Jump to content

d@mi@NOS

Premium Members
  • Posts

    98
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by d@mi@NOS

  1. d@mi@NOS

    Διαμοιρασμος ιντερνετ απο access point

    Καλημερα φιλε trendy εκλεισα το dhcp και ολα λειτουργησαν κανονικα. Μετα δεχτηκε internet και μεσω του wifi που εκπεμπει εδωσα στο κινητο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε!
  2. Γεια σας! Εχω ενα access point εξωτερικου χωρου το tp link tl-wa5210g. Θα ηθελα να λαβω wifi σημα απο φιλο σε απεναντι πολυκατοικια με το tp link και μετα να μπορω ασυρματα να περνω απο το tp link ιντερνετ στις ασυρματες συσκευες στο σπιτι. Μεχρι στιγμης εχω καταφερει μονο μεσω client mode να παρω δικτυο στο tp link και μετα μεσω καλωδιου utp στο pc. Αλλα ετσι δεν εκπεμπει το tp link wifi σημα να μπορω να συνδεσω και το κινητο ας πουμε. Ειδα οτι αν το γυρισω σε access point mode εκπεμπει σημα αλλα δεν μπορω να κανω connect σε δικτυα και να βαλω κωδικο οπως στο client mode και να παρω ιντερνετ. Προσπαθησα να κουμπωσω το utp καλωδιο απο το tp link σε ενα router της hol που ειχα (technicolor) αντι στο pc αλλα δεν παιρνει ιντερνετ Ευχαριστω!
  3. d@mi@NOS

    ΔΙαφορά χρώματος σε ίδιες οθόνες.

    Ξαναμπηκα στο sait της lg, μετα σε ενα ποιο νεο προιον της, κατεβασα το forte manager που εδεινε για το προιον, το εγκατεστησα κανονικα μου αναγνωρισε κανονικα και τις 2 οθονες μετα μπηκα στις ρυθμισεις και ειδα οτι στην μια το contrast ηταν στο 46 και στην αλλη στο 72 τα εφερα στα ιδια επιπεδα και ολα μια χαρα! Σας ευχαριστω παιδια και τους 2. Να 'στε καλα!
  4. d@mi@NOS

    ΔΙαφορά χρώματος σε ίδιες οθόνες.

    ναι το εχω ψαξει δεν υπαρχει για win 8. τι ειναι το compatibility mode? νομιζω καταλαβα θα δω και θα ενημερωσω ευχαριστω!
  5. d@mi@NOS

    ΔΙαφορά χρώματος σε ίδιες οθόνες.

    ναι το εχω δει αυτο στο catalyst και ειναι στο 6400 και στις 2! εχω κανει και δοκιμες να δω αν φτιαχνει αλλα τιποτα μενει η διαφορα. to drivers της οθονης ειναι μεχρι win vista γιατι ειναι παλιες. εχω το cd αλλα δεν το τρεχει. εχω win 8 μονο με catalyst βλεπω απο που το βλεπω αυτο?
  6. d@mi@NOS

    ΔΙαφορά χρώματος σε ίδιες οθόνες.

