Jump to content

Eternal

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Eternal

  • Γενέθλια 15/04/1985

Eternal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eternal

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ολα κυλουν τοσο ηρεμα....βρηκα την ησυχια μου. ty
  2. Eternal

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ρε παιδια μηπως υπαρχει τροπος να ειναι 100% οριστικο(οχι μονιμο απλα να κραταει τη ρυθμιση) το fun adjust στο riva tuner?Το εψαξα αρκετα στο internet αλλα δε βρηκα ακρη.Ειδα ομως πως πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα.Ενω παιρνει πχ το προφιλ για 60% speed,τρεχει λιγο και μετα πεφτει παλι στο 37....μερικες φορες φτανει και 50 απο μονο του ενω εχω βαλει 80% για παραδειγμα.δεν εχω πρβλημα μεχρι ορας,60 c εχω φτασει max αλλα ειναι σπαστικο συνεχεια να πεφτει.Βασικα αυτο το προβλημα το ειχα και στο asus smart doctor.Kαμια ιδεα?
  3. Eternal

    Cpu Temp Problem

    Εβαλα την asus και AS5 και ειναι καλυτερα τα πραγματα...νομιζω θα πεσει κιαλλο μετα απο λιγο καιρο λογο as5.Αντε να δουμε. Να και τα αποτελεσματα απο ορθος: Κατεβασα και ενα Trial του everest (νεοτερη εκδοση) και ιδου: Θα αρχισω να πειραματιζομαι σιγα σιγα με o/c γιατι το συστημα εχει πολλες δυνατοτητες για να ειναι στα default.
  4. Eternal

    Cpu Temp Problem

    Απο everest αυτο ηθελες?
  5. Eternal

    Cpu Temp Problem

    Ετρεξα ορθος και αυτα ειναι τα αποτελεσματα... Με stock ψυκτρα.Αυριο θα βαλω και την asus me AS5.Α η θερμοκρασια δωματιου ηταν κοντα στους 30 αν θυμαμαι καλα... Ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοια διαφορα σε real temp και core temp...
  6. Eternal

    Cpu Temp Problem

    Μεχρι πριν ενα μηνα οι γνωσεις μου σε οτι εχει να κανει με τη συναρμολογηση και O/c τoυ Pc ηταν θεωρητικες καθως το pc που ειχα το ειχε φτιαξει το πλαισιο.Ειπα και γω να το νεο μου συστημα να το συναρμολογησω μονος μου και ετσι εκανα.Ολα πηγαν καλα χωρις να αντιμετωπισω το παραμικρο προβλημα.Το επομενο βημα ηταν να μαθω O/c. Στη πορεια ομως διαπιστωσα πως οι θερμοκρασιες για default ηταν μεγαλες συμφωνα παντα με το asus pc probe και το bios.Ημουν πανω κατω στους 42-45 με normal χρηση στα default παντα.Ετσι εβαλα τη μαμισια ψυκτρα μηπως εφτεγε η asus silent square μιας και δουλευε στα 1900 rpm max.Και με τη μαμα ψυκτρα ομως παλι ιδιες θερμοκρασιες.Τρεχω το core temp και μου δινει core #0:45,core#1:49.Τρεχω real temp μου δινει core/minimum temp 34-39 και maximum temp 36-40. Προσπαθησα να τρεξω το TAT για να σας πω και απο εκει τι παιζει αλλα μου βγαζει σφαλμα invalid processor.Μηπως ο c2d μου ειναι καταβαθος ενας celeron:happy2:?Καμια ιδεα πως θα τρεξω το tat? Πριν ασχοληθω με o/c θελω να λυσω το προβλημα με τη θερμοκρασια και απο οτι φαινεται και με το core temp και με το real temp(παρολη την αποκληση)υπαρχει. Ακομα μαθαινω σε οτι εχει να κανει με ολα αυτα τα προγραμματα περι επιδοσεων και τα λοιπα οπως ορθος,γιαυτο ολες οι συμβουλες δεκτες. Το συστημα αποτελειται απο: MΟΒΟ:asus striker extreme cpu:intel 8500 Ram:corsair 2 *1gb 1800 Gpu:9800 gtx sound:auzetech prelude cpu cooler:asus silent sqaure(http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/asus-silent-square.html) αυτη ειναι σε περιπτωση που ειναι μαπα.Αν και τωρα ειμαι με τη stock του 8500. hdd:wd raptor 150gb/seagate 500 case:lian li 2000b Τελικα αυτες οι θερμοκρασιες ειναι ανησυχητικες?Μηπως εχω κανει κατι λαθος μιας και αρχαριος? Συμβουλες,link απο προγραμματα που θα με βοηθησουν στη πορεια και οτι αλλο δεκτα γιατι ακομα ειμαι noobaki...
  7. Eternal

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    ty φιλε μου...το εχω στα προγραμματα μου καιρος να το μαθω:clap:
  8. Eternal

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Εχτες τελειωσα τη συναρμολογηση του pc,ολα πηγαν καλα εκτος απο τη 9800 που ενω περναει τους drivers δε περναει το asus gamerOCD XP(βασικα το περναει αλλα μολις τελειωνει η εγκατασταση δεν εχω γραφικα) και μου περναει μονο το asusdoctor.Χωρις το OCD ομως μου βγαζει παντα σφαλμα και το doctor δε εχει ολα τα future...βασικα επειδη ειμαι νεος σε nvidia το GAMER OCD χρειαζετε και αν ναι τι να κανω?το doctor παντως ειναι χρησιμο γιατι ρυθμιζει τον ανεμιστηρα.....μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτα που κανουν το gamer ocd και το smartdoctor???
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.