Jump to content

sevast99

Premium Members
  • Posts

    87
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sevast99

  • Γενέθλια 11/07/1955

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Computers ,Hi TECH, Photo-video
  • Επάγγελμα
    Εκτελωνιστρια, Ψυχολογος Πληροφορικος

sevast99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Κατέληξα να εχω 2 καινούργια κινητα , και απλήρωτο το ρευμα, οχι δεν το ευχαριστιεμαι , Άλλωστε αυτο που παντα σε ευχαριστεί ,ειναι αυτο που διαλέγεις, και εγω διάλεξα το Samsung s4 zoom ,που οι φωτο του ειναι όνειρο με zoom οπτικό x10 Τεννις θα παίζω με τα 2 κινητα ρακέτες θα τα κανω
  2. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Παρέλαβα τελικα Σήμερα την Ζ1, Εντάξει ο Σιμρεντερ , τον αναγνώρισε αμέσως , Έφαγα μια τουβλια γιατί δεν αναγνώριζε, την κάρτα μνήμης που του έβαλα (καινούργια της Σονυ HSHC) 16 GB , αλλά εφταιγε η κάρτα μνήμης , μια άλλη από το άλλο μου κινητό, την αναγνώρισε αμεσα ,οποτε όλα καλά προς το παρόν.
  3. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Οχι σε μενα, Απο την Σονυ-Αρβατο-τεχνικο- καιζερ -κουριερ Με πήραν απο Καιζερ και μου ειπαν οτι έφτασε στα χερια τους. και Σημερα θα το στειλουν .
  4. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Να μου εγγυηθεί το μαγαζί οτι σε περίπτωση βλάβης εχω να κανω μόνο με εκείνο , να μην με μπλέξει στυλ παρε τεχνικο, παρε Σονυ ,Παρε Αρβατο, ξανα παρε ξαναπαρε , εκει τα ακουμπάω με εκεινο εχω να κανω, και ας ξεμπλεξει Αυτο με την αντιπροσωπεια τα σερβισς κλπ Σε μενα ηρθε doa ΟΧΙ DED. ΑΛΛΑ DEFECTIVE ON ARIVAL Εγώ γιατί να ταλαιπωρηθώ τόσο??Αλωστε ετσι οριζει ο Νομος ο Πωλητής ειναι ο Πρωτος υπεύθυνος για το προϊόν που πούλησε , οχι ο καταναλωτης. Θελω να δω ποιος θα μου πληρωσει τα τηλ Sony που εχουν αστική χρέωση , με τις ωρες που ημουν στην αναμονη, και το κινητο που πηρα στον Τεχνικο. Οταν ειχα προβλημα με Samsung και πηρα 5-6 φορες 11 Ε πανω ο λογαριασμος
  5. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Δεν το καταλαβα αυτο " δεν παιρνεις κινητο που δεν εχει android απο σκρουτζ ,εκτος αν ειναι 100% Ελληνικης αντιπροσωπειας " Δηλ apple? Παντος το Kaizer και καλες κριτικές ειχε και έγγραφε φαρδυα πλατια υπο την Εγγυηση της Ελληνικησ Αντ.... . και ειδατε τι τραβηξα . Ηθικόν δίδαγμα : Για μενα ΜΑΚΡΥΑ απο την "αιγιδα της Ελληνικης Αντιπροσωπειας " Αν ειχα να κανω μονο με το μαγαζι θα ξεμπερδευα πολυ πιο γρηγορα , τωρα ακομη περιμενω να το στείλει η Σονυ Αρβατο.--->τεχνικο --->καιζερ----->κουριερ----> σε μενα Απο 18/12 που παρεγγειλα εχουμε φτασει 26/1 /14, και βλεπουμε.......
  6. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Ακόμα δεν το παρέλαβα , απο εβδομαδα μαλλον Από τότε που τα έσπασε με ericsson και βαδιζει μονη..τα εχει κανει ..... Η ericsson ήταν το μεγαθήριο στα κινητά.
