR.
  17. Φίλτατε sotoscorfu δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσω μαζί σου μιας και τρέχω για διάφορα. Αν θες περίμενε μέχρι αύριο και μετά δώστο αλλού το set. Και πάλι σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να μου το χαρίσεις.
  18. Απολύτως κατανοητά όλα τα παραπάνω. Θα περάσω να πάρω το συντομότερο το set πληκτρολόγιο και mouse για να αντικαταστήσω τα ενσύρματα που έχω τώρα. Για τα υπόλοιπα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Και πάλι καλή χρονιά να έχουμε!
  19. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Με ενδιαφέρουν και τα δυο: το dvd drive για να επισκευάζω (αφιλοκερδώς) netbook-άκια σε φίλους και γνωστούς και την κάρτα για δωράκι στον αδερφό που μαθαίνει κιθάρα. Αν σε παίρνει να μου τα δώσεις έρχομαι Καλλιθέα την Δευτέρα κιόλας, φιλικά, Γιώργος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.