    μα δεν εχουν menu αυτες.
  7. Γεια σας παιδες! Εχω ενα θεμα με τις οθονες που εχω πανω στο pc. ειναι η κυρια οθονη (την εχω πολυ καιρο) Lg L1900J και η δευτερευουσα οθονη (προχθες την πηρα απο μια αγγελια) Lg1900R οι οθονες εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα. το προβλημα ειναι πως στο λευκο χρωμα εχουν διαφορες, δεν εχω παρατηρησει σε αλλα. η κυρια οθονη δειχνει ποιο κλειστο να το πω λευκο χρωμα και η αλλη πιο ανοικτο! στο catalyst ειναι και στις 2 οθονες ιδιες ρυθμισεις! να πω επισης οτι πριν ειχα μια αλλη acer οθονη που την ειχα σαν δευτερη αλλα με vga εξοδο οχι dvi και παλι το ιδιο θεμα ειχα. μου εμεινε το καλωδιο με vga υποδοχη και το ειχα προσωρινα με ανταπτορες vga to dvi πανω και νομιζα πως ηταν αυτο το προβλημα αλλα τωρα που πηγα και αγορασα καλωδιο dvi παλι τα ιδια αλλα τουλαχιστον μου την αναγνωριζει σαν ψηφιακη οθονη οχι σαν αναλογικη που μου την αναγνωριζε με το vga καλωδιο (δειχνει και καλυτερα,πριν εδειχνε πιο θαμπα). ανεβασω και φωτο για μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα,(οσο φαινεται γιατι απο κοντα ειναι τεραστια)
  8. Γεια σας εχω ενα θεματακι λιγακι περιεργο και πρωτη φορα μου συμβαινει. Εχω παρει αυτες τις ram: Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 HX318C9T3K2/8 εχω την μητρικη asus sabertooth 990fx r2.0 και amd fx8350 αντι να εμφανιζει κανονικα τον ΗΧ318C9Τ3Κ2/8 κωδικο το συστημα τις αναγνωριζει σαν καποιες αλλες.. συσκεκριμενα τις ΚΗΧ1866C9D3/4GX δηλαδη βγαζει pc3 12800 αντι για pc3 15000! το μονο που εχω κανει ειναι στο bios να ανεβασω απο 1600mhz σε 1866mhz που δουλευουν κανονικα! οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω!
  9. d@mi@NOS

    amd fx 9590 αποριες

    Ευχαριστω μαγκες οποτε παω σε 8350 και αν θελω κανω oc
  10. d@mi@NOS

    amd fx 9590 αποριες

    οι διαφορες τους ειναι μονο ο χρονισμος??
  11. Γεια χαρα σε ολους! κοιταζω να παρω τον fx 9590 και θα ηθελα οποιος εχει εμπειρια να βοηθησει. Εχω την asus sabertooth 990fx r2.0 , ram kingston 2x4gb hyperx beast 1866mhz και psu 600watt πρωτη απορια το support της asus λεει οτι υποστηριζεται ο cpu αλλα εγω εχω μπερδευτει γιατι ο επεξεργαστης απαιτει 220watt και η μητρικη λεει up to 140watt πως υποστηριζεται?? μηπως μειωνει τα watt του cpu αυτοματα στα 140 αρα και την αποδοση?? τοτε παω σε 8350.. δευτερο θεμα που εχω ειναι οι θερμοκρασιες εχω αεροψυξη. Αυτη:THERMALTAKE CLP0554 SPINQ VT - CASE MODDING AND COOLING | pc1.gr - Online Store κανει??τι θερμοκρασιες θα εχω? η μηπως μονο υδροψυξη? Αυτα προς το παρων ευχαριστω!
  12. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Φιλε cabdig και topCLR thanks για την προταση και που απαντησατε στο ερωτημα μου. Φιλε ΝΤG μου ειπες και πιο πριν για την λαθος επιλογη αυτο κραταω, δεν κλαφτικα για τα λεφτα σε κανενα ποστ μου ουτε ρωτησα: παιδια intel ή amd?? απλα (εγω θελω και ήθελα amd) Ρωτησα απο την αρχη για τις μνημες αυτο ηταν το θεμα μου. Παρολα αυτα σεβομαι που προσπαθησες να βοηθησεις. Για να κλεινει το θεμα, ειστε μαγκες ολοι και σας ευχαριστω που βοηθησατε γιατι θα ημουν στα σκοταδια η αλήθεια ειναι. :worship:
  13. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Φιλε να ρωτησω και κατι τελευταιο... Αν ρυθμισω απο bios τις μνημες σε xmp profile οπως λες (με την προυποθεση οτι εχω αγορασει μνημες με 1866mhz συχνοτητα) θα παιξουν σε 1866mhz αυτοματα? Και αν ναι δεν παιζει ρολο που ο memory controler του cpu μου γραφει 1066mhz/1333mhz ? Οι μνημες θα παιζουν σε 1866?
  14. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Απλα ελεγα να παρω καλες μνημες για να τιε εχω και για μετα αν μου την δωσει και ξανααλαξω συστημα. Οκ thanks ρε φιλε. Θα δω τι θα κανω.
  15. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Μπραβο ρε nick με τρελανες τωρα. Πετα και μια προταση τωρα να δουμε τι θα κανουμε.
  16. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Οι μνημες ρε φιλαρακι ελεος πως να καουν? Ηταν ddr2 οχι ddr3 γιαυτο. Δεν εχω την παραμικρη δυνατοτητα να κανω κατι τωρα γιατι εχω την μητρικη στα χερια μου. Το μονο που θελω ειναι προταση για μνημες. Να παω σαυτες που προτεινες?
  17. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Εχω τον amd x6 1090t η μητρικη καηκε ηταν am2 τωρα πηγα σε αμ3 επειδη ειχα cpu τι να κανω?Την μητρικη που πηρα την αναφερω στην αρχη τωρα την πηρα και μου μενει να παρω μνημες. Σκεφτομαι τις corsair dominator platinum.
  18. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Ευχαριστω μαγκες. Φιλε trexx τον εχω τον επεξεργαστη και ειπα να παω σε μια καλη μητρικη και με προοπτηκη αναβαθμισης cpu αλλα γιατι οχι amd?
  19. d@mi@NOS