  7. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Στον τελευταίο το πηγα στις αρχες, αλλα δεν το ανέλαβε , μου ειπε οτι δεν εχει εντολή απο Σονυ???? Με την αποδειξη αγορας το πήγα 1 μερα κινητό ήταν , και οταν αργότερα ρώτησα αν μπορεί να μου το φτιαξει επι πληρωμη, (εφοσον δεν πηγαιναν καλα τα πραγματα , ακόμη και ανταλλακτικα να του παω , ειπα, μου ειπε οτι δεν ειχε τον κατάλληλο εξοπλισμό???? Το κινητο ειναι πολυ ιδιαίτερο φαίνεται (Μωρέ για τα μπαζα ειναι απο τι βλέπω, κάνεις δεν θελει να το πιάσει στα χέρια του, μεχρι και Η Σονυ το αλλαξε αντι να φταξει το σιμρεντερ 3 euro στοιχίζει)Δεν θέλουν να το ανοίξουν . Και αναρωτιέμαι τι θα κανουν οι κάτοχοι του οταν χρειαστεί να αλλαξουν μπαταρία?????
  8. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Σιγά σιγά ξετυλιγεται το κουβάρι Μολις πηρα Samsung , τα Σερβις της για Αθηνα ειναι,Smartec ,Arvato, Omnitech.Για Θεσσ/νικη microtech , και LG αν το πας μονος σου στο σερβις ειναι το Procordia, Αν παει μεσω μαγαζιου αγορας Arvato. Τελικά απο οτι καταλαβα , μονος εχεις επιλογες ,αν μέσω μαγαζιού αγορας την εκατσες Εκεινο που μου αρεσε στην Lg ηταν οτι ηταν πρόθυμοι να στείλουν κουριερ να το παρουν και να το φτιαξουν με δικα τους μεταφορικα (δεν εχουν σερβις θεσ/σνικη) Λοιπόν +1 στην LG ,ΓΙΑ AFTER SALES Υποστήριξη.
  9. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Εγω το καρακαταλαβα ετσι και κέρδισα ,Αλλα τρελαίνομαι όταν ολα τα μαγαζιά, μικρα μεγάλα έχουν γραμμενα στο site τους, διάφορα που αποπροσανατολιζουν τον πελάτη με αποτέλεσμα να την τρώει? Πως θα γινει μωρέ να τους αναγκάσουμε να κατεβάσουν αυτές τις αηδίες περί πολιτικής επιστροφών και εγγυήσεων που λένε, που μονο νόμιμες δεν ειναι?αλλα ταλαιπωρούν ενα κάρο κοσμάκη? Πιστευεις αν το θεμα εμενε στην εξαδέλφη μου , και δεν το έπαιρνα επάνω μου θα ειχε αυτην την έκβαση???Θα έπαιρνε πισω ενα μη λειτουργικό κινητό, και θα το έκανε δισκάκι για καφε. Εγώ δεν κανω την έρευνα για το εαυτό μου πια αλλά για τους επόμενους που θα τύχει. Είδα μαγαζι που φαρδιά πλατιά εγγραφε, για τα κινητα που πουλούσε (Δεν υπαρχει DOA αν το κινητο εχει απο την αρχη βλαβη δεν αντικαθίσταται απο εμας)κλπ "Δεν καλλυπτουμε DOA δηλαδη αντικατασταση προιοντος σε περιπτωση βλαβης μεσα στις πρωτες μερες αγορας του . Υπευθηνη ειναι η αποφαση του ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ service της αντιπροσωπειας ARVATO αν κανει η οχι αντικατασταση η το επισκευασει εφοσον κανει τον ελεγχο του προιοντος πρωτα και φανει οτι υπαρχει ελλατωμα " Όροι Χρήσης Αυτα!
  10. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Ναι, οκ αλλά αυτό δεν λέει τι κάνουν οι αντιπροσωπειες, όταν κατ ανάγκη πάνε σε αυτές τα κινητά , που ειναι η συνηθισμένη μέθοδος πλέον των καταστημάτων , μικρών, μεγάλων, γνωστών η μη , που βγάζουν την ουρά τους απέξω, και σε μπλέκουν με μαμά εταιρεια, και όποιο σερβις έχει αυτή, Εν τω μεταξύ διάβασα και σε άλλα μαγαζιά οτι σε περίπτωση εξ αρχής ελαττώματος της συσκευής η μονη υποχρέωση τους ειναι να το στείλουν στο Επίσημο Σερβις της μαμάς εταιρειας, και πάλι ανέφεραν οτι το Επίσημο σερβις πολλών εταιρειών, κυρίως για Αθήνα ειναι το Αρβατο. Για samsung αναφέρουν και σαν δεύτερο καποιο άλλο, που έχει γραψει πιο πάνω συμφορουμιτης μας.
