Jump to content

johnk10

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by johnk10

  1. παιδια εχω τα creative t7900 και την καρτα Sound Blaster Audigy 5/Rx και θελω αν γινεται και ξερει κανεις, να τα συνδεσω με ενα 2ο εξωτερικο woofer παθητικo που εχω της Jamo SW303E.
  2. johnk10

    Αθορυβο και φθηνο τροφοδοτικο για HTPC

    τι φοβος ειναι αυτος με τα κινεζικα? Στο κατω κατω δεν ειναι Turbo-X. Το θεμα ειναι πως ειναι απο τα καλα πραγματα, δοκιμασμενα στην πιατσα και πιο ανθεκτικα απο πολλα που το παιζουν 'Αμερικανιες'' κι ας φτιαχνονται στην Μαλαισια η στην Ταυλανδη. Ειδα και τα Enermax και Thermaltake που ειχα, που μου σκασανε μεσα σε 2 καλοκαιρια, ασε δε τον θορυβο. Ακομη κλαιω τα χρηματα που εδωσα τοτε.
  3. johnk10

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    εμενα το mobo εχει 2 εξτρα usb 3.0 της Gigabyte γιαυτα λεω μηπως εχει και η δικη σου, αλλα αν δεν εχει δοκιμασε αν σου βρισκεται καμια αλλη εξωτερικη καρτα usb 2.0 η 3.0 δεν ειναι ακριβη ν' αγορασεις μια. Επισεις δοκιμασε να βαλεις παλι το στικακι αφου πας σε safe mode. Πρωτα κανε restart σε safe mode χωρις να φορτωσει το λειτουργικο κανενα driver και επειτα restart s/m με network και με driver, να δεις που εστιαζεται το προβλημα, στους divers η στην mobo. Εγω παντως σαν πρωτη φαση θα δοκιμαζα να απεγκαταστησω εντελως το antivirus μηπως και στο μπλοκαρει και κοιταξε στις ρυθμισεις της mobo να ειναι τα usb ολα στο auto. Ποιο antivirus και ποιο λειτουργικο χρησιμοποιεις ?
  4. johnk10

    Ψήνομαι για WII U είναι κακό?

    Παντως wii u κι εγω θα επαιρνα γιατι τα παιχνιδια της nindendo δεν βγαινουν για pc.......Tα υπολοιπα ολα τα παιζω στο pc πολυ καλυτερα.
  5. johnk10

    KAHKE το gpu fan

    δεν υπαρχει θεμα.....Απλα πας για αλλαγη fan ....δες εδω και παρε οτι σου ταιριαξει https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD
  6. johnk10

    Αθορυβο και φθηνο τροφοδοτικο για HTPC

    Αν θελεις αθορυβο παρε corsair 100% δοκιμασμενο και δεν ακουγεται τιποτε ειδικα το καλοκαιρι με τα 40-αρια στην Ελλαδα.
  7. johnk10

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Εγω εχω την Gigabyte GA-Z77X-UD5H και δεν εχω τετοιο θεμα......Μπορει να μην περναει αρκετο ρευμα στα usb της mobo δες στο bios μηπως χρειαζεται καποια μικρη ρυθμιση.....εχεις δοκιμασει να το βαλεις στο εξτρα πανελ εξωτερικo usb της gigabyte η δεν τo εχεις συνδεσει ?...Επισεις κλεισε και το antivirus μηπως κανει κρυφο scan και στο μπλοκαρει.
  8. johnk10

    Επισκευή τσιπ γραφικών σε λάπτοπ

    το πλαισιο το μονο που κανει, ειναι να σου πει οτι εγινε ελεγχος και θα σου φαει με νταβαντζιλικι το 20ρικο χωρις να γινει στο τελος δουλεια στο laptop.
  9. johnk10

    Windows 10 και Skype not responding 7.15.85.103

    εγω εκανα repair τα net framework και δουλευει μεχρι στιγμης ρολοι....Φανταζομαι οτι εχει θεμα με τα net
  10. johnk10

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μπα δεν με χαλανε τα συγκεκριμενα καλωδια.....αλλωστε διπλα ειναι, απο σκληρους και απο το logitech g940 flight system simulator που το εχω για fsx...οταν θελησω τα αποσυνδεω και τα βαζω στην ακρη. Μεσα παντως στο κουτι ειναι ολα νοικοκυρεμενα και περασμενα και δεμενα στο πλαι του κουτιου.
  11. johnk10

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εμμμ...., οταν θελει κανεις να τα εχει ολα διπλα, το καλωδιομανι δεν το γλιτωνει :)
  12. johnk10

    Windows 10 και Skype not responding 7.15.85.103

    κι εμενα το skype τελευταια μου κανει διαφορα. Εχει θεμα σοβαρο.
  13. johnk10

    Δείξτε το κουτί σας...

    και το δικο μου.....
  14. johnk10

    Aθορυβο τροφοδοτικο 650/750/850?

    φιλε μου παρε corsair με κλειστα ματια....κι εγω τετοια εχω στα pc και δεν ακουγεται τιποτε.
  15. Το Unigine Valley ειναι το καλυτερο και δειχνει καθαρα αν δουλευει η καρτα ομαλα....Εγω σε αλλαγη bios της καρτας γραφικων που ειχα κανει, το futumark καθως και τα υπολοιπα μου την περναγαν κανονικα... Οταν εβαζα το witcher 3 και το Fallout4 για να παιξω τα games κολλουσαν μετα απο κανα 30-20λεπτο. Οταν ετρεξα το Unigine Valley εδειξε καθαρα οτι ειχε προβλημα το bios κι ετσι γυρισα παλι στο παλιο και ολα τωρα δουλευουν ρολοι.
  16. johnk10

    Sniper Elite V2

    αψογο game να και demo. Αναμονη λοιπον λιγες μερες για το κανονικο
  17. johnk10

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    μιλαμε το game ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει για pc και ειδικα σε online μαχες... το παιχνιδι ειναι αψογο και κατα την γνωμη μου θ΄ αργησουν πολυ οι υπολοιπες εταιριες να ξαναβγαλουν κατι τετοιο του ειδους γιατι πολυ απλα τους ''εβαλε τα γυαλια'' η EA
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.