    Αναβαθμιση μητρικης και ram

    Να σαι καλα ρε φιλε δεν το ηξερα αυτο με την συχνοτητα θα ψαχνομουν μετα.
  20. Γεια χαρα σε ολους. Λιγη βοηθεια θα ηθελα σχετικα με μια αναβαθμιση που θελω να κανω. Εχω παραγειλει αυτη την μητρικη : ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 - Και ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να βαλω συγκεκριμενα τις μνημες που εχει το support της asus. Δηλαδη θελω να βαλω μνημες με 1866mhz συχνοτητα και εχει 3 μοντελα. Μονο απο αυτα τα 3 πρεπει να διαλεξω η μπορω να βαλω και αλλες? Θα υπαρχει καποια ασυμβατοτητα? απλα δεν εχει ενημερωθει η λιστα? Ή μηπως τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν δοκιμαστει στην μητρικη και προτεινονται? Ευχαριστω!
  21. d@mi@NOS

    Διαφορετικες ram

    Παιδια sos αγορασα απο αγγελια τις ocz και δεν ανοιγει το pc τι να φταιει? Εχω δοκιμασει τα παντα και μια μια και σε αλλες θεσεις αλλα τιποτα
  22. d@mi@NOS

    Διαφορετικες ram

    Ειχα πανω 4 kingston 1gb 1066mhz και στο auto παιζανε στα 800mhz Δεν παιζανε στα 1066mhz γιατι για να παιξουνε στα 1066mhz πρεπει να κανω αυτο που λες αλλα το εγραφε η μιτρικη. Ελεγε oc μονο στα 1066mhz αλλα επιανε την αμεσως επομενη ταχυτητα στα 800mhz οχι στα 667
  23. d@mi@NOS

    Διαφορετικες ram

    Ευχαριστω ρε Πανο. Καλα δεν ξερω απο αυτα αλλα νομιζω πως αυτοματα στα 800 θα λειτουργουν και οι 4.
  24. Γεια σας! Μια ερωτηση συντομη.. Θα εχω θεμα αν βαλω σε αυτη τη μητρικη ASUS M3A32-MVP DELUXE/WIFI-AP - 2 διαφορετικα κιτ ram? εννοω διαφορετικες εταιριες γιατι τα specs νομιζω πως ταιριαζουν. Μηπως θα εχω ασυμβατοτητα? 1ο κιτOCZ OCZ2G8004GK 4GB (2X2GB) PC2-6400 VISTA PERFORMANCE GOLD EDITION DUAL CHANNEL KIT - 2o κιτKINGSTON KHX6400D2K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT -
  25. d@mi@NOS

    Turbo core σε amd phenom x6 1090t

    2202 εχω το ειχα κανει πριν πολυ καιρο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.