Jump to content

lak100

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About lak100

  • Γενέθλια 10/11/1990

lak100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lak100

    συνδεση switch με ups

    μου κανει κατι κουλα εδω και λιγη ωρα σαν να κολλαει η ethernet του ups και χανεται η συνδεση πρεπει να τα βγαλω και να τα ξαναβαλω και φτιαχνει. αν συνδεσω το switch στο in του ups και απο το out στειλω στο ρουτερ αλλαζει κατι?
  2. lak100

    συνδεση switch με ups

    συνδεσα το ρουτερ στο in του ups και απο το out εστειλα στο switch ειναι σωστη η συνδεση? πως θα καταλαβω εαν στραβωσα τα πινακια?
  3. lak100

    συνδεση switch με ups

    το κουτι του ΟΤΕ ειναι μεσα στο ντουβαρι παω απο την καγκελοπορτα το εναεριο καλωδιο που μπαινει στο σπιτι το εχω απροστατευτο θα το βλαω ομως σε πλαστικο σωληνα αντικεραυνικο δεν εχω τωρα σκεφτομαι να βαλω μου ειαν για 600 ευρω κοστος. στο access point καηκαν οι ethernet σε ρουτερ που μου καηκε και αυτο δεν αναβε καθολου
  4. lak100

    συνδεση switch με ups

    ενδιαφερουσες πληροφοριες που δεν ηξερα το ups μου ειναι αυτο http://www.alphagrissin.gr/el/products/uninterrupted-power-supply-systems-ups/line-interactive?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=19&category_id=1καιγομαι για το ethernet γιατι το καλοκαιρι πυρα στο χερι απο κεραυνο ενα access point απο κεραυνο που ηταν επανε σε ups χωρις προστασια ethernet γενικα εδωστην περιοχη εχουμε θεμα με κεραυνους και πρεπει να διασφαλιστω οσο πιο πολυ μπορω τωρα περιμενω αυτο το πολυμπριζο https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html θα βαλω εκει την τηλεφωνικη γραμμη
  5. γεια σας το ups μου εχει θυρες για προστασια ethernet εχω ενα switch πως το συνδεω στο ups? στελνω απο το pc πχ στο in του ups και μετα απο το out στο switch? εχω παραγγειλει αυτο το πολυμπριζο https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html το οποιο εχει προστασια τηλεφωνικης γραμμης θα συνδεσω εκει την τηλεφωνικη γραμμη και το ethernet στο ups τωρα επειδη δεν εχω το πολυμπριζο εχω συνδεσει την τηλεφωνικη γραμμη στο ups. για την τηλεφωνικη γραμμη τωρα εχω στειλει απο την μπριζα του Τοιχου στο in του ups και απο το out στο splitter σωστα τα συνδεσα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.