Jump to content

teo$

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About teo$

  • Γενέθλια 16/03/1989

teo$'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. teo$

    Προβληματα με μπλε οθονη windows 7

    ναι ολα τα παραπανω τα εχω τσεκαρει και ειναι οκ?
  2. Το συστημα μου ειναι intel core duo 6300, nvidia 8800gts, abit ab 9 pro, 4 gb ram, 1 ssd adata 128gb , 2 250gb wd sata, corsair psu cx 500. Αρχικα το pc εβγαζε μπλε οθονες και δεν ξεκιναγε και πολλες φορες καθολου (δεν ακουγοταν καν το "μπιπ") απο οταν αλλαξα τροφοδοτικο και εβαλα αυτο που αναφερω παραπανω δουλευει κανονικα οσον αφορα την εκκινηση παντα.Οι μπλε οθονες ομως συνεχιστηκαν κ ετσι αγορασα τον ssd που αναφερω και τον εβαλα ως πρωτο στην θεση ενος απο τους αλλους 2 sata που αναφερω.Το προβλημα ομως με τις μπλε οθονες συνεχιζεται και τα μηνυματα που το προκαλουν ποικιλουν.Συμβαινουν συχνοτερα οταν παρακολουθω καποια ταινια(2-3 φορες μπορει κατα την διαρκεια μιας ταινιας) και λιγοτερο συχνα οταν κανω καποια αλλη διεργασια...Μπορει καποιος να μου δωσει καποια γνωμη για το τι φταιει η τι μπορω να κανω??
  3. Γιατι λες μακρια απο αυτες τις μηχανες?Δεν θα κανω την δουλεια μου με αυτες?Δεν θελω κατι επαγγελματικο αλλα να βγαζω αξιοπρεπεις φωτογραφιες και να υπαρχουν καποιες δυνατοτητες στην μηχανη.Δεν με νοιαζει τοσο να ειναι dslr.
  4. Α τοσο ασχημα η sony?Μεχρι 150 λεω να διαθεσω.Μια ακομα εχω στο νου μου olympus sz 14 αν και δεν ειναι με slr design.Περιμενω προτασεις
  5. Γενικα θελω μια φωτογραφικη με design slr και να μπορω να βγαζω αρκετα καλες φωτογραφιες με τοπια αλλα και μια καθημερινη χρηση.Εχω υποψιν μου αυτη Sony dsc- hx1. Πως σας φαινεται?Θα κανω καλα την δουλεια μου.???
  6. Ενας φιλος εχει μια olympus sp 800 uz αγορασμενη πριν ενα χρονο η οποια του επεσε και εχει χαλασει η οθονη η οποια δεν δειχνει τιποτα αλλα κατα τα αλλα η φωτογραφικη δουλευει κανονικα.Εψαξα στο ebay και βρηκα ανταλλακτικο για οθονη με 15 ευρω και ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να το δοκιμασω ή να το αφησω καλυτερα.Γενικα τι μου προτεινετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.