Jump to content

Mvp

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Mvp

  • Γενέθλια 23/06/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Γαλάτσι - Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Software Developer

Mvp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μετά από εκαθάριση μαζεύτηκαν 108 θήκες για CD. Καμία δεν είναι σπασμένη ή ραγισμένη, αυτές πήγαν ήδη στην ανακύκλωση. Επίσης καμία δεν έχει εσωτερικά χαρτιά και ετικέτες. Οι περισσότερες είναι με τη μαύρη υποδοχή για το δίσκο, υπάρχουν όμως και μερικές με διάφανη, μερικές με άσπρη και 2-3 για διπλά cd. Είναι σε 3 σακούλες των 36 θηκών έκαστη. Όποιος θέλει περνάει από το Γαλάτσι και πέρνει όσες σακούλες θέλει, σε λίγες μέρες θα πάνε ανακύκλωση. Υπάρχει δυνατότητα να φέρω και μια σακούλα στη Νερατζιώτισα αν κάποιος βολεύεται με το τρένο. Επικοινωνία με pm
  2. Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i. Τα τηλέφωνα είναι όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία. Λειτουργούν κανονικά, ωστόσο και στα δύο λείπει το μπροστινό κάλυμμα γύρω από το πληκτρολόγιο. Επίσης στο ένα η οθόνη δείχνει πολύ φωτεινή και δεν είναι ευδιάκριτη, σαν ξεπλυμένη ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της οθόνης ή της πλακέτας ή της σύνδεσής τους. Το άλλο έχει μια δυσκολία στο να φορτίσει (μάλλον τα pins στο κάτω μέρος δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Δίνονται λοιπόν για κάποιον που μπορεί να θέλει ανταλλακτικά ή κάποιο τηλέφωνο για backup του backup. Αθήνα μόνο, συνάντηση στο σταθμό νερατζιώτησα το απόγευμα ή στο Γαλάτσι/Κυψέλη. PM me
  3. Ενδιαφέρομαι για ένα old parts project μου που τρέχει ακόμα. Αν είσαι Αθήνα στείλε μου ένα pm να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ πολύ! Και μπράβο για την ιδέα! Καλύτερα κι από ανακύκλωση!
  4. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Δεν το βλέπω να προχωράει όμως παιδιά. Και έχουμε να το στείλουμε και επαρχία...
  5. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Θα γράψω κάποια πράγματα για τις hardware ρυθμίσεις για τηλεόραση και οθόνη αλλά αυτή τη βδομάδα δεν προλαβαίνω καθόλου. Μάλλον το ερχόμενο σ/κ. Τα περισσότερα είναι όπως τα γράφει στον οδηγό που έχει ήδη δοθεί, με κάποιες αλλαγές αναλόγως τη συσκευή του καθενός. Αξίζει πάντως τον κόπο.
  6. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Είμαι σίγουρος ότι σε λίγους μήνες θα γίνει και άλλη ομαδική. Κλείσαμε τους συμμετέχοντες πριν 2 βδομάδες και ακόμα μόνο 3 άτομα έχουμε καλιμπράρει. Έχουμε δρόμο μέχρι να τελειώσουμε όλοι.
  7. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Παιδιά δε με πήρε χθες ο Blade. Φεύγω αύριο πρωί πρωί και θα γυρίσω Παρασκευή μάλλον. Αν μέχρι το απόγευμα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να συναντηθούμε να το πάρει λέω να το πάω στον sofix και να το γυρίσω όταν επιστρέψω. Ούτως ή άλλως αν δε το πάρει κανείς σήμερα, για μια βδομάδα θα κάθεται πάνω στο γραφείο. Περιμένω απαντήσεις... Στείλτε pm για να πάρετε τηλέφωνο.
  8. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Καλησπέρα, ναι τελείωσα, δεν πήρα κανένα pm ομως για να το δώσω στον επόμενο. Ρύθμισα την οθόνη μου (Dell 2408WPF, οθονάρα πριν 2-3 χρόνια) (όμως την είχα πάρει σχετικά ρυθμισμένη από τον προηγούμενο κάτοχό της) και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ρύθμισα και την plasma (Panasonic P42U20) και παρότι δεν έχει αρκετές επιλογές ούτε στο service menu, η διαφορά είναι εμφανής. Θα γράψω ένα guide με οδηγίες και εντυπώσεις. Περιμένω κάποιον να πάρει το εργαλίο μέσα στο σ/κ γιατί δευτέρα πρωί θα φύγω από αθήνα για καμιά βδομάδα (πάω Πάτρα, αν δε το θέλει κανείς από Αθήνα το πάω στο συμφορουμίτη που είναι Πατρινός). Ακόμη, νομίζω πως το είχε αναφέρει και κάποιος, ο σένσορας στη χαμηλή φωτεινότητα δεν είναι αρκετά ευαίσθητος και τα κάνει όλα λίγο πιο κόκκινα απ'ότι πρέπει, θα το δείτε στα γραφήματα που θα ανεβάσω.
  9. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Panasonic P42U20. Δεν έχει πολλές επιλογές στο μενού, ψάχνω το service menu. Αυτοί με τα ακριβότερα μοντέλα θα έχουν πιο εύκολη δουλειά.
  10. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Αυτά ψάχνω τώρα. Θα βγάλω άκρη και θα γράψω ένα μικρό οδηγό.
  11. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Το μηχάνημα παραμένει στο Γαλάτσι, το έχω εγώ. Ο επόμενος να το πάρει Παρασκευή απόγευμα, να το έχει για το σ/κ. Περιέχει ακριβώς ότι φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλε ο fanistelrοooy πιο πάνω
  12. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Γαλάτσι είμαι εγώ αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω με τίποτα αυτές τις μέρες...
  13. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Έβαλα άλλο 1 ευρώ. Λογικά είμαστε οκ τώρα. 0.41/4 = 12.25% ρε τους κλέφτες
  14. Mvp

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Από μένα έγινε η πληρωμή στο Paypal. 70/18=3,89. Έβαλα 4Ε για να καλυφθούν και πιθανές χρεώσεις από το paypal. Αν είναι ok ας μας πει ο wacko
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.