  11. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Απο lg σε στειλανε η απο μονος σου?? Κατω απο εγγυηση η οχι? Εγω αναφερομαι πια ειναι η τυχη τους, αν αναγκαστεις λογο βλαβης, η ελατωματος να το στειλης στην Ελλ, Αντ του καθε κινητου.
  12. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Εγω γραφω τι διάβασα , και το έκανα copy-paste Τώρα ειδα λίγο, plaisio & e-shop Το ενα λει εγγύηση Ελληνικής... το αλλο δεν αναφέρει, λεει μονο 2 χρονια , αν πας όμως στο κομματι , εγγυησεις που εχει , εκει λεει, οτι υπεύθυνος ειναι ο κατασκευαστης , η ο προμηθευτής ΕΕ. Βεβαια υπάρχουν και αλλα σερβις, ιδιαίτερα σε άλλες πόλεις, συμβεβλημενα ,αλλα για μικροβλαβες η παλαιότερα κινητά . Μην ξεχνανε οτι το δικο μου το πηγα σε τοπικο σερβις και δεν το ανέλαβε, με την δικαιολογια οτι δεν ειχε εντολη απο Σονυ , οταν μετα ξαναπηρα να τους ρωτησω, (πριν την ευνοϊκή έκβαση της υπόθεσης) αν μπορουν να μου το κάνουν εκτός εγγύησης επι πληρωμή ,μου είπαν οτι δεν έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό. Ένταξη ειναι ιδιαιτερο τηλ , και αν ανοιχθεί υπάρχει μεγάλη περίπτωση , να χασει το αδιάβροχο του.Ισως γιαυτο αποφασισαν τελικα αντικατασταση. Θα πάρω Σαμσουνγ να ρωτησω καποια στιγμη ,Μωρε θα μάθω, Χμμ και η κορη μου εχει lg εντος εγγυησης , για να δω, και απο lg αν και η Lg εχει εδω Θεσ/νικη Σερβις.
  13. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Κάνοντας μια σχετικη ερευνα σε διάφορα μαγαζιά πώλησης κινητών , Σκρουτζομαγαζα ,διάβασα (μα σε ολα 6-7) το εξής και έμεινα κάγκελο! "Το επίσημο service για συσκευές ΗTC,Nokia, Samsung, LG, και Sony έχει αναλάβει η εταιρεία Arvato (Κηφισού 31Α στα ΚΤΕΛ Κηφισού στον 3ο όροφο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105197500)." Τι κατάρα ειναι αυτη βρε παιδια???? Αυτό ειναι το Service ολων πια ? ,τι θα κάνουμε ?? Petition που είπε και ένας φίλος, για να σταματήσει αυτη η σχεδον αποκλειστική συνεργασία?? Να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές καμμένοι και μη??:worry: Ασε που τα περισσότερα λένε οχι Doa,σε ελαττωματικά εξ αρχής προϊόντα, αλλά σέρβις και οτι πει. Δηλαδή η Ιστορία μου ειναι το καθιερωμένο, και ούτε επιστροφή χρημάτων κάνουν αλλά πίστωση .Δηλ άμα σου τα πάρουνε, καλά Χριστούγεννα. Θα ψάξω και στα ποιο γνωστά ,και καθιερωμένα μαγαζιά να δω τι γίνετε!
  14. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Αμα την γλυτωσω απο τους υπολοιπους της οικογενειας,που δεν εχουν ιδεα τι εκανα καλα θα ειναι, θα το πουλησω αν δεν το παρει , σφραγιστο καινουργιο θα ερθει . :p
  15. sevast99

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Δεν ξερω μακάρι, τα λεφτά απο το ρεύμα του σπιτιού μου της έδωσα, Άσε να έρθει με το κάλο,και βλέπουμε , αν και πηρε το Samsung s4